Gość: meg22 IP: *.smrw.lodz.pl 30.05.12, 20:08 Bół się czai. Już mnie mdli...Chyba dzisiaj już nic nie przełknę. Jak u Was? Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azkk Re: Po spokoju 01.06.12, 10:44 Mnie dziś załapała od rana :( Ledwo żyję...a wczoraj wieczorem język mi sie plątał, jakies bzdury gadałam.... Zauważyłam że dzień przed migreną ciężko mi się wysłowić :( No i ta pogoda... Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: Po spokoju 02.06.12, 20:40 No to mnie dopadło dziś. Wczoraj już byłam furią chodzącą, przedwczoraj też mnie już zaczynało wszystko drażnić, a dziś od rana zdycham... No, ale co się dziwić jak wieje tak, że łba mało nie urwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pączek Re: Po spokoju IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.06.12, 12:39 Witajcie, ostatnio w aptece udało mi się kupić preparat o nazwie Meggrim firmy MADSON NATURAL 3D( kraj pochodzenia USA) dlatego nie wszędzie jest dostępny. Produkt pochodzenia naturalnego z opatentowaną formułą Purecol (może to coś mówi więcej) Pani farmaceutka powiedziała że pacjenci sobie chwalą jego działanie, zauważyli poprawę po 3-4 tygodniach stosowania, Ja będę stosował go 3 tydzień i chcę go polecić stosuję 1 kapsułkę dziennie i nie miewam już bóli głowy. Jeżeli mi pomaga mam nadzieje że Wam też pomorze . dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pączek Re: Po spokoju IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.06.12, 13:52 Witajcie, ostatnio w aptece udało mi się kupić preparat o nazwie Meggrim firmy MADSON NATURAL 3D( kraj pochodzenia USA) dlatego nie wszędzie jest dostępny. Produkt pochodzenia naturalnego z opatentowaną formułą Purecol (może to coś mówi więcej) Pani farmaceutka powiedziała że pacjenci sobie chwalą jego działanie, zauważyli poprawę po 3-4 tygodniach stosowania, Ja będę stosował go 3 tydzień i chcę go polecić stosuję 1 kapsułkę dziennie i nie miewam już bóli głowy. Jeżeli mi pomaga mam nadzieje że Wam też pomorze . dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Po spokoju IP: *.pierre-fabre.pl 24.06.13, 10:31 Też to kupiłem, niestety mam odmienne zdanie to zwykłe placebo, kompletnie żadnego efektu leczniczego, najgorsze jest to że taki chłam polecają farmaceuci a miałem do nich takie zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś