aaggaa 22.12.04, 19:37 dowiedziałam się niedawno, ze przyczyną braku ciąży jest prawdopodobnie pco, szukam specjalisty, najlepiej sprawdzonego w warszawie lub niedalkeich okolicach, pomóżcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiatuszekxx Re: pco, lekarz wawa 22.06.05, 10:42 też szukam... odpowiedz czy znalazlas??? Odpowiedz Link
malina_wawa Re: pco, lekarz wawa 23.06.05, 20:06 Ja też szukam.... ale mam nadzieję że znalazłam. Zaczynam leczenie u dr Dubrawskiego. Narazie jadę na urlop więc nic nie robie tylko pije ziółka na pobudzenie jajników, podobno pomagaja. Jestem po 1 -szej wizycie u niego, po której miałam mieszane uczycia, ale z tego co słyszałam i czytałam pomógł wielu dziewczynom. Przykładem jest moja koleżanka, która teraz ma ślicznego synka. Więc wierze że pomoże i mnie.... Odpowiedz Link
kwiatuszekxx Re: pco, lekarz wawa 24.06.05, 13:54 witaj, masz namiary do tego lekarza? prywatnie przyjmuje czy państowo? ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link
agakra Re: pco, lekarz wawa 24.06.05, 13:54 bedzie dobrze, zobaczysz. On jest troche ekcentryczny, też miałam mieszane uczucia. Ale to był jedyny lekarz który powiedział, ze wszystko bedzie dobrze i każdą przeszkodę mozna pokonąc (inni tylko mówili, że będzie ciężko) i po 3 miesiącach leczenia zaszłam w ciąże zupełnie naturalnie, bez hormonów. Psychika mi podziałala, jego dobre rady, teraz to 21 tydzien, malutka rosnie i sie rozpycha. Odpowiedz Link
malina_wawa Re: pco, lekarz wawa 24.06.05, 14:59 Aguniu!!!! Bardzo dziekuje za ciepłe słówka :)))))Najpier maja koleżanka doczekała sie fasolki dzięki Niemu teraz TY!!!!!! Chyba napradę nabiore do Niego przekonania. Naraze jestem przed testem LHRH - też robili go Tobie? Kwiatuszku: lekarz ten przyjmuje na ul. Górczewskiej tel. 837 70 70; wizyta 140 zł. Z tego co piszą dziewczyny to chyba warto :))) Jak chcesz to moge napisać Ci coś więcej jak będę znowu po wizycie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kwiatuszekxx Re: pco, lekarz wawa 27.06.05, 09:19 Malinko, napisz jak będziesz po wizycie. będę czekać ! Odpowiedz Link