monte_we_mgle 21.01.13, 22:13 Właśnie dobiega końca najbardziej przygnębiający dzień w roku. Ciekawe. Miałem dziś masę powodów do radości :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Blue Monday 21.01.13, 22:19 A ja to już nie wiem jaka to twórczość się tu dzieje,jaki gatunek literacki. Liryka? Epika? Raczej Dramat...... :D Ja co chwila poleguje. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: Blue Monday 21.01.13, 22:21 Nie śledzę tych dramatów. Może kiedy indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Blue Monday 21.01.13, 22:28 Ja lubię literaturę. Czeski film :D Tak się mówiło kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: Blue Monday 21.01.13, 22:34 ditta12 napisała: > Ja lubię literaturę. Ja też, ale dobrą. Pretensjonalna mnie nudzi. > Czeski film :D > Tak się mówiło kiedyś. To było po filmie "Nikt nic nie wie". Oczywiście czeskim :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Blue Monday 21.01.13, 22:30 Nic z tych rzeczy. Żaden ze składników wzoru na Blue Monday, mnie nie dotyczy. Miałam najbardziej depresyjny dzień z ostatnich paru lat, wreszcie końca tego koszmaru oczekuję. Należy mi się, jak psu zupa. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Blue Monday 21.01.13, 22:40 Bo jak samemu miało się fart od rana, gratuluję, to tryska się humorem. Gratuluję zdanego. Mogę podarować te półtorej godzinki;) Odpowiedz Link Zgłoś