klle 23.07.04, 18:48 już sam nie wiem co lepsze lato jest to powinno być gorąco, że hej! ale w taki upał to nic się nie da robić tylko leżeć plackiem a jak leje to szkoda, że nie świeci i nie grzeje no i już nie wiem sam co lepsze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: upałek i ulewy 24.07.04, 02:07 klle napisał: > już sam nie wiem co lepsze > lato jest to powinno być gorąco, że hej! > ale w taki upał to nic się nie da robić tylko leżeć plackiem > a jak leje to szkoda, że nie świeci i nie grzeje > no i już nie wiem sam co lepsze... > Najlepiej to by bylo tak :( jeżeli juz tak być musi ) do ca 18-tej UPAŁ a od 18-tej ...niech leje choćby i do rana( budzikom precz ! ) A następnie znów niech już będzie już ten upał.:( PS. czy ktoś wie, gdzie TAK własnie jest ?? Proszę o info na priv...ściśle tajne łamane przez poufne. Bo jak będzie na publku, to się tam zaraz wszyscy sypną. :)) Odpowiedz Link
klle Re: upałek i ulewy 24.07.04, 18:24 to i dla mnie taki adres by się przydał! bo jak pracuję to są upały, a jak mam wolne to leje! Odpowiedz Link
jacekkur Najwyższy czas... 24.07.04, 14:51 kupić sobie kozę. To pomysł z tego dwocipu o żydzie skarżącym się swemu rabinowi na ciasnotę w domu. Może i my zaaplikujemy sobie jakiś jeszcze większy upał i dopiero wówczas docenimy ten miły chłodek dnia powszedniego (bo w łikiendy tradycyjnie leje). Odpowiedz Link
klle Re: upałek i ulewy 26.07.04, 22:13 no i leje i leje. szybko jesień tego roku nadeszła! Odpowiedz Link