Dodaj do ulubionych

Pokonałam migrenę

12.01.12, 20:34
A właściwie wreszcie znalazłam przyczynę, było to takie banalne, zrobiłam analizę kropli krwi pod mikroskopem i wyszło co powoduje potworny ból, wymioty itp chyba nie muszę dokładnie obrazować jak wygląda migrena.
Okazało się że mam glistę.

Zaczęłam brać witaminy i walkę z robalem.
Efekt od 2 miesięcy nie mam migreny tylko lekkie bóle głowy które myślę że z czasem całkowicie zanikną. Każdemu polecam to badanie. Mi się udało
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: Pokonałam migrenę 13.01.12, 01:00

W pewnym sensie ci zazdroszcze. Zycze abys szybko sie wyleczyla, i migreny na zawsze ustapily!

Minnie
    • Gość: ala Re: Pokonałam migrenę IP: *.ntlworld.ie 13.01.12, 10:20
      Tez planuje wykonania tego badania,poniewaz moja migrena ma dosc nietypowy przebieg i mam szereg innych dodatkowych niepokojacych objawow......

Poki co zrobilam test na nietolerancje pokarmowe i wyszlo mi ich naprawde duzo.Zobaczymy czy dieta cos pomoze....

Znalezc przyczyne migren to wielki sukces i fajnie ,ze tobie sie udalo :)
      • hellusia ala 14.01.12, 19:30
        polecam tez badanie tzw analize włosa też daje obraz co się dzieje nie tak w twoi organizmie, ja pewnie też zrobię to badanie z czasem
        • Gość: ala Re: ala IP: *.ntlworld.ie 15.01.12, 21:14
          Dzieki, tez o tym slyszalam :)Tego typu badania pozwalaja nam sie dowiedziec co tak naprawde dzieje sie w naszym organizmie i najbardziej przydatne bywaja kiedy biegamy od lekarza do lekarza bez zadnych efektow....
          Pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka