01.12.12, 23:53
Dzisiaj analizowałem dużo spraw związanych ze światem, na youtube wiadomości itd...
I doszedłem do wniosku że jest powtórka z 1929 roku zdaje się z wielkiego kryzysu.
Czyli znikneło sporo pieniędzy z rynku, tak samo wtenczas kiedy Hitler doszedł do władzy była identyczna sytuacja.Wydaje mi się że szykuje się potężna wojna globalna napędzana do tego niepokojem ludzkim, czyżby NWO chciało rozwiązać sprawę jednego rządu wojna czy pokojowo? pokojowo nie wchodzi w grę bo nie dadzą rady a wojną jak najbardziej.
Czyli jestem pewien ale kiedy? ona się zacznie i w jaki sposób?
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Analiza. 01.12.12, 23:58
      czyżby syjoniści mogli rozwiązać sprawę pieniędzmi? chyba nie a Hitler już 1942 lub 1943 nie był już hitlerem tylko sobowtór jego żył ,więc co takiego się stało że go wykończyli?
      w tym samym czasie wermaht miał na pasach do 1942 roku napis" Bóg jest z nami" po 1942 już miał napis "My jesteśmy z Bogiem" ale którym??? o to jest pytanie.
      • uwierz_w_to Re: Analiza. 02.12.12, 00:02
        Kto ile wie z tego kotła, masonerie karmią i wpajają bzdury, syjoniści mają swój plan,iluminaci zostali sami, czyli kto pociąga za sznurki wszystkie?
        • uwierz_w_to Re: Analiza. 02.12.12, 00:05
          Nie wierzę żeby kabałą można było rozszyfrować przyszłe dzieje, jest to niemozliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka