28.12.12, 03:59
Wziełem ale już za późno, przemierzyłem moje światy i wierzenia i doszedłem do tego właśnie że Jezus w nas jest naszym zbawicielem,bez Jezusa który żyje w nas i we wszystkich ludziach i religiach na świecie nie ma drogi do Boga jest ona zamknieta.Dlatego nie koniecznie trzeba chodzić do kościoła czy też jak w innych religiach oddawać Bogu cześć w miejscach świętych ponieważ to nie ma wpływu na nasze życie,mamy czynić dobrze iść przez zycie z miłością i uczciwością nie robić krzywdy której sami byśmy nie chcieli doświadczyć i będzie wszystko dobrze.Co jest warte oddawanie tczci do posągu kiedy nie rozumiemy że to nie ma wartości bo idziemy oddać cześć Bogu a kiedy wychodzimy robimy swoje,to nie ma sensu, tak samo z księdzem jak można iść po rozgrzeszenie do księdza a później grzeszyć dalej i z nowu po rozgrzeszenie a ksiądz jako pokutę nam mówi że mamy odstawić 50 różańców i będziemy rozgrzeszeni, to jest dopiero absurd i głupota ludzka.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Tabsy 28.12.12, 04:21
      Z dnia na dzień dociera to do mnie że ja jestem tym Mesjaszem dla jednych antychrystem dla drugich Mesjaszem zależy jaka religia się na mnie zapatruje,wierni w kościele okrzykneli by mnie jedno myślnie antychryst.
      • uwierz_w_to Re: Tabsy 28.12.12, 05:02
        Znaki na niebie i na ziemi już były, czyli przyszedłem.Skoro tak to przeraża mnie przepowiednia o wojnie.Jest bynajmniej z mojej strony to niemożliwe,ponieważ nie odwrócił bym się od Boga.
        Ale ludzie sami przeciw sobie mogą się zwrócić to jest makabryczne.I ta przepowiednia o ucisku narodów,to też mnie przeraża ponieważ jestem ale nie po to żeby były wojny i uciski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka