Dodaj do ulubionych

pco, lekarz wawa

22.12.04, 19:37
dowiedziałam się niedawno, ze przyczyną braku ciąży jest prawdopodobnie pco,
szukam specjalisty, najlepiej sprawdzonego w warszawie lub niedalkeich
okolicach, pomóżcie
Obserwuj wątek
    • kwiatuszekxx Re: pco, lekarz wawa 22.06.05, 10:42
      też szukam... odpowiedz czy znalazlas???
    • malina_wawa Re: pco, lekarz wawa 23.06.05, 20:06
      Ja też szukam....
      ale mam nadzieję że znalazłam. Zaczynam leczenie u dr Dubrawskiego. Narazie
      jadę na urlop więc nic nie robie tylko pije ziółka na pobudzenie jajników,
      podobno pomagaja. Jestem po 1 -szej wizycie u niego, po której miałam mieszane
      uczycia, ale z tego co słyszałam i czytałam pomógł wielu dziewczynom.
      Przykładem jest moja koleżanka, która teraz ma ślicznego synka. Więc wierze że
      pomoże i mnie....
      • kwiatuszekxx Re: pco, lekarz wawa 24.06.05, 13:54
        witaj, masz namiary do tego lekarza?
        prywatnie przyjmuje czy państowo?
        ile kosztuje wizyta?
      • agakra Re: pco, lekarz wawa 24.06.05, 13:54
        bedzie dobrze, zobaczysz. On jest troche ekcentryczny, też miałam mieszane
        uczucia. Ale to był jedyny lekarz który powiedział, ze wszystko bedzie dobrze i
        każdą przeszkodę mozna pokonąc (inni tylko mówili, że będzie ciężko) i po 3
        miesiącach leczenia zaszłam w ciąże zupełnie naturalnie, bez hormonów. Psychika
        mi podziałala, jego dobre rady, teraz to 21 tydzien, malutka rosnie i sie
        rozpycha.
        • malina_wawa Re: pco, lekarz wawa 24.06.05, 14:59
          Aguniu!!!! Bardzo dziekuje za ciepłe słówka :)))))Najpier maja koleżanka
          doczekała sie fasolki dzięki Niemu teraz TY!!!!!! Chyba napradę nabiore do
          Niego przekonania. Naraze jestem przed testem LHRH - też robili go Tobie?

Kwiatuszku: lekarz ten przyjmuje na ul. Górczewskiej tel. 837 70 70; wizyta 140
          zł. Z tego co piszą dziewczyny to chyba warto :))) Jak chcesz to moge napisać
          Ci coś więcej jak będę znowu po wizycie.

Pozdrawiam
          • kwiatuszekxx Re: pco, lekarz wawa 27.06.05, 09:19
            Malinko, napisz jak będziesz po wizycie. będę czekać !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka