skynews 13.09.05, 20:32 Micogow zaprosil przewodniczacych 3 komisji sledczych. Kto moze niech oglada. Zwatpicie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lablafox Re: Ogladajcie TVN 24 - teraz !!! 13.09.05, 21:55 Niestety mąz okupuje TV -mecz Lyon-Madryt. Pisz dlaczego zwątpimy i w co zwątpimy. Odpowiedz Link
skynews Re: Ogladajcie TVN 24 - teraz !!! 13.09.05, 22:28 Niestety, zwatpilem zbyt szybko i... tez przelaczylem na mecz Lyon-Madryt. Ten mecz to High lights pelne 90 minut !!! W TVN 24 Grzegorz Miecugow moderuje nowy program "Wybory 2005". Nie trwalo zbyt dlugo aby szefowie trzech komisji sledczych d/s: prywatyzacji PZU, Orlenu i do zbadania afery Rywina, zaczeli sie w chamski sposob wzajemnie obrazac i to tak ze sam Miecugow zwatpil: siedzial z otwarta geba i nie mial zadnego wplywu na "polemike" Aumillera z Naleczem, a Dobrosz w ogole nie mogl prawie nic powiedziec. Po przerwie na blok reklamowy nie powrocono juz do programu ! Odpowiedz Link
lablafox Re: Ogladajcie TVN 24 - teraz !!! 13.09.05, 22:34 Wczoraj oglądałam takie wyborcze kwiatki - prowadził je Miecugow z Andrusem - wesoło było , choć nam wcale nie do śmiechu. Odpowiedz Link
dado11 Sky!!! 13.09.05, 22:34 U mnie też pełna okupacja tv przez mecz Przy okazji Sky, proszę o pomoc. Po każdym ruchu w necie pokazuje mi się taka informacja: A network error has occurred (-3171). Czasem toto mi zupełnie wywala Explorera, czasem pokazuje czyste strony, czasem wylogowuje Co z tym zrobić? Będę wdzięczna za jakąś wsazówkę D. Odpowiedz Link
skynews Dado !!! 14.09.05, 00:30 Impossible is nothing ! Wszystkie bledy wokol tego numeru bledu wskazuja na zaklocenia zwiazane z transferem danych (ladowaniem sie srtony). Wiele to nie mowi jak widzisz - takie maslo maslane, ale tak najczesciej jest z numerami bledow. Sprobuj: prawym przyciskiem myszki kliknij na symbol Internet Explorera: Usuń pliki cookie, usuń pliki, wyczysc historie, ok. Jak nie pomoze to daj znac, pomyslimy co dalej. Ponizej sa prawidlowe ustawienia Internet Explorera: www.studianet.pl/so_1_izk/winxp/internet/internet%20Explorer.htm Proponuje Ci jednak zainstalowac najnowsza wersje Firefox 1.0.6 Znacznie lepsza darmowa przegladarka od IE i mozna bez problemu zrobic import ulubionych stron z IE do Firefox'a. firefox.pl/ Uzywam IE tylko do aktualizacji systemu bo Microsoft nie akceptuje innych przegladarek. Odpowiedz Link
dado11 Dado do Sky:) 14.09.05, 00:45 Dzięki za odzew, ale ja całkiem niechcący zapomniałam dodać, że pracuję na Mac'u. A moja myszka ma tylko jeden przycisk No i czy to, co podałeś, to się w ogóle nadaje do Mac'ów???? A jeśli nie, to jest jakaś inna recepta na to dziadostwo??? Przepraszam za kłopot...D. Odpowiedz Link
skynews Sky do Dado :) 14.09.05, 01:13 Sorry Dado, mowilas kiedys ze masz Mac'a, zapomnialem. Poszukaj gdze jest folder plikow tymczasowych i wykasuj go. To co podalem nadaje sie rowniez do Mac'ów. Mysle ze mozesz smialo sprobowac. Wymagania wersji dla Mac OS X * procesor PowerPC G3 (zalecany: PowerPC G4 667MHz lub szybszy) * 64 MB pamięci RAM (zalecane: 256 MB lub więcej) * 72 MB wolnego miejsca na dysku twardym * Mac OS X 10.1 lub nowszy (zalecany 10.2 lub nowszy) Wersja Firefox 1.0.6 dla Mac OS X: ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.0.6/mac/pl-PL/Firefox%201.0.6.dmg Odpowiedz Link
skynews Re: Sky do Dado :) 14.09.05, 01:16 napisalem: "Poszukaj gdze jest folder plikow tymczasowych i wykasuj go." Wykasuj nie folder tylko jego zawartosc. Chodzi o cookis i inne "resztki" po odwiedzanych stronach internetowych. Odpowiedz Link
dado11 Dado do Sky:) 14.09.05, 22:46 Sky, dzięki piękne I proszę, nie zabij mnie śmiechem, ale gdzie szukać tego folderu? Na listwie nie ma nic takiego (mam tylko wersję angielską), chyba że jakoś to się specjalnie nazywa. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za kłopot D. Odpowiedz Link
skynews Re: Dado do Sky:) 14.09.05, 23:00 Dado, z Mac nie mialem ostatnich pare lat wiele do czynienia i nie mam pojecia gdzie szukac folderu z plikami tymczasowymi, ale musi gdzies byc. Moze ponizszy link Ci cos pomoze, jest tam opisana konfiguracja sieci TCP/IP - Mac OS X : banita.pl/konf/siecmacosx.html Ja na Twoim miejscu bym sprobowal z wersja Firefox'a 1.0.6 dla Mac OS X Odpowiedz Link