01.12.12, 08:44
gdyby normals prubował popełnić samobójstwo okrzyknięto by go debilem, ludzie by się odwrucili i mysleli sobie o nim debil:) tak prawdopodobnie by było.
Wygląda na to że my normalniejsi od normalnych:)
Obserwuj wątek
    • agata.em Re: wiecie co 01.12.12, 09:02
      To reakcja z którą spotkałam się niejednokrotnie, z zupełnym brakiem choćby próby zrozumienia. Ale nie sądzę aby zawsze wynikało to z braku empatii, raczej przyczyną są stereotypy typu" samobójca-ktoś słaby albo tchórz" i niewiedza
      • uwierz_w_to Re: wiecie co 01.12.12, 09:16
        otóż właśnie jestem bardzo silnym człowiekiem ,mam twardy tyłek ale miękką duszę i serce, poprostu to był impuls, wszystko naraz mi się zwaliło na głowę i stwierdziłem że będzie najlepiej jak odejdę.Ale teraz dopiero dotarło do mnie to jaką krzywdę bym wszystkim wyrządził a szczególnie rodzinie, żona która nie czyta tego forum ani nie chce o nim słyszeć i znać tych ludzi nawet z Dittą rozmawiała.gdybym nie rzegnał się telefonicznie z żoną pewnie już bym nie żył, bo pomimo tego że pomoc była szybka to lekarze prosto z mostu jej powiedzieli że mam 50na 50 szans i najgorsza będzie 1 nocka.Teraz patrzę trochę na to wszystko inaczej.
        • mskaiq Re: wiecie co 01.12.12, 11:51
          Dobrze że dotarło do Ciebie jaką krzywdę byś wyrzadził innym. Wyrzadziłbyś i
          sobie i warto sobie uświadomić, że nie tylko inni się liczą, ale Ty również.
          Napisałeś w liście pożegnalnym
          "Mam wszystkiego dosyć,ataków ludzi na mnie na forum w życiu i wogule."
          Rozumiem Twój ból, ale nie dołaczaj się do ataków na samego siebie. Czy nie
          powinieneś ochraniać siebie ?
          Serdeczne pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka