lablafox 06.06.06, 22:07 wiadomosci.onet.pl/1335210,135,item.html Proszę się nauczyć tej wersji hymnu , koniecznie zachować 3 tonacje, aby potem nie być podejrzanym o brak patriotyzmu . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dha_tomciaj Bardzo śmieszne 06.06.06, 22:09 dla posiadaczy jedynie słusznego poczucia humoru) Odpowiedz Link
lablafox Re: Bardzo śmieszne 06.06.06, 22:12 To nie poczucie humoru druhenko, to słuch wrażliwy. A poczucie humoru , no cóż każdego co innego bawi , co innego śmieszy. Buziaki przesyłam. Odpowiedz Link
mammaja Re: Bardzo śmieszne 06.06.06, 22:26 Widocznie redaktorzy Faktow maja podobne poczucie humoru, bo pokazali ten wystep w kontekscie wychowania patriotycznego. No, coz, nie kazdy jest muzykalny (((( Odpowiedz Link
glodn_y Re: Bardzo śmieszne 06.06.06, 22:30 Muzykalny może i nie, ale śpiewać każdy może)) Odpowiedz Link
oqo Re: Bardzo śmieszne 06.06.06, 23:27 tekst hymnu jest dla wodza nudny bo nie ma w nim nic na temat knowań PO ani mitycznych wrogów tzw 4rp i werwy starczyło mu tylko na dwa pierwsze słowa a teraz komisja śledcza ustali dlaczego inni uczestnicy wiecu śpiewali nieco inny tekst niż on.... Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Bardzo śmieszne 07.06.06, 08:28 lablafox napisała: > To nie poczucie humoru druhenko, to słuch wrażliwy. > A poczucie humoru , no cóż każdego co innego bawi , co innego śmieszy. > Buziaki przesyłam. Lx dla mnie też to było żenujące,ale chciałabym żeby takie dziewczyny na sześć z plusem!!!!!!!!!! były ponad takie przyziemne dyrdymały.Mój młody sobie to nagrał) i się zaśmiewał a mnie to tylko smuci. Kulturalny człowiek powinien dobrze zaśpiewać hymn...albo zatkać się,a inni kulturalni w razie wpadki powinni spuścic na to zasłonę milczenia. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jedynie słuszna interpretacja 06.06.06, 22:33 Układ drży słysząc ryk lwa. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Jedynie słuszna interpretacja 06.06.06, 23:24 No niestety nie posłucham, moj mały zabrał głośniki od kompa na wycieczkę. Ale co: fałszował, za głośno i pomylił się też? O qrde, ale obciach. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Jedynie słuszna interpretacja 07.06.06, 00:40 Nie wysmiewalabym sie z falszowania - nie kazdy ma sluch i akurat Kaczynski tez jest dotkniety tonalna gluchota. Ale glowa panstwa, ktora nie zna slow hymnu wlasnego narodu i spiewa w pierwszej zwrotce "z ziemi polskiej do Polski" to wstyd. Ciekawe czy zna druga zwrotke. Pozdrawiam patriotycznie podspiewujac "Mazurka Dabrowskiego" w celu sprawdzenia ile zwrotek pamietam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Jedynie słuszna interpretacja 07.06.06, 08:09 luiza-w-ogrodzie napisała: Ale glowa panstwa, ktora nie zna slow hymnu Głowa państwa nie śpiewała),wstyd nie znać głowy swojego państwa)) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Jedynie słuszna interpretacja 07.06.06, 11:50 dha_tomciaj napisała: > luiza-w-ogrodzie napisała: > Ale glowa panstwa, ktora nie zna slow hymnu > > Głowa państwa nie śpiewała),wstyd nie znać głowy swojego państwa)) Glowa mojego panstwa ma na imie Elzbieta (i spiewa okej), Jej reprezentant to Michael Jeffery a lokalnie zarzadza krajem niejaki Jas Howard. Podobnie sie nadymajacy wszechmocarstwowo jak cytowany na poczatku tego postu Jarek, ale hymn przynajmniej zna. Wszystkie dwie zwrotki ;oD Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Jedynie słuszna interpretacja 07.06.06, 11:55 luiza-w-ogrodzie napisała: > dha_tomciaj napisała: > > > luiza-w-ogrodzie napisała: > > Ale glowa panstwa, ktora nie zna slow hymnu > > > > Głowa państwa nie śpiewała),wstyd nie znać głowy swojego państwa)) > > Glowa mojego panstwa ma na imie Elzbieta To może dowiedz się jak ma na imię głowa MOJEGO państwa,bo ja juz wiem jak jest u Ciebie) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Jedynie słuszna interpretacja 07.06.06, 12:02 > To może dowiedz się jak ma na imię głowa MOJEGO państwa,bo ja juz wiem jak jest > > u Ciebie) Juz sie dowiedzialam - ma na imie LECHU! To jakas moda? Juz drugi Lechu na prezydenta (a po drodze byl jeszcze Balcerowicz). A skad wiesz, ktory z nich spiewal - Jarek czy Leszek? Wygladaja przeciez tak samo? Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Jedynie słuszna interpretacja 07.06.06, 12:06 luiza-w-ogrodzie napisała: > A skad wiesz, ktory z nich spiewal - Jarek czy Leszek? Wygladaja przeciez tak > samo? Wystarczy odrobina spostrzegawczości i umiejętność czytania). Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Jedynie słuszna interpretacja 07.06.06, 12:20 dha_tomciaj napisała: > luiza-w-ogrodzie napisała: > > > > A skad wiesz, ktory z nich spiewal - Jarek czy Leszek? Wygladaja przeciez > tak > > samo? > > > Wystarczy odrobina spostrzegawczości i umiejętność czytania). Zdjecie na tym linku bylo male a Le-chuJarek nie do odroznienia ktory jaka funkcje pelni. Zeby chociaz jeden sie ufarbowal, byloby latwiej nam, ktorzy zyjemy bez dostepu do polskiej tivi :o) Pozdrawiam i oddalam sie na inne laki Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
joujou Re: Jedynie słuszna interpretacja 09.06.06, 19:43 >Łomatko,oby tylko przed dzisiejszym meczem nie chciało mu się hymnu śpiewać Odpowiedz Link
joujou Re: Jedynie słuszna interpretacja 09.06.06, 23:41 >chyba jednak zaśpiewał w zaciszu domowym i dlatego chłopakom znów nie poszło. Odpowiedz Link