czteryminusdwa 19.02.13, 11:03 odstawiam leki i mam problem z bezsennoscia musze sie wspomagac tabletkami nasennymi. Czy ktos mial taki problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: bezsennosc 19.02.13, 11:13 O!Przypomniałeś(aś)mi że mam wziąć tabletkę czteryminusdwa :) Ja mam w kółko problem z zaśnięciem o 24.00 ale o 2.00już na przykład zasypiam a jak nie to coś robię cichutko żeby innych nie pobudzić :) Potem przechodzi samo,czasem śpi się za długo.Można pół dnia nawet ale cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
czteryminusdwa Re: bezsennosc 19.02.13, 11:19 wiesz ze ja mam obowiazki wiec nie moge spac w ciagu dnia:( ale gadalam z lekarzem mowi ze powinno przejsc. Kupilam sobie lekkie tabletki nasenne w aptece i usnelam w koncu po nich wczoraj. Nie mam ochoty brac diazepanu. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: bezsennosc 19.02.13, 11:31 No włąśnie.w aptece są różne ziołowe,skuteczne albo melisa do parzenia,bardzo uspokajają i uśpią a rano kawa bo obowiązki i tak to wygląda.stabilizator,antydepresant czy inny proch,już nie wiem na co.Raz w górze,raz w dole.Chemiczny świat? To jak Mickel Jackson musiał żyć na przykład?Pobydzenie na koncert?Potem dla uspokojenia po koncercie,odpałerowania by zasnął?Chyba jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: bezsennosc 19.02.13, 12:56 ja cierpialam na straszna bezsennosc, dwa stilnoxe plus dwa imovane nie dzialaly, nie przesypywalam nocy. Byl taki lek mepronizyna, dzialal fantastycznie ale go wycofali. meczylam sie na tym stilnoxie i imvane do momentu kiedy lekarz przepisal mi kwetiapine 900. Biore ja wieczorem i po dwoch godzinach usypia fantastycznie, nie musze juz brac hipnotykow. Wspolczuje Ci bezsennosci bo wiem jakie to trudne... Odpowiedz Link Zgłoś