Gość: meg22 IP: *.smrw.lodz.pl 25.02.08, 00:05 Sorry ale moje ataki mimo leczenia zamiast słabnąć są coraz silniejsze. Dlatego mam jeszcze jedno pytanie.Czy podczas ataku często zdarzają wam się omdlenia? Pozdrowionka meg22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minniemouse Re: niepokoje 25.02.08, 01:10 Mnie nie ale sa tacy ktory traca calkowiecie przytomnosc. Tak ze nie jest to cos niezwyklego, dla pocieszenia. Przykro mi ze nie ma poprawy :( Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
anthonka Re: niepokoje 25.02.08, 10:13 U mnie omdlenia przy migrenie są częste, tak po prostu odpływam sobie i potem nie do końca pamiętam co się działo. Czasami zdarza mi się też zupełna utrata przytomności. Badania nie wykazały nic niepokojącego, tak po prostu mam i już. Trzymaj się i życzę, żeby Cię nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: niepokoje IP: *.smrw.lodz.pl 25.02.08, 20:00 Dzięki za wszystko. Jeszcze się jkoś trzymam. Trochę mniej poważnie to może częściej powinnam wyjeżdżać? Poza wszystkim mam nadzieję,że leczenie się wreszcie jakoś ruszy... Jak każdy kolejny atak będzie silniejszy to nici ze studiów, z pracy i z całej reszty. Jeszcze raz dziękuję bo rzeczywiście każdego kolejnego ataku boję się bardziej ( mniej więcej co drugi, czasem trzeci połączony jest z co najmniej jednym omdleniem. Może powinnam wrócić do Austrii ( ...) - żartuję. Póki co i tak mam odpukać błogosławiony spokój... Wam też życzę, żeby Was nie bolało. Pozdrowionka meg22 Odpowiedz Link Zgłoś