Dodaj do ulubionych

witam, witam, szukam...

25.09.04, 10:57
no, trochę niezręcznie się czuję, ale sprawa jest taka, że szukam fajnego mężczyzny ( przyjaciela, towarzysza...) dla mamy. Ma 40 lat, ale wygląda na 35. Jakiś kulturalny pan z okolic Wrocławia by sie znalazl?
Obserwuj wątek
    • lablafox Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 10:58
      Mama wie ,że szukasz?
      • marialudwika Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 11:02
        He,he.Nie wiedzialam,ze otwieramy tutaj biuro matrymonialne smile)
        ml
    • no_no Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 11:22
      Każda forma poszukiwań jest dobra.
      W ciągu najbliższych lat, jak się prognozuje - 90% znajomości, przyjaźni,
      małżeństw - będzie zawierana poprzez internetsmile)...no, takie elektroniczne
      czasysmile

No - z okolic Pomorza
      • instant Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 12:07
        Mam takiego, z samego Wroclawia, ale nie odstapie, bo moj-ci on smile)
        Dopusc mame do kompa, a z pewnoscia sama da sobie rade wink
    • dardetka Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 16:28
      mama nie wie wink Ale skoro zalożyła sobie profil na randkach internetowych, to chyba nie będzie zła za to forum wink
      • glodn_y Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 16:32
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=16051672
      • axsa Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 16:40
        Oj, myślę, że zachwycona nie będzie.
        Chyba, że Ty wyglądasz na 18, a masz 13.
        wink)) wink)) wink))
        • jamajka10 Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 18:30
          kompletnie zakręcona sytuacja. Nie dość, że kontakt wirtualny jak to w sieci,
          to jeszcze i neuświadomiony - skoro mamy nie poinformowano, że właśnie kogoś
          poznaje..
    • foxal Re: witam, witam, szukam... 26.09.04, 05:00
      Dardetko,

Podaj jakies parametry dla poszukiwanego, oraz oczekiwane (spodziewane)
      obowiazki wzgledm mamy. Czy mama lubi podrozowac, czy raczej jest domatorka?

Czy to ma byc tymczasowe zajecie, ale stale w perspektywie, czy musi pracowac
      zarobkowo, czy tylko dla rozrywki, czy eventualne zaangazowanie sie bedzie
      okazyjne (na przychodne) i czy to ma byc od zaraz. Bo jak od zaraz to sa drobne
      trudnosci, ale jak mama jest atrakcyjna to wypowiem obecnej - potrzebuje
      minimum dwa tygodnie bez awantury, bo po co sie zaraz awanturowac, lepiej
      zalatwic te sprawy polubownie.

I jeszcze jedno pytanie czy mama lubi sie obnosic z nowym przyjacielem po
      znajomych - bo ja raczej jestem skromny i cichy i nie lubie reklamy.

Czekam na dalsze informacje. Mozesz pisac na priv.
      • warum Re: witam, witam, szukam... 26.09.04, 08:29
        No kurcze Fx, zawiodles mnie...sad(To ja tu klikam i klikam od roku, a takiego
        blyskotliwego postu i propozycji do kontynuowania poza publika od Ciebie nie
        dostalamsad Jak bym widziala,ze jestes gotowy na "przychodne"/smile) to mi sie
        najbardziej spodobalo/, a na dodatek wystarcza Ci tylko 2 tygodnie bez awantur
        to ja To spelniam!/ reszcze zalatwimy polubowniesmile)/Ale facetow
        pociagaja "atrakcyjne nowosci", wiec Cie rozumiem dlaczego mnie spisales na
        straty. Dodam,ze niektore kobiety/ takie jak ja/ nie szukaja nowosci tylko
        pewnoscismileI moze dlatego trudno nam sie spotkac?Pozdrawiam niedzielniesmile.
        • foxal Re: witam, witam, szukam... 26.09.04, 15:10
          > No kurcze Fx, zawiodles mnie...sad(To ja tu klikam i klikam od roku, a takiego
          > blyskotliwego postu i propozycji do kontynuowania poza publika od Ciebie nie
          > dostalamsad Jak bym widziala,ze jestes gotowy na "przychodne"/smile) to mi sie
          > najbardziej spodobalo/, a na dodatek wystarcza Ci tylko 2 tygodnie bez
          awantur to ja To spelniam!/ reszcze zalatwimy polubowniesmilewarum
          Alez, skadze znowu takie przypuszczenia, ze Cie zawiodlem - dobrze wiesz, ze
          poza mruganiem oczkiem do ekranu i przez ocean, to do zadnych innych zblizen
          jeszcze nie doszlo, choc nigdy nic nie wiadomo.

Przy okazji zajrzalem do albumu i latwo jest zauwazyc, ze na takich nogach, to
          i przez ocean moglabys przejsc - nie na dochodne, ale na stale - na pelny etat.

Tylko powiedz mi kto wiedzial, ze jestes otwarta na jakiekolwiek propozycje.
          Musisz przyznac, ze Dardetka usiluje byc dobra cora Coryntu i chce zwabic
          rycerza, jako, ze zauwazyla wakat wokol (u) mamusi i ja jej sie nie dziwie.

> facetow pociagaja "atrakcyjne nowosci", wiec Cie rozumiem dlaczego mnie
          spisales na straty. Dodam,ze niektore kobiety/ takie jak ja/ nie szukaja
          nowosci tylko pewnoscismileI moze dlatego trudno nam sie spotkac?<warum

Trudno jest znalesc pewnosc bez proby nowosci, albowiem jest napisane:
          szukajcie a znajdziecie. Z perspektywy czasu moze zauwazylas, ze sie
          pospieszylas za pierwszym razem, co wcale nie daje mi pewnosci, ze Ciebie
          spisalem na straty. Czy myslisz, ze Twoj pociag juz odszedl i nigdy nie wroci?
          Spotkac sie jest bardzo latwo, trzeba tylko umiec plywac lub latac/fruwac.
          Spotkania czesto zawodza - lepiej jest do nich dazyc i marzyc.

Rowniez pozdrawiam niedzielnie i po marzycielsku.

• dardetka Re: witam, witam, szukam... 26.09.04, 18:14
        Hmm, no wiec mysle ze na poczatek wystarczy wyjscie do kina, czy też restauracji wink I reszta już by była w rękach mamy, czy by chciała czy nie.
        Co do reklamy nie musisz sie bać, do witrynki cie nie wstawi... ale zareklamowac sie na forum mozesz.
        • jamajka10 Re: witam, witam, szukam... 27.09.04, 00:32
          > reszta w rękach mamy< brzmi cokolwiek dwuznacznie.
          • jamajka10 Re: witam, witam, szukam... 27.09.04, 00:33
            Mama kasjerka zapewne?
            • foxal Re: witam, witam, szukam... 27.09.04, 00:36
              > Mama kasjerka zapewne?< jamajka10

A moze fizjoterapeutyska.
              • jowoj Re: witam, witam, szukam... 27.09.04, 00:41
                foxal napisał:

> > Mama kasjerka zapewne?< jamajka10
                >
                > A moze fizjoterapeutyska.
                =====================
                Że niby temi ręcami...? wink