aankaa 24.01.04, 19:58 właśnie następcy zadzwonili z pytaniem czy mogą zostać na imprezie do rana żeby się matce nie pozwolić "obwąchać" ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klle Re: Klle - masz żabi ozór :( 24.01.04, 20:12 a co myślałaś,że do końca życia będziesz im matkować i nie rozwiną skrzydeł? kota na nich napuść - mają nosa ja tam czuję zawsze nawet po długim czasie! Odpowiedz Link
aankaa Re: Klle - masz żabi ozór :( 25.01.04, 20:08 tak się u mnie w domu mówi na określenie przez innych stosowane "wykrakać" (w domyśle - przepowiedzieć) a założyłam osobny wątek bo ten kłótliwy otwierał się niemożebnie dłuuuuuuuuuugo Odpowiedz Link
klle długi 25.01.04, 21:01 to chyba poraz pierwszy udało mi się coś wywieszczyć mie ma co mówić - udał nam się ten dłuugi kłótliwy wątek szkoda tylko, że nikt się nie przyłączył cieniasy..... Odpowiedz Link
aankaa Re: długi 25.01.04, 21:20 następnym razem dwa razy pomyśl nim napiszesz ... już "za chwilę" piątek przed feriami :P może reszta, jak Ju_, była równie pokojowo nastawiona ?? Odpowiedz Link
klle Re: długi 26.01.04, 20:47 teraz sam poczekam na ofiarę chyba, że nikt się nie trafi to coś wymyślę! Odpowiedz Link
wo_bi Re: Klle - masz żabi ozór :( 25.01.04, 22:47 aankaa napisała: > właśnie następcy zadzwonili z pytaniem czy mogą zostać na imprezie do rana > > żeby się matce nie pozwolić "obwąchać" ??? > Hmm a ja zawsze potrafie wrocic tak, ze nikogo nie obudze ;))) Troche czasu mi to zajelo, ale juz wszystko mam po ostani guzik zapiete. Z siosta do tej pory "walczymy" z Rodzicielka na temat spozywania napojow alkoholowych. Chociaz robimy to softowa!!! Jakas z niej straszna przeciwniczka. Hmm a moze tylko dla swoich dzieci... Ja juz chce sie wyprowadzic... Ze tak blisko mam na uczelnie. Mieszkalbym w jakims pipidowku, to od ladnych paru lat urzedowalbym w akademiku, albo wynajetym mieszkaniu... Odpowiedz Link
aankaa Re: Klle - masz żabi ozór :( 25.01.04, 22:57 wo_bi napisał: > aankaa napisała: > > > właśnie następcy zadzwonili z pytaniem czy mogą zostać na imprezie do rana > > > > żeby się matce nie pozwolić "obwąchać" ??? > > > > Hmm a ja zawsze potrafie wrocic tak, ze nikogo nie obudze ;))) Troche czasu mi > to zajelo, ale juz wszystko mam po ostani guzik zapiete. to jeszcze "amatorzy" wrócili po 10 rano i zamiast na paluszkach do łózek ... rzucili się na mnie (budząc !!!) z buziakami, że pozwoliłam zabalować dłużej Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Klle - masz żabi ozór :( 26.01.04, 00:49 aankaa napisała: > wo_bi napisał: > > > aankaa napisała: > > > > > właśnie następcy zadzwonili z pytaniem czy mogą zostać na imprezie do > rana > > > > > > żeby się matce nie pozwolić "obwąchać" ??? > > > > > > > Hmm a ja zawsze potrafie wrocic tak, ze nikogo nie obudze ;))) Troche czas > u > mi > > to zajelo, ale juz wszystko mam po ostani guzik zapiete. > > to jeszcze "amatorzy" > wrócili po 10 rano i zamiast na paluszkach do łózek ... rzucili się na mnie > (budząc !!!) z buziakami, że pozwoliłam zabalować dłużej > Rece mi opadly od tej amtorszczyzny.Ech,mlodziez sie popsula. Odpowiedz Link
aankaa Re: Klle - masz żabi ozór :( 26.01.04, 23:15 dwiesciepompka napisał: > Rece mi opadly od tej amtorszczyzny.Ech,mlodziez sie popsula. mi też myślicie, że powinnam ich zacząć "szkolić w powrotach" do domu ;) a może to nie rola matki ?? Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Klle - masz żabi ozór :( 27.01.04, 22:56 aankaa napisała: > dwiesciepompka napisał: > > > Rece mi opadly od tej amtorszczyzny.Ech,mlodziez sie popsula. > > mi też > myślicie, że powinnam ich zacząć "szkolić w powrotach" do domu ;) > > a może to nie rola matki ?? > Zapewniam,ze mi na przeszkolenie wolalabys ich nie oddawac:))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Klle - masz żabi ozór :( 27.01.04, 08:12 aankaa napisała: > właśnie następcy zadzwonili z pytaniem czy mogą zostać na imprezie do rana > > żeby się matce nie pozwolić "obwąchać" ??? > Zapomniał wół jak cielęciem był? Odpowiedz Link
klle Re: Klle - masz żabi ozór :( 27.01.04, 21:28 czasami wół zapomina jak cielenciem był Odpowiedz Link