uwierz_w_to 29.11.12, 21:08 www.youtube.com/watch?v=DxfWn8nGGos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monte_we_mgle Re: schizofrenia 29.11.12, 21:16 ;-))) Kabaret Potem - Nie ma duchów Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: schizofrenia 29.11.12, 21:17 monte z jakiego programiku kożystasz że tak fajnie się to wkleja? Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: schizofrenia 29.11.12, 21:36 Jak chcesz napisać posta na forum pod tematem wyskakują ikonki bb coda. Klikasz w Video, a na you tubie w udostępnij i kopiujesz podświetlony adres z YT do tego okienka, które wyskoczy na gazecie. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: schizofrenia 29.11.12, 21:51 A wiesz, że Junior to chłopak z LSM-u? Taka dzielnicaw Lublinie, niedaleko mojej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: schizofrenia 29.11.12, 22:00 monte_we_mgle napisał: > A wiesz, że Junior to chłopak z LSM-u? Taka dzielnicaw Lublinie, niedaleko moje > j :-))) nie:) ale czuje ból w sercu to co wklejam to odzwierciedlenie mojej duszy czemu nie możemy tego wszyswtkiewgo powstrzymać!, widzę tylko śmierć,wojnę i śmierć niewinnych dzieci i cywili i w jakim celu? Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: schizofrenia 29.11.12, 22:10 > widzę tylko śmierć,wojnę i śmierć > niewinnych dzieci i cywili i w jakim celu? Dla władzy i pieniędzy. Od początku świata. Bez sensu :-((( Koniec wojny trzydziestoletniej - Jacek Kaczmarski Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: schizofrenia 29.11.12, 22:05 widzę tylko wojnę, o demokrację,wpływy ,ropę ,kontrolę niedoskonałego systemu,śmierć ludzi itd...w zasadzie niby nie moja sprawa ale nasza wszystkich! 2012, matrix i NWO - czas na rewolucję serc! (Czas Przebudzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: schizofrenia 29.11.12, 22:10 ta moja pruba samobójcza mnie wzmocniła, czuję wyraźnie, mimo tego że byłem nieprzytomny i nic mi się nie śniło zmieniło się we mnie wiele rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: schizofrenia 29.11.12, 22:23 < czuje ból w sercu to co wklejam to odzwierciedlenie mojej duszy czemu nie możemy tego wszyswtkiewgo powstrzymać!, widzę tylko śmierć,wojnę i śmierć niewinnych dzieci i cywili i w jakim celu?> W głębi swojej duszy jesteś bardzo wrażliwym człowiekiem. Nie patrzysz spokojnie w telewizor jak większość ludzi na to piekło które się dzieje na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś