Dodaj do ulubionych

odmienna śiwiadomość

02.12.12, 00:36
Dowiedziałem się że jestem numerem 999 nie mam pojęcia co ten numer oznacza,nie powiem skąd sie dowiedziałem ale widziałem przerażenie w oczach pewnej kobiety która zobaczyła tą cyfrę.Szukałemk w necie cos tam znalazłem że to niby odwrucone 666 lub liczba boga osoby doskonałej do boga mi daleko:) i do doskonałości więc w to nie wierzę, może kiedyś dowiem się dlaczego jestem 999:) i co to oznacza.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: odmienna śiwiadomość 02.12.12, 00:42
      Antychrystem nie jestem ,może i Jezus żył a może nie nie wiem nasza religia z symbolika jest zerzżnięta w całości z egipskiej i wcześniejszych więc jaka jest prawda wie niewielu, a ja już na pewno nie.Wiem że wszystkie religie w symbolice i faktycznie odnoszą się do słońca czyli tak jak chrześcijańska tak inne to właściwie wiara w słońce a słońce jest najprawdopodobniej portalem jak i inne słońca, no cóż trzeba w coś wierzyć a ludzie muszą wierzyc i się czegoś bać bo gdy się nie boją i nie wierzą w Boga srogiego to już jest problem dla rzadzących.
      • uwierz_w_to Re: odmienna śiwiadomość 02.12.12, 00:45
        Myslę że wkońcu dojdzie do wielkiego starcia dwóch światów między ludźmi, może jeszcze potrzeba trochę czasu i zaciśniecia pasa bardziej żeby ludzie zrozumieli że to co sie dzieje nie jest z kozyścią dla ludzi.
        • uwierz_w_to Re: odmienna śiwiadomość 02.12.12, 00:55
          A teraz zauważcie co się dzieje w bankach np: w banku Millenium jakim drukiem sa napisane warunki kredytowe:) przeież lupą ciężko przeczytać a taki dziadek czy babcia czy inny typ bez problemu dostanie kredyt ale na jakich warunkach?, mówią że ciężko o kredyt ja jakoś przy moich przelewach na konto cienkich dostałem propozycje kredytu kilkustet tysięcy, i o co tu chodzi a zdolności nie miałem:) czyli jak nie ma pieniedzy na kredyty ale wciskaja je każdemu,dobre sobie.Czyli co jestesmy właściwie niewolnikami bankowymi,daja kredyty żeby zniszczyć zniewolic i zabrać całą reszte którą posiadamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka