22.12.12, 07:07
te filmiki które wrzuciłaś były beznadziejne, i jakąś recepturę na jedzonko.
już więcej nikomu z tego forum nie uda się zagrać na moich uczuciach!
Majewski niech robi show,on ma swój świat:D jak każdy z nas:)
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Cordelio 22.12.12, 07:16
      każdy z was widzi świat na własny sposób nie da się wszystkiego nauczyć.
      Jestem głupi w skręcaniu taboretu a w czymś innym dobry,czytam opinnie pod artykółami i się śmieję i widzę że każdy ma własny świat który mu budują w szkole i otocznie.
      Ogólnie jesteśmy na różnych poziomach świadomości jako ludzkość, ja przed pokonaniem schizofrenni byłem na najniższym prawie, kręciłem się ze światem tak jak widziałem i przeczytałem.
      Obecnie wyskoczyłem ze świta i patrzę sobie na niego z góry i mam w dupie tych co szydzą ze mnie.
      • uwierz_w_to Re: Cordelio 22.12.12, 07:28
        Żadnego antychrysta nie będzie i żadnej 3 wojny światowej.
        Myślę że ty Ditta i Cordelia doskonale o tym wiecie.
        Jakimś tam prorokiem czy mesjaszem też nie jestem.
        Jak to opisał marian_poryp w swoim wierszu.
        Wasze podchody i próby wkręcenia mnie w wasz świat oblały na panewce:)
        • corndelia Re: Cordelio 22.12.12, 07:59
          Uwierzu,
          cóż byłby wart zachwyt, gdyby nie można było podzielić się nim z osobą wrażliwą na to samo, co Ty.
          Życzę Ci spotykania przyjaciół czułych na wyznawane przez Ciebie wartości i przeżywania ich wraz z nimi.
          Polubiłam Cię, jak wszyscy tu piszący. Bądź zdrów i trzymaj się ciepło :)
          Corndelia.
      • uwierz_w_to Re: Cordelio 22.12.12, 07:43
        Od zawsze ten świat Budowali prawdziwi żydzi w słowa tego znaczeniu a nie narodu wybranego,bo są tacy i tacy ,rózni są ludzie i pozostaną różni,każdy w swoim świecie.
        Najważniejsze dla człowieka jest to żeby robić to co lubi,nie każdemu się to udaje a mi
        to już wogóle całe moje życie było pomyłką robiłem wszystko na odwrót, może tak miało być
        teraz sam nie wiem,Pogodziłem się z Bogiem w końcu,tak bardzo chciałem znać prawdę i jej poszukiwałem że ją w jakimś stopniu dostałem,to było moje marzenie i się ziściło,teraz mam skryte marzenia ale nie wiem czy kiedykolwiek uda mi się je zrealizować.
        Tylko jeszcze mam ból w sercu za dotychczasowe moje życie za rodziców za rodzinę i moje postepowanie,to przez to mam te chuśtawki nastrojów i depresję chwilowe:(
        • ditta12 Re: Cordelio 22.12.12, 09:38
          <te filmiki które wrzuciłaś były beznadziejne, i jakąś recepturę na jedzonko. >

Te filmiki Uwierzu Corndelia wkleiła dla mnie bo ją poprosiłam o przepis na potrawę tajską wegańską i o jodze bo miałam problem ze słuchaniem mantry.
          Nie przejmuj się :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka