uwierz_w_to 08.01.13, 04:18 Pierdolcie się wszyscy sku...syny ,ku... i sku...ele!. Pierdol się chamie majsterku pie...ny, pie...się jebany kierowniku i reszto sku...synów,łącznie z robolami chamami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Na koniec 08.01.13, 11:04 Pobudka wstać!Koniom wody dać!Ja tu trąbę pół godziny a wy śpicie tralalalala! :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Na koniec 08.01.13, 11:14 O, nie, ja juz nie spie. Dobudzam sie po przymulajacej kwetiapinie. Wzielam antydepy i wlasnie pije sobie herbatke. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Na koniec 08.01.13, 11:18 Ja kaweczkę sobie zrobiłam na obudzenie ale jakoś radośniej się dziś czuję z rana.Słoneczko świeci.Uwierz stworzył piękną pogodę na dziś :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Na koniec 08.01.13, 11:21 a dawno wstalas Ditto? Jak minela noc? ja sie ululalam tym myolastanem i kwetiapina :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Na koniec 08.01.13, 11:35 Nie dawno wstałam.Pewnie jeszcze bym spała ale telefooooooon mnie obudził.I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Na koniec 08.01.13, 11:37 ja w nocy wylaczam telefon i odkladam sluchawke stacjonarnego. Nie znosze byc budzona przez jakis halas, no po prostu nie moge i juz. Jak mam sobie nastawic budzik to czuje sie cala nieszczesliwa bo w nocy zle spie gdyz mam wrazenie ze budzik zaraz zadzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Na koniec 08.01.13, 11:41 Ponoć człowiek powinien budzić się sam,bez przerywania snu bo tak jest najzdrowiej ale gdy się pracuje to nie da rady chyba ze pracodawca mądry,praca niezobowiązująca i zezwala na osobniczy cykl zgodnie z potrzebami organizmu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Na koniec 08.01.13, 11:47 ja mam ten wolontariat w piatki i w soboty wiec musze rano wstac. Probuje klasc sie wczesniej spac i nastawiam ten cholerny budzik. Ale spi mi sie bardzo niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Na koniec 08.01.13, 11:52 Pewnie dlatego ze myślisz o pracy i masz rajzefiber.Coś w rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Na koniec 08.01.13, 11:56 No chyba cos w tym jest. Lubie te prace i chetnie tam ide tylko to wstawanie... no nic musze przecierpiec. U rodzicow rano budzily mnie kroki i rozmowy ale bylo przyjemne, budzilam sie z checia do zycia. Hehe, moze zalatwic sobie kogos kto by mi rano po mieszkaniu chodzil? :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Na koniec 08.01.13, 12:22 Zaproś kogoś ,nagraj kroki i puszczaj sobie.Może to i niezły sposób :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Na koniec 08.01.13, 12:24 Mam gotowca ! www.youtube.com/watch?v=TojBJ6Pw4As Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Na koniec 08.01.13, 12:26 Nie no swietne! Szkoda ze tego nie mozna zgrac na komorke Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Na koniec 08.01.13, 12:24 Szkoda ze na telefonie nie ma takiej opcji ze zamiast budzika i melodii sa kroki :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Na koniec 08.01.13, 12:31 Jest na pewno dyktafon.Nagraj B w tajemnicy i se puszczaj :D Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Na koniec 08.01.13, 12:35 Ale B. chodzi po cichu, nie ma takich "odwaznych" krokow jak mial moj tato w Polsce. No i nie ma slow ktore slyszalam rano: " ale ladna pogoda" albo " co zjemy na sniadankio", wszystko tak lagodnie wypowiadane ze az chcialo sie wstawac :) Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa-is-one Re: Na koniec 17.01.13, 11:48 oj też nie znoszę gdy budzi mnie telefon. A najgorzej, jak jest to pomyłka! Czasami ja biorę telefon do łóżka i przed snem urządam sobie jeszcze wieczorne ploty z przyjaciółką (w nomie mam wieczory za darmo, więc mogę sobie na to pozwolić:) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Na koniec 17.01.13, 11:50 no wlasnie mnie tez dzis obudzil telefon, jakas durna baba z reklama kolii Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Na koniec 17.01.13, 11:53 Ja to płacę,no chyba że na 1000 minut ustawię ale tylko do Orange wtedy mogę. A masz stacjonarny czy komórkę i jaki operator? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Na koniec 17.01.13, 11:54 a mnie też obudził telefon do P ale to pomyłka jakaś hrrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Na koniec 17.01.13, 12:07 O tym telefonie? Tak sobie a muzom bo nie wiem o co chodzi. Napisałam że mam w Orange i 1000 darmowych minut ale tylko do ich numerów. Naprawdę jakiś telefon zadryndał i mnie obudził,choliera a jeszcze bym spała. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Na koniec 17.01.13, 12:10 Ja normalnie wylaczam telefon. Znaczy daje go na cisze. Ale wczoraj pozno poszlam spac i jak juz bylam pod pierzynka na tej mojej atresolce to sobie przypomnialam ze telefon niewylaczony. Ale nie chcialo mi sie wychodzic spod koldry. No i dostalam za swoje bo baba z kolia zadzwonila. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Na koniec 17.01.13, 12:21 Dostalam mailem fakture za telefon. 46 euro. Drogo. W pakiecie mam 20 euro wiec przekroczylam zdrowo bo dzwonilam do Polski. tamten operator oszust mial to dobre ze u niego mozna bylo sobie wykupic godzinne rozmowy z Polska za 8 euro. A ten nowy nie ma takiej opcji. No coz, bede do domu dzwonic ze stacjonarnego, chociaz mam stary i strasznie trzeszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Na koniec 17.01.13, 12:27 <bo baba z kolia zadzwonila.> Ło matko!A co znów za baba z kolią????? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Na koniec 17.01.13, 12:29 Z komputra dzwoń na skype gadaj i już,po cóż masz tyle płacić. Odpowiedz Link Zgłoś