tetika 20.11.09, 16:32 Czy ostatnio ktos Was chwalil? Cholera bo ja jakos sobie nie moge przypomniec, chyba mi tego brakuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetika Re: Pochwalony :) 23.11.09, 15:54 Dzis zamiast pochwaly dostalam w pracy niestety straszny opieprzw sumie za niewinnosc. Inna "sprytniejsza" kolezanka blyskawicznie donosi, czego ja absolutnie nie pratktykuje. Skutek byl taki ze zostalam postraszona ze mnie z pracy wywala Jestem wsciekla i czuje sie upokorzona, jedynie prawdopodobna zmiana pracy trzyma mnie jako tako w pionie. Czy u Was w pracy tez tak bywa? Odpowiedz Link
cieplanata Re: Pochwalony :) 23.11.09, 17:32 A na wieki wieków Pewnie, że jestem chwalona.....przez dzieci, jakim śniadanko rano wyszykuję Odpowiedz Link
mammaja Re: Pochwalony :) 23.11.09, 20:43 A ja sie w sobote nasluchalam pochwal za moja prezentacje. Milo mi bylo Odpowiedz Link
tetika Re: Pochwalony :) 24.11.09, 17:26 To ja zakladam tu kacik chwalenia Te "niedochwalone" beda tu dopieszczane przez te ktorym lepiej Chyba pora sie sama pochwalic za to co i tak wiem ze dobrze robie Wlasnie zrobilam pyszna salatke z tunczyka i juz po 10 minutach prawie znikla to chyba dobra byla nie? to sie pochwale sama Odpowiedz Link
jan.kran Re: Pochwalony :) 25.11.09, 07:30 Pochwal się proszę sałatką na wątku obiadowym Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Pochwalony :) 25.11.09, 09:27 Ja się wczoraj poczułam chwalona przez przyjaciółkę. Chyba tylko w ten sposób mogę odczytać słowa: "tęskniłam do Ciebie". Odpowiedz Link
tetika Re: Pochwalony :) 25.11.09, 15:51 Moj watek bede sie chwalic sama za co tylko chce :p Odpowiedz Link