dardetka 25.09.04, 10:57 no, trochę niezręcznie się czuję, ale sprawa jest taka, że szukam fajnego mężczyzny ( przyjaciela, towarzysza...) dla mamy. Ma 40 lat, ale wygląda na 35. Jakiś kulturalny pan z okolic Wrocławia by sie znalazl? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialudwika Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 11:02 He,he.Nie wiedzialam,ze otwieramy tutaj biuro matrymonialne ) ml Odpowiedz Link
no_no Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 11:22 Każda forma poszukiwań jest dobra. W ciągu najbliższych lat, jak się prognozuje - 90% znajomości, przyjaźni, małżeństw - będzie zawierana poprzez internet)...no, takie elektroniczne czasy No - z okolic Pomorza Odpowiedz Link
instant Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 12:07 Mam takiego, z samego Wroclawia, ale nie odstapie, bo moj-ci on ) Dopusc mame do kompa, a z pewnoscia sama da sobie rade Odpowiedz Link
dardetka Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 16:28 mama nie wie Ale skoro zalożyła sobie profil na randkach internetowych, to chyba nie będzie zła za to forum Odpowiedz Link
glodn_y Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 16:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=16051672 Odpowiedz Link
axsa Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 16:40 Oj, myślę, że zachwycona nie będzie. Chyba, że Ty wyglądasz na 18, a masz 13. )) )) )) Odpowiedz Link
jamajka10 Re: witam, witam, szukam... 25.09.04, 18:30 kompletnie zakręcona sytuacja. Nie dość, że kontakt wirtualny jak to w sieci, to jeszcze i neuświadomiony - skoro mamy nie poinformowano, że właśnie kogoś poznaje.. Odpowiedz Link
foxal Re: witam, witam, szukam... 26.09.04, 05:00 Dardetko, Podaj jakies parametry dla poszukiwanego, oraz oczekiwane (spodziewane) obowiazki wzgledm mamy. Czy mama lubi podrozowac, czy raczej jest domatorka? Czy to ma byc tymczasowe zajecie, ale stale w perspektywie, czy musi pracowac zarobkowo, czy tylko dla rozrywki, czy eventualne zaangazowanie sie bedzie okazyjne (na przychodne) i czy to ma byc od zaraz. Bo jak od zaraz to sa drobne trudnosci, ale jak mama jest atrakcyjna to wypowiem obecnej - potrzebuje minimum dwa tygodnie bez awantury, bo po co sie zaraz awanturowac, lepiej zalatwic te sprawy polubownie. I jeszcze jedno pytanie czy mama lubi sie obnosic z nowym przyjacielem po znajomych - bo ja raczej jestem skromny i cichy i nie lubie reklamy. Czekam na dalsze informacje. Mozesz pisac na priv. Odpowiedz Link
warum Re: witam, witam, szukam... 26.09.04, 08:29 No kurcze Fx, zawiodles mnie...(To ja tu klikam i klikam od roku, a takiego blyskotliwego postu i propozycji do kontynuowania poza publika od Ciebie nie dostalam Jak bym widziala,ze jestes gotowy na "przychodne"/) to mi sie najbardziej spodobalo/, a na dodatek wystarcza Ci tylko 2 tygodnie bez awantur to ja To spelniam!/ reszcze zalatwimy polubownie)/Ale facetow pociagaja "atrakcyjne nowosci", wiec Cie rozumiem dlaczego mnie spisales na straty. Dodam,ze niektore kobiety/ takie jak ja/ nie szukaja nowosci tylko pewnosciI moze dlatego trudno nam sie spotkac?Pozdrawiam niedzielnie. Odpowiedz Link
foxal Re: witam, witam, szukam... 26.09.04, 15:10 > No kurcze Fx, zawiodles mnie...(To ja tu klikam i klikam od roku, a takiego > blyskotliwego postu i propozycji do kontynuowania poza publika od Ciebie nie > dostalam Jak bym widziala,ze jestes gotowy na "przychodne"/) to mi sie > najbardziej spodobalo/, a na dodatek wystarcza Ci tylko 2 tygodnie bez awantur to ja To spelniam!/ reszcze zalatwimy polubowniewarum ***** Alez, skadze znowu takie przypuszczenia, ze Cie zawiodlem - dobrze wiesz, ze poza mruganiem oczkiem do ekranu i przez ocean, to do zadnych innych zblizen jeszcze nie doszlo, choc nigdy nic nie wiadomo. Przy okazji zajrzalem do albumu i latwo jest zauwazyc, ze na takich nogach, to i przez ocean moglabys przejsc - nie na dochodne, ale na stale - na pelny etat. Tylko powiedz mi kto wiedzial, ze jestes otwarta na jakiekolwiek propozycje. Musisz przyznac, ze Dardetka usiluje byc dobra cora Coryntu i chce zwabic rycerza, jako, ze zauwazyla wakat wokol (u) mamusi i ja jej sie nie dziwie. > facetow pociagaja "atrakcyjne nowosci", wiec Cie rozumiem dlaczego mnie spisales na straty. Dodam,ze niektore kobiety/ takie jak ja/ nie szukaja nowosci tylko pewnosciI moze dlatego trudno nam sie spotkac?<warum ***** Trudno jest znalesc pewnosc bez proby nowosci, albowiem jest napisane: szukajcie a znajdziecie. Z perspektywy czasu moze zauwazylas, ze sie pospieszylas za pierwszym razem, co wcale nie daje mi pewnosci, ze Ciebie spisalem na straty. Czy myslisz, ze Twoj pociag juz odszedl i nigdy nie wroci? Spotkac sie jest bardzo latwo, trzeba tylko umiec plywac lub latac/fruwac. Spotkania czesto zawodza - lepiej jest do nich dazyc i marzyc. Rowniez pozdrawiam niedzielnie i po marzycielsku. Odpowiedz Link
dardetka Re: witam, witam, szukam... 26.09.04, 18:14 Hmm, no wiec mysle ze na poczatek wystarczy wyjscie do kina, czy też restauracji I reszta już by była w rękach mamy, czy by chciała czy nie. Co do reklamy nie musisz sie bać, do witrynki cie nie wstawi... ale zareklamowac sie na forum mozesz. Odpowiedz Link
jamajka10 Re: witam, witam, szukam... 27.09.04, 00:32 > reszta w rękach mamy< brzmi cokolwiek dwuznacznie. Odpowiedz Link
foxal Re: witam, witam, szukam... 27.09.04, 00:36 > Mama kasjerka zapewne?< jamajka10 A moze fizjoterapeutyska. Odpowiedz Link
jowoj Re: witam, witam, szukam... 27.09.04, 00:41 foxal napisał: > > Mama kasjerka zapewne?< jamajka10 > > A moze fizjoterapeutyska. ===================== Że niby temi ręcami...? Odpowiedz Link