karolinach3 08.09.04, 10:53 co się dzieje Dziewczynki?? Pustka, cisza.. a może to dobrze, bo znaczy, że nic się nie dzieje??;) pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynek13 Re: co się dzieje?? 10.09.04, 08:34 karolcia ja po prostu chce zapomniec, nie o was, ale o moim PCO Odpowiedz Link
karolinach3 Re: co się dzieje?? 10.09.04, 09:30 Justynko, stało się cos??? Moze jakis chwilowy dołek?? Ja już chyba nie mam z tym problemów - chyba sie spokojnie pogodziłam z tym, że to mam, chociaz to może pozorne i chwilowe?;) Jesli Ci cos dokuczylo pisz- jakos zaradzimy:) jak nie tu to na maila. Odpowiedz Link
justynek13 Re: co się dzieje?? 10.09.04, 15:03 czułam sie gorsza przez to paskudztwo, ale mi przeszlo, a teraz moja gin wczoraj mnie dolamala, powiedziala ze wlasciwie to jak chce miec dziecko to juz czas najwyzszy i wogole jeszcze zebym mezowi nie mowila!!! bo faceci to wykorzystuja predzej czy pozniej, nie wiem sama na co jestem zla Odpowiedz Link
justynek13 Re: co się dzieje?? 10.09.04, 22:43 mam dola nie chce was doowac, upilam sie:-((( glupie to Odpowiedz Link
karolinach3 Re: co się dzieje?? 11.09.04, 18:54 I na zdrowie!!!!:0 Mam nadzieje ze Cie dzisiaj głowa nie boli a mąz nie wyslal Cie od razu do AA - mezczyzni maja 0 tolerancje dla kobiecych alkoholowych slabosci;) Rybus - wszystko bedzie dobrze!!!! Ja dr Lalka Karolka Ci to obiecuje!!!!! :))))))) Odpowiedz Link
justynek13 ciche dni 12.09.04, 11:29 maz sie do mnie nie odzywa, mysle ze nadszedł dzien w którym MAM JUZ N A P R A W D E DOSC WSZYTSKIEGO buziaki Odpowiedz Link
karolinach3 Re: ciche dni 12.09.04, 11:46 Dobra - dołączam się całkowicie!!! Możemy w końcu sobie pocierpieć razem! Mój się odzywa, ale aż za bardzo - wolałabym żeby się nie odzywał;) wymieńmy się - będziesz miała wrzeszczącego;) mój doł nie jest PCO-owy - tylko teśkniąco egiptowy i chcąco zmienić pracowy, ale możemy sobie podołować we dwie. bądz dzielna!!!!! calusy karola Odpowiedz Link
justynek13 Re: ciche dni 12.09.04, 13:37 no dobra - jak razem to razem a faceci sa do niczego dlaczego do diabła nie jestem lesbijką??? Odpowiedz Link
karolinach3 Re: ciche dni 13.09.04, 12:50 Nie jestes lesbijka bo chcesz miec dziecko, a jednak ze związku z mężczyzną jakby łatwiej;) Odpowiedz Link