15.01.13, 05:28
sprytnie i przemyślnie urządzone poza domem i tak skończyły się u mnie o trzeciej nad ranem.
Pobojowisko. Ktoś tam smażył sobie naleśniki, inny smażył szpinak i zapach czosnku rozchodził się po całym mieszkaniu, ktoś przyniósł kabanosy, (kryminał), moja mała, już siedziała mu na kolanach i się częstowała. Butelki po piwie, winie, kilka pod fotelem. W pracy sajgon. Na koniec, koleżeństwo zażyczyło sobie poprawiny. Wczoraj. Ja za taką przyjemność, serdecznie dziękuję.
Następne za rok. Wyjadę do puszczy. Może mnie żubry przyhołubią na ten czas.
Tęskniłam za Wami.
Obserwuj wątek
    • szpile_i_ostrygi Re: Urodziny 15.01.13, 05:45
      Prochy zaczęły mi już szkodzić. Udaje mi się zasnąć po nich, jednak na drugi dzień w ustach mam nieustająco smak piołunu. Wytrzymywałam to początkowo. Teraz jednak nie wiem co gorsze. Noc nieprzespana, czy ten smak, niczym nie dający się zniwelować. Tej nocy prochów już nie wzięłam a ten smak nadal się utrzymuje. No to, jak żyć, Mask?
      • szpile_i_ostrygi Re: Urodziny 15.01.13, 05:48
        Jeszcze godzinkę. Pięknie jest za oknem, ale na samą myśl, że trzeba będzie wejść w tę biel.
        Dreszcze.
        • uwierz_w_to Re: Urodziny 15.01.13, 05:56
          przkładam nos do twych ust i czuję ten zapach twojego smaku:)
          • szpile_i_ostrygi Re: Urodziny 15.01.13, 05:58
            Za bardzo Cię lubię. Nie zrobiłabym Ci czegoś takiego. To jest smak do umierania.
            • uwierz_w_to Re: Urodziny 15.01.13, 06:05
              zapach śmierci? w twoich ustach brzmi jak zapach wieczności, smak nierozpoznawalny.
            • ditta12 Re: Urodziny 15.01.13, 09:51
              Eeeeeeee.Piołun dobry na wrzody żołądkowe i.........;)
    • ditta12 Re: Urodziny 15.01.13, 09:49
      <ktoś przyniósł kabanosy, (kryminał)>

:D:D:D
      • madau Re: Urodziny 15.01.13, 10:46
        A Ty szpisz Szpile czy jestes w pracy? Bo wirtualny tort ktory Ditta tak wspaniale wkleila musisz pokroic :D
        • ditta12 Re: Urodziny 15.01.13, 11:10
          Ja już trochę wyżarłam z tego torta paluchem ale zatkałam tę dziurkę kremem żeby nie było widać ;)
          • madau Re: Urodziny 15.01.13, 11:59
            Szpile jak wrocisz to poopowiadaj szczegolowo jak bylo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka