Gość: meg22 IP: *.smrw.lodz.pl 03.06.09, 00:20 Czy Zomig Nasal jest dostępny w Polsce? Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minniemouse Re: Zomig 03.06.09, 10:48 nie mam pojecia, mysle ze najpredzej sie dowiesz jak zadzwonisz do apteki. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: Zomig IP: *.smrw.lodz.pl 03.06.09, 21:09 Dzięki.Właśnie wczoraj lekarz zmienił mi leki. Dostałam Zomig. Niestety tabletki. Oprócz tego na szczęście metoclopramid i naproxen na lżejsze napady. Jak Wasze samolpoczucie dzisiaj? Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
krop-la Re: Zomig 03.06.09, 21:37 meg.. a wyprobowalas na mdlosci torecan ?? Czytalam jak Cie mecza w czasie ataku i proponowalam.. ciekawa jestem czy sa efekty jesli bralas. Ja tez mam czasem takie ataki ze sama nie wiem czy bardziej mnie meczy bol czy mdlosci i torsje.. torecan mo pomaga wtedy.. rzecz jasna w czopkach bo tabletki nie zdazylyby sie wchlonac ;/ Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg22 Re: Zomig IP: *.smrw.lodz.pl 04.06.09, 15:12 Próbowałam Torecan. Działał ale lekarz zalecił zrobić przerwę i zamienienić Torecan na chwilę na Metoclopramid, żeby organizm się nie przyzwyczaił. Dziękuję Pozdrawiam meg22 Odpowiedz Link Zgłoś
anthonka Re: Zomig 04.06.09, 15:34 Meg, pamiętaj tylko, że Metoclopramid może podwyższać poziom prolaktyny we krwi, więc jeżeli będziesz go brała regularnie przez dłuższy czas, to warto po jakimś czasie zrobić badania kontrolne. Odpowiedz Link Zgłoś