uwierz_w_to 05.12.12, 21:52 bardzo żadko już piję i tylko wódkę i chyba pomógł mi rozładować stres, a ponoć to złudzenie, ale faktycznie pomógł mi dzisiaj,zadziałał jak znieczulacz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: alkohol 05.12.12, 22:20 A tak się rozgadałem że koleś nie nadążał za moim tokiem myślenia, rozmowa była jedno strona nie potrafił mnie niczym zaskoczyć, chyba moja świadomość do normy sie nie zalicza. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: alkohol 06.12.12, 03:18 Tak sobie podyskutowaliśmy z kolegą a to jak w morde strzelił komuch nawet z wyglądu:) gdzie były Borowiki ja banda pisiorów chciała lądować na lotnisku?dziwny nasz kraj:) prezydent Ma lądować na sowieckim lotnisku a tam wcześniej Borowików nie ma? czy zapomnieli wspomnieć. Rozowy Polityczne przy alkoholu są bardzo rozwojowe. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: alkohol 06.12.12, 03:54 Zamulator alkoholowy działa, nie ma jeszcze takiej przejrzystości świadomości jak powinna być.To jak z narodem czym bardziej pjany tym łatwiejszy:) Odpowiedz Link Zgłoś