Dodaj do ulubionych

co o tym myslicie?

04.01.06, 22:25
Mam bole głowy codzienne byłam u neerologa przypisał mi Lucetam i nicerin a do
tego mam zyrtec na stałe.Czy ktos brał te leki?Jak sie czuliscie po nich?
Pomogło to komus?
Obserwuj wątek
    • mamakluska Re: co o tym myslicie? 05.01.06, 08:11
      Witam,
      mam dokładnie taki sam zestaw leków od około 1,5 roku leczenia migreny,
      zamieniany mam tylko nicerin na vicebrol, cavinton, nicergolinę, lucetam biorę
      cały czas i musze powiedzieć że terapia ta przynosi u mnie efekty. Przed
      rozpoczęciem leczenia głowa bolała mnie codziennie, w tej chwili migreny nie
      miałam od póltora miesiąca a jesli ja mam to jest dużo łagodniejsza. Niestety
      zanim poczułam poprawę po tych lekach minęło około 3 miesiące. Ale było warto
      czekac na efekty.
      Pozdrawiam
      • venus22 Re: co o tym myslicie? 05.01.06, 08:39
        I ja witam,
        polskich lekow raczej nie znam tylko Zyrtec cos mi mowi- jest to zdaje sie lek
        p/alergii.
        Polecam przeczytac watki na temat migreny i jej powiazan z alergia- okazuje sie
        ze niektorzy moga miec BG od histaminy. W tym wypadku mysle Zyrtec moze okazac
        sie pomocny..

Venus

• ada522 Re: co o tym myslicie? 05.01.06, 10:31
        Dzieki, mamakluska fajnie ze napisałas mam nadzieje ze i mi pomoga.Miałas jakies
        objawy uboczne po tych lekach? Jestem alergikiem i zyrtec biore od 4 lat i na
        poczatku brania był duzy efekt jesli chodzi o bole głowy,ale wiem ze nasila on
        działanie z niektorymi lekami.
        • mamakluska Re: co o tym myslicie? 05.01.06, 10:50
          cześć,
          z tego co wiem, to nie mają skutków ubocznych które by kolidowały z innymi
          lekami, pytałam lekarza swojego. Zreszta tez często biorę Zyrtec i nic mi sie
          naprawde nie działo. Zreszta internista który mi przepisywał Zyterc tez mówił
          że nie przeszkadzaja sobie te leki. Lucetam jest bardzo dobrze przeze mnie
          tolerowany, pozostałe również. Możesz mieć tylko ewentualnie bo to tez nie
          reguła zawroty głowy, ale się po kilku dniach przyzwyczaisz. Poza tym nic mi
          sie nie działo. Życzę Ci powodzenia w kuracji.
          Pozdrawiam
          • ada522 Re: co o tym myslicie? 05.01.06, 10:55
            Ale mnie pocieszyłas:))W piątek zaczynam brac leki to powiem wam jaki skutek w
            koncu mam nadzieje.Pozdrawiam:)
            • mamakluska Re: co o tym myslicie? 05.01.06, 12:40
              cześć,
              napisz koniecznie jakie masz efekty po lekach ale proszę nie zrażaj sie jesli
              nie bedziesz widziała od razu poprawy. Tak jak Ci mówiłam ja te leki toleruje
              świetnie.

Zyczę powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka