verbena1 08.03.04, 16:24 Jak to jest z komplementami? - musza byc szczere - lubimy je otrzymywac - czesto mowimy komplementy swoim bliskim - nalezy dzieci chwalic i utwierdzac,ze sa najlepsze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodzio49 Re: Komplementy 08.03.04, 17:40 No właśnie. Powiedzcie dziewczyny czy takie "trochę na wyrost" też są miłe. Gdzie jest granica. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Komplementy 08.03.04, 18:13 Bodziu,panowie tez lubia komplementy)))).To moze ja na Twoje pytanie odpowiem pytaniem..Pozdro ml Odpowiedz Link
lablafox Re: Komplementy 08.03.04, 18:27 Bawią mnie komplementy i wprowadzają w dobry nastrój, takie na wyrost też , ale nie za bardzo na wyrost , bo wówczas to już jawne kłamstwo. Komplement typu "ale ma pani piękne długie nogi" jest połowicznie prawdziwy bo : poczucie piękna jest sprawą indywidualną i moje nogi komuś wydawać się mogą piękne , ale druga połowa komplementu , przy moim wzroście 160 zakrawa już na kpinę, chyba ,że ktoś ma taki feler w oczach jak ElGreco. Lx Odpowiedz Link
verbena1 Re: Komplementy 08.03.04, 18:58 No wlasnie,komplementy na wyrost.....Dawno temu pewien pan powiedzial ,ze mam piekne oczy. Nie wiem jak on to zdolal zauwazyc,bowiem w tym czasie nosilam okulary z bardzo grubymi szklami ale... kazdy ma inne poczucie piekna lub chcial byc po prostu mily. Komplementy mnie dosyc pesza i nie wiem jak sie zachowac, na szczescie z wiekiem dostaje coraz mniej i nie mam juz problemu. Odpowiedz Link
dado11 Re: Komplementy 08.03.04, 19:59 > Komplementy mnie dosyc pesza i nie wiem jak sie zachowac, na szczescie z > wiekiem dostaje coraz mniej i nie mam juz problemu. A ja lubie komplementy, krasnieje wtedy jak piwonia, usmiecham sie od ucha do ucha i z mina pensjonarki szczebiocze: och, szkoda, ze to nie poniedzialek!!! No i facet jest ugotowany, moge juz z nim zrobic, co mi sie podoba! Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Komplementy 08.03.04, 20:25 Komplementy mają dla mnie tylko takie znaczenie, jakie ma osoba, która je wypowiada. Odpowiedz Link
ada296 Re: Komplementy 08.03.04, 21:44 lubie komplementy jak kazda kobieta ale uwazam, ze inaczej sa odbierane komplementy przez kobiety i mezczyzn kobieta je przyjmuje po prostu w celu polepszenia nastroju ale niekoniecznie w nie mocno wierzy a mezczyznie powiedziec, ze jest macho a on stoi przed lustrem i mowi sobie: ona jednak miala racje - jestem macho ) mezczyzni wierza w komplementy pewnie dlatego, ze sa bardziej próżni pozdrawiam panow z nadzieją, że zaden się nie obrazil )) Ada Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Komplementy 08.03.04, 21:58 Ci prawdziwi mężczyźni nie obrażają się he, he. Zresztą zawsze jest nadzieja, że jestem wyjątkiem. A poważnie to co, nie wierzyć? Jeszcze parę lat temu, no może trochę więcej, to bym twierdził, że nie lubię i nie wierzę w komplementy. Teraz już nie jestem taki pewien. To jest miłe muszę przyznać. Pamiętam jak urosłem kiedy na stoku znajomi Niemcy poklaskali mi, kiedy zjeżdżałem na nartach slalomem tyłem. Nasi fachowcy krzywili się na mnie bo jeżdżę na takich śmiesznych krótkich nartach. Nie pomagało, że zjeżdżałem z każdego stoku tak samo szybko jak oni na długich i w końcu olałem ich i ich klasyczny styl. A obcy docenili i to było bardzo przyjemne. Odpowiedz Link
lablafox Re: Komplementy 08.03.04, 22:40 Mój mąż często staje przd lustrem i pyta "skąd mi się ta uroda bierze?" i napina i to i siamto , tylko ma problem z wciągnięciem brzucha i oboje pękamy ze śmiechu. Lx Odpowiedz Link
mammaja Re: Komplementy 11.03.04, 15:59 Przyznam wam ,ze mnie raczej komplementy denerwuja.Nie takie od znajomych czy rodziny :ladnie ci w tej sukni,albo ladnie dzis wygladasz - to jestem w stanie przelknac czy nawet sie ucieszyc.. Natomiast takie komplementy,ktore jakby poddawaly analizie i ocenie moja fizjonomie strasznie mnie denerwowaly.Bo dlaczego ludzie maja mi mowic co mam ladne.Ja tego nie rozumiem - co ich do tego upowaznia. Czy kazdy pijaczek pod sklepem ma prawo zabelkotac "pani ladna...",czy tez kazdy przechodzacy facet uwaza ,ze moze wypowiadac sie na temt : ta to ma czym odetchnac - poprostu dostawalam szalu w srodku,oczywiscie. Naszczescie z wiekiem problem odchodzi jak wiele innych rzeczy ,ale troche mi pozostalo ze nie lubie komentowania mojego wygladu.Naprawde! Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Komplementy 24.07.18, 11:10 najczęściej prawią kobietom mężczyźni. Mnie skomplementowała kobieta i to w sposób w jaki spotkałem się po raz pierwszy. Pani pedicurzystka w trakcie zabiegu pochwaliła mnie, że mam ładne stopy. Chyba mówi tak każdemu klientowi? Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Komplementy 08.02.19, 12:42 przeglądarka Firefox którą używam komplementuje i kokietuje mnie "Kto z Firefoxem serfuje należy do najmądrzejszych, najsprytniejszych i najbardziej atrakcyjnych osób w sieci internetowej", sympatyczna reklama Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Komplementy 01.03.19, 17:15 i znowu dostałem komplement od kobiety. Dziś pani fryzjerka, panienka o egzotycznej urodzie, po strzyżeniu skomplementowała moje już szpakowate, i według niej, gęste włosy Odpowiedz Link