lablafox 23.08.04, 06:35 Z tej okazji życzę , abyście jeszcze czymś się zaskakiwali, aby razem nadal oznaczało wspólną radość i wspólną drogę , ramię w ramię . Wszystkiego co dobre życzę i kolejnej 30-tki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialudwika Re: Perłowe (???chyba ) gody Kanoki 23.08.04, 10:12 Jeszcz raz naj-,naj- i milego garden -party z tej okazji!!! ml Odpowiedz Link
kanoka Re: Perłowe (???chyba ) gody Kanoki 23.08.04, 10:16 Party, ale nie garden było w sobotę ) A jutro będzie garden - ale nie party...i to na dłużej.... www.nabu-holzminden.de/pic/pol2003/pol_n11.jpg Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Perłowe (???chyba ) gody Kanoki 23.08.04, 10:31 Wszystkiego dobrego Kanoko z Małżonkiem Miłego pobytu w garden (nie party). Odpowiedz Link
ada296 Perłowe (???chyba ) gody Kanoki 23.08.04, 16:10 ode mnie też wszystkiego NAJLEPSZEGO ) Odpowiedz Link
iwonax Re: Perłowe (???chyba ) gody Kanoki 23.08.04, 20:55 Wszystkiego naj, naj, naj ..... i co najmniej następnej 30-tki!!!! Odpowiedz Link
verbena1 Re: Perłowe (???chyba ) gody Kanoki 23.08.04, 21:05 30 lat z jednym mezczyzna? Jest to mozliwe? To moze jedno znaczyc - bardzo sie kochacie i szanujecie. Zycze Wam wielu lat dalszego wspolnego zycia usianego rozami (bez kolcow). Odpowiedz Link
verbena1 Re: Perłowe (???chyba ) gody Kanoki 23.08.04, 21:26 Mialo byc uslanego rozami, przepraszam.......Verbena Odpowiedz Link
no_no Re: Pytanie jubileuszowe:-) do Kanoki 23.08.04, 21:44 Na początku była miłość A po 30-latach? Co sprawia, że jesteście razem?) Bez względu na odpowiedź, wszystkiego dobrego obojgu "związkowym" jubilatom życzy No Odpowiedz Link
warum Re: Pytanie jubileuszowe:-) do Kanoki 23.08.04, 22:24 Kolejnym forumowym "Szczesliwcom" zycze wszystkiego dobrego! I tez czekam na recepte jak przebrnac razem przez zycie i jeszcze sie cieszyc,ze wciaz z tym samym? Facetom na pewno jest latwiej Odpowiedz Link
kanoka Re: Pytanie jubileuszowe:-) do Kanoki 23.08.04, 23:01 Należy długo wybierać... i nie należy mieć zbyt wysokich wymagań..... Wystarczy, jeśli ukochany mężczyzna będzie: mądry,dobry,przystojny,pełen seksu,kochający i zakochany (ale nie kochliwy),interesujący,inteligentny, cierpliwy,wyrozumiały,silny, dowcipny.... A pozostałe, mniej ważne cechy charakteru i osobowości, nie są już takie istotne.... kobieta potrafi się dostosować.... I najważniejsze, żeby się ze sobą nie nudzić... Wszystkim pięknie dziękuję za życzenia i życzę również wielu lat w szczęściu i zdrowiu z ukochaną drugą połową. Odpowiedz Link
skynews Re: Pytanie jubileuszowe:-) do Kanoki 23.08.04, 23:46 Wszystkiego Dobrego "i najważniejsze, żeby się ze sobą nie nudzić..." Odpowiedz Link
ada296 Pytanie jubileuszowe:-) do Kanoki 24.08.04, 00:25 mogę powiedzieć, że Twoja odpowiedź jest prosta i oczywista i myślę, że każda z nas w pewnej chwili kierowała się tymi wytycznymi więc dlaczego - do jasnej cholery - niektórzy faceci zdają ten egzamin a inni nie ? jeszcze raz życzę wszystkiego najfajowszego Odpowiedz Link
ada296 Sky 24.08.04, 00:39 nie masz racji każda kobieta bardzo chce się sprawdzić na plus jako żona i matka to faceci są beznadziejni albo instytucja małżeństwa często nie zdaje egzaminu Odpowiedz Link
skynews Ada 24.08.04, 02:35 Masz racje ze nie mam racji. Zartowalem. Nie mam wielu przyjaciol,ale mam bardzo wiele przyjaciolek i to w roznym wieku. Wiem jakie maja problemy,czego pragna,o czym marza i czego potrzebuja. Mysle ze niektore znam lepiej niz one sme siebie znaja. Nie bede pisal o szczegolach bo zostane zakwalifikowany do grupy Playboy'ow, podrywaczy i uwodzicieli,a tak nie jest. Mam tez corke(22),ktora przychodzi do mnie do dzisiaj ze swoimi problemami,tez "sercowymi".Zawsze udalo mi sie udzielic jej takich porad,aby bylo tak jak ona sobie zyczyla,chociaz nie zawsze sie zgadzalem z jej postepowaniem. Mam rowniez zone,od dwudziestu dwoch lat ta sama. Caly czas dbalismy o to aby byc dla siebe atrakcyjnym i to pod kazdym wzgledem. Niekiedy widujemy sie bardzo rzadko.Oboje mamy taka prace,ze duzo podróżujemy, ale codziennie mamy dlugi kontakt telefoniczny. Nigdy nie bylem zazdrosny,ale martwie sie o moje kobiety gdy nie sa ze mna. A Ona? Wiesz najlepiej jak to z Wami jest: masz fajnego partnera, rozumiecie się bez slow, ufacie sobie bezgranicznie. Ale gdy pojawia sie inna kobieta lub kobiety,krew zaczyna ci wrzec, wypelniasz się gotującą zazdroscią. Tak reaguje przynajmniej polowa kobiet i mimo staran pokonania tego uczucia, wiele wpada w ...poczucie winy z tego powodu. Kobieta powinna zawsze byc pewna siebie i miec poczucie swojej wartosci. Sprzyja temu,miedzy innymi,bycie atrakcyjna. Zaufaj swojemu facetowi. Byc moze trudne do zrealizowania,ale gdyby chcial byc wolnym facetem,nie wiazalby sie z Toba. Zbyt wiele czasu spedzonego razem moze byc ukrytym zabojca zwiazku i popadaniem w "rutyniarstwo" - zaczyna brakowac wspolnych tematow do rozmow i zanika uczucie tesknoty. Akceptuj jego kolegow i rowniez kolezanki,nie ukladajac mu jego wolnego czasu. Nie interesuj sie jego zyciem,ktore mial zanim spotkal Ciebie,chyba ze sam chce o tym rozmawiac. Ja rozmawiam - reakcje sa bardzo rozne. Nie wywieraj presji na swojego partnera - on tez ma swoj umysl,swiatopoglad i opinie.Zaakceptuj to i nie staraj sie przekonywac na sile - zadnego "prania mozgu" Ale nudze,ale tego wlasnie nauczylem sie od kobiet i nie traktuj tego jako pouczanie. Odpowiedz Link
warum Re: Sky 24.08.04, 07:31 Piekna "wersja kobiety", widziana oczami mezczyzny. Ale to nie wszystko prawda / absolutnie potwierdzam,ze "co za duzo razem, to niezdrowo dla zwiazku", a ile to jest "duzo" to kazdy osobnik ma inaczej/.Ale uzasadnienie,ze "gdyby chcial byc wolnym facetem nie wiazal by sie z toba" jest zbyt optymistyczne - faceci tez potrafia rachowac - co im sie bardziej oplaca. I wcale nie kieruja sie w tym momencie TYLKO atrakcyjnoscia partnerki. Pozdrawiam i rowijaj tematy "miedzyludzkie",z przyjemnoscia czytam i zastanawiam sie. Odpowiedz Link
skynews Re: Sky 25.08.04, 08:49 Warum, odpowiedzialem Adzie,ale widac nie znalazla. Piekna "wersja kobiety", widziana oczami mezczyzny - ta piekna wersja powstaje w oczach ...kobiet.Ja tylko przeanalizowalem zebrane informacje. Oczawiscie ze kazda sprawa jest indywidualna,istnieje jadnak duzo zbieznosci oraz zachowan i reakcji typowych. Pojecie "atrakcyjnosc partnerki lub partnera" dotyczy wszystkich dziedzin zycia, nie tylko wygladu. Zaczalem od rozpatrywania tzw.przypadkow normalnych - rachowanie to juz zupelnie inne zjawisko. Odpowiedz Link
a.erie Re: Perłowe (???chyba ) gody Kanoki 24.08.04, 19:01 wszystkiego najlepszego solenizantom *************************************** codziennie nowej gwiazdki w nieba Odpowiedz Link