Dodaj do ulubionych

Lekarze, poradnie - leczenie migreny...

• minniemouse Re:Warszawa, dr Szymanski.. 13.01.11, 01:38
      .. ktos widze poleca dr Piotr Szymanski z Warszawy..

Minnie
    • scuba5 Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... 24.01.11, 19:46
      Ja się leczyłam metodami chińskiej medycyny u Małgorzaty Szkurłatowskiej z Centrum zdrowia chanta'l (to w warszawie) i nawet mi pomogło... zmiana nie była natychmiastowa, nie takie hop siup jak w reklamach farmaceutyków, ale teraz już bardzo rzadko miewam migreny.
    • grazyna-03 Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... 25.01.11, 22:13
      Witam wszystkich. Od kilku dobrych lat męczę się z bólem migrenowym. Jest tak silny i nie do zniesienia, że przeszkadza mi w codziennych czynnościach. Dowiedziałam się o zastrzykach z botoxu. Jest to metoda skuteczna, potwierdzona przez amerykańskich lekarzy, ale niestety dośc kosztowna. Koszt jednej ampułki 1000 – 1300 zł. Zabieg należy powtórzyć 3 razy do roku. Jedną ampułkę można podzielić na 3 osoby, bo wstrzykuje się tylko nie wielką ilość. Dlatego poszukuję osób chętnych do wykonania takiego zabiegu . Oczywiście koszta dzielone są po połowie, dlatego ceną automatycznie maleje, mniej więcej (300 -400 zł/ za zabieg ) . Zabieg wykonywany jest w szpitalu im Barlickiego, przez profesjonalnego neurochirurga - doc. Rożniecki.
      Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o pilny kontakt: 505-029-170
      Pozdrawiam Grażyna
      • minniemouse Re: Poznan Poznan 02.02.11, 01:40
        Magdalena Domańska. Teraz przyjmuje na Sczanieckiej, tuż przy Głogowskiej (na wysokości rynku łazarskiego).

Neurolog Poznań Magdalena Domańska

ul. Emilii Sczanieckiej 1A/24 60-215 Poznań

tel.: 509 376 900
        e-mail: lekarz@neurologia.poznan.pl
        • minniemouse Re Chinska medycyna... 23.03.11, 07:38
          """chińskiej medycyny u Małgorzaty Szkurłatowskiej z Centrum zdrowia chanta'l
          (to w warszawie)"""

Minnie
    • Gość: a może morze Warszawa- HEG biofeedback na migreny IP: *.204.90.237.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.05.11, 20:06
      Moja znajoma psycholożka prowadzi gabinet biofeedback na Marymonckiej i stosuje metodę hemoencefalografii, podobno daje świetne rezultaty w migrenach, migren akurat nie miałam ale mi to pomogło w moich depresyjnych dołach...

ćwiczenia biofeedback były dosyć interesujące...

jej gabinet:
      stymulatormozgu.pl/biofeedback_migreny.html
      • minniemouse Poznan.. 11.06.11, 09:45
        przekazane z watku
        * Re: dobry neurolog w Poznaniu? - Gość: kika 09.06.11, 18:50

Dobrym nuerologiem w Poznaniu jest pani nuerolog na Kórnickiej :) p. Pawłowska

Minnie
    • martyjanna Prośba o kontakty lekarza -Trójmiasto 20.10.11, 21:02
      Czy ktoś zna dobrego neurologa w Trójmieście, ewentualnie Malbork lub Tczew ? Może jest jakaś możliwość na NFZ umówić się w Trójmieście ? , ewentualnie prywatnie ?
    • Gość: Neurolog Katowice Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.11, 11:25
      KATOWICE

Strona:
      Tekst linka

Adres:
      NZOZ Centrum Zdrowego Serca
      TELCOR Sp. Z O. O.
      NZOZ i MS "COR ET VASA"
      Katowice ul. Łabędzia 10

Kontakt:
      Telefon do rejestracji: 32 205 14 00

Moja opinia:
      Jest to nowo otwarty gabinet. Leczą min. migreny, robią też "Doppler USG - Badanie Przepływu Tętnic"
    • Gość: Joanna Z. Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 20:50
      Polecam w Bydgoszczy dr Ewę Łączkowską, zajmującą się akupunkturą. Cierpiałam na migrenę 20 lat. po dwóch miesiącach zabiegów nie zdarzają mi się juz te okropne bóle. Więcej informacji o gabinecie akupunktury w Bydgoszczy na www.akupunktura24.pl
    • aaa.nita Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... 01.07.12, 16:53
      doktor Marek Obersztyn moim zdaniem jest po prostu geniuszem! co prawda już od jakiegoś czasu u niego nie muszę bywać :)) ale znalazłam z nim filmik, był w pytaniu na śniadanie, wrzucam linka www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/migreny

polecam pana doktora, posiada ogromną wiedzę a przy tym jest niesamowicie sympatyczny! i przede wszystkim jego metody są skuteczne!
    • Gość: jjjiik Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.12, 15:05
      dr Obersztyn przyjmuje na płockiej 17 (Przychodnia Prosen)
    • uleczona Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... 01.01.13, 14:11
      witam serdecznie i polecam fizjoterapeutę, p. Bartłomieja Gajowca. Przyjmuje w Warszawie na Ursynowie. Oto namiary: 602 786 988, e-mail: gabinet@gajowiec.pl
      Można go też sobie wyguglować i poczytać, co piszę na swojej stronie na przykład o bolach głowy. Opisałam moje doświadczenia (znakomite) z tym terapeutą w wątku "mnie naprawdę wyleczono".
      • teresa5705 Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... 20.01.13, 14:07
        A mnie z migreny uleczył nie medyk pan Andrzej. Wolontariusz z hospicjum onkologicznego w Bielsku-Białej.Polecam tego faceta.Tak szybko ,żeby się nie rozpisywać. Dla ludzi z Bielsk-Białej
        naprawdę serdecznie polecam. Mi ból głowy przeszedł po 20 minutach to było niesamowite.
        Na jego stronie są wszystkie dane a to adres www.wygralemzrakiem.pl
    • Gość: gazela Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.13, 15:11
      Polecam prywatną klinikę rehabilitacyjno-ortopedyczną Kręg-Clinic w Poznaniu. Leczę tam migrenę - chodzę na zabiegi do chiropraktyka prof.. Mariusza Posłusznego. Ogólnie mówiąc, zabiegi polegają na manipulacji (nastawianiu) kręgów szyjnych, by odblokować ucisk na nerwy. Pomaga, po kazdym zabiegu bóle się zmniejszają, mam nadzieje ze niedługo ustaną w ogóle. Polzdrawiam i szczerze polecam www.kreg.com.pl
    • ach_dama_byc_z_kanady Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... 31.01.13, 01:54
      PRZYPOMINAM ZE JEST TO WATEK W KTORYM NIE PROWADZIMY DYSKUSJI,

jedynie dodajemy adresy, nazwiska, nazwy placowek itp.

Minnie
    • mtcm1 Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... 17.02.13, 11:02
      Gabinet Shen Tao Kraków
      Tradycyjna Medycyna Chińska, masaże lecznicze, masaże meridianowo-akupunkturowe, akupunktura.
      Diagnoza, zabieg, zalecenia dietetyczne.

Zabiegi wykonuje. Terapeuta Medycyny Chińskiej, Terapeuta masaży meridianowo-akupunkturowych AMM, akupunkturzysta. Członek Tao Instytut Niemcy, Międzynarodowy ratownik i instruktor ratownictwa EFR.

Czy 4000 lat Medycyny Chińskiej moze się mylić ?

Masz pytania napisz : e-mail tao.amm/at/gmail.com
      Jesteśmy również na Facebooku Shen Tao

Możliwe wizyty w domu pacjenta na terenie Krakowa i okolic.
    • kifash Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... 19.02.13, 09:05
      Polecam skorzystanie z oferty gabinetu rehabilitacji i terapii manualnej w Warszawie przy ul.Okopowej 56 (przy CH Klif)
      www.reha4family.pl
      Terapia osteopatyczna (terapia czaszkowo-krzyżowa) i terapia manualna - mgr Marcin Barabach
      • kifash Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... 19.02.13, 10:45
        Polecam skorzystanie z oferty gabinetu rehabilitacji i terapii manualnej w Warszawie przy ul.Okopowej 56 (przy CH Klif)
        www.reha4family.pl
        Terapia osteopatyczna (terapia czaszkowo-krzyżowa) i terapia manualna - mgr Marcin Barabach
    • nn.m Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... 13.03.13, 19:26
      Polecam : Marek Obersztyn, neurolog.
      przychodnia Prosen ul. Płocka 17
      • Gość: pooh Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... IP: *.man.tk-internet.pl 18.03.14, 14:39
        Ja POLECAM pana Łukasza Garbienia z Wrocławia(Centrum Leczenia bólu ARSMEDIS) i terapię manualna jaką stosuje. Bóle migrenowe zniknęły już po 3 wizycie :) Jestem w szoku. NAPRAWDE POLECAM wszystkim znajomym i nieznajomym.
    • Gość: gość portalu Re: Lekarze... Migreny-Pomoc zdalna IP: 212.160.172.* 13.05.13, 14:51
      Cześć,
      Mi pomogła Pani Joanna, która pracuje też zdalnie przez telefon
      Trafiłem na jej ogłoszenie tutaj:
      zakochajmysie.pl/funcs.php?name=ogloszenia&file=zobacz_ogloszenie&id=9
      pozdrawiam
    • Gość: puszka Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.13, 11:13
      białystok gabineta leczenia bólu - nie tylko migrenowego www.wyleczbol.pl/
    • ach_dama_byc_z_kanady Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... 30.01.14, 01:11
      Mile panie, to nie jest watek do dyskusji.

prosze poprzenoscic swoje watki do NIE przypietych,
      bo te w ciagu 72 godzin zostana skasowane.

Minnie
    • Gość: Ala A Szczecin? IP: *.szczecin.mm.pl 16.05.14, 13:07
      A czy ktoś może polecić jakiegoś lekarza ze Szczecina
    • Gość: Jędrek Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.14, 20:14
      Witam . Moją córkę zacząłem leczyć w prywatnym centrum medycznym .Początek leczenia to zabiegi w komorze hiperbarycznej.............namacalny dowód , to wizyta z migrenowym bólem.....po 8 minutach w komorze ból ustąpił całkowicie................córka była zszokowana , ja również .Jest po 5 zabiegach i od 10 dni nie pojawił się ból migrenowy.ponadto zrobiliśmy test na tolerancje pokarmową.........w poniedziałek będziemy ustalać dietę z dietetykiem.Od 7 lat leczymy córke i komora okazała się najskuteczniejsza.Czekamy na dietę i rezultaty .......Polecam ta forme leczenia migreny.
    • Gość: gość leczenie bólu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.14, 01:05
      Łódź - dr Lik Clinic na Rewolucji 52
    • mama.j Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... 09.11.14, 09:01
      Doktor Wołk, zdecydowanie. chodziłam do niej - neurologia dziecięca , przyjmują młodzież do 19 roku, białystok , - i ogromna poprawa. super lekarka
    • Gość: Katarzyna Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... IP: *.centertel.pl 04.04.17, 22:53
      Anna Błażucka, dr n.med, specjalista neurolog, Warszawa
      zajmuje się leczeniem migreny toksyną botulinową ( nowość) oraz farmakologicznym
    • Gość: Himera Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.17, 10:42
      Ja polecam neurologów z EnelMedu (Warszawa), chodze nieregularnie, więc nie mam swojego lekarza prowadzącego, ale podejście wszystkich, na których dotychczas trafiłam jest super.
    • gosctak Re: Lekarze, poradnie - leczenie migreny... 19.08.17, 11:28
      dr Katarzyna Toruńska
      604 964 039
      ul. Jadźwingów 2, Warszawa
      wywiad o migrenie www.youtube.com/watch?v=Y7kksJ6Lo2A&t=72s
      artykuł emg-neurolog.pl/migrena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka