glodn-y 17.11.03, 21:59 zamknij te "cholerne"forum Ty nawet sobie sprawy nie zdajesz do ilu rozwodów doprowadzisz. Myślałem ,że będzie to dla 40+,a te "staruchy" tak się rozbuchały, że głowa malutka,przerzucę się chyba na 18stki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina10 Glodny 17.11.03, 22:02 A co Ty będziesz tam robił z tymi 18-stkami. Skonasz tam z nudów )) Odpowiedz Link
glodn-y Re: Glodny 17.11.03, 22:05 18stki mniej wymagające,rach ciach i po zawodach) No, jeśli dobrze pamiętam,a ze 2 lata mineły Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Glodny 17.11.03, 22:10 No więc właśnie ....toż ja myślałam o tym "rach-ciachu" A co "potym" ? A masz jakiś plan na resztę czasu ??? Lepiej z nami. Tu się nie zanudzisz. A Mark dał nam dziś lekcję .... do rana będziesz siedział na stronie www i jeszcze nie do czytasz wszystkiego )) Odpowiedz Link
jej_maz Re: Mark!!! Weż przykład z Eweliny i 17.11.03, 22:15 glodn-y napisał: > zamknij te "cholerne"forum > Ty nawet sobie sprawy nie zdajesz do ilu rozwodów doprowadzisz. > Myślałem ,że będzie to dla 40+,a te "staruchy" tak się rozbuchały, > że głowa malutka,przerzucę się chyba na 18stki Wiem, wiem... jak zobaczysz niebawem nowy nick "jej_exmaz" to bedziesz wiedzal czyj ) Ewelina ma racje; wole walczyc z meno niz z 18.... przynajmniej w miedzyczasie jest o czym porozmawiac )) Odpowiedz Link
glodn-y Re: Mark!!! Weż przykład z Eweliny i 17.11.03, 22:28 Nie dadzą pomarzyć Ale powiem Tobie szczerze,nie spodziewałem się ,ze to tak śię rozbucha. myślałem ,że kilku(a)" staruchów(szek)" ,od czasu do czasu wejdzie na forum posmendzi,a tu robi się ,już sam nie wiem co ,chyba do księgi będziemy startować Odpowiedz Link
glodn-y Re: Mark!!! Weż przykład z Eweliny i ps 17.11.03, 22:32 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=12248&w=9109069 dwa dni tylko))))) Odpowiedz Link
jej_maz Re: 17.11.03, 22:40 Tez jestem troche zaskoczony. Wychodzi na to, ze my, staruchy potrzebowalismy swojego miejsca aby o tej mono i andro pogadac, bez narazanie sie na rzenie mlodziezy... Tak swoja droga, to naprawde milo popatrzec na zaangarzowanie wielu w forum i budowe tej strony - nastepny dowod, ze z nami nie jest tak zle i jeszcze jestesmy do czegos zdolni ) Odpowiedz Link
glodn-y Re: 17.11.03, 22:50 Tragedji nie ma! laseczki, sztuczne......itd Ale o ranigasach wycinaj,mam dość w tv Już słyszę ten wrzask naszych Pań,glodny to..... Ale co na starośc pozostaje? tylko dżaznić nasze panie)))))))) Odpowiedz Link
jej_maz Re: 17.11.03, 22:54 Musze byc grzeczny... ciagle czekam na wyklad o tej pigulce, bo boje sie ze na wode to to do konca jezdzic sie nie da )) Odpowiedz Link
glodn-y Re: 17.11.03, 22:58 Oj! Chyba się nie doczekasz,jeszcze 18stki by ci się przśniły i co????/ Odpowiedz Link
bepeef staruchy - młoduchy 17.11.03, 22:45 glodn-y napisał: > myślałem ,że kilku(a)" staruchów(szek)" ,od czasu do czasu wejdzie na forum No przecież wchodzą "od czasu do czasu" Tylko ten "międzyczas" jest krótszy od tego, o którym sobie myślałeś. Dobranoc Odpowiedz Link
glodn-y Re: Mark!!! Weż przykład z Eweliny i 17.11.03, 22:56 A gdzie?? ML,LX,MM ,mówiłem,że "staruchy" śpią Odpowiedz Link
marialudwika Re: Mark!!! Weż przykład z Eweliny i 17.11.03, 23:00 Wcale NIE SPIA !!! Dopiero sie budza do AKCJI!!!! ml Odpowiedz Link
glodn-y Re: Mark!!! Weż przykład z Eweliny i 17.11.03, 23:04 No jak Dziewczyny do AKACJI to ja idę luluuu Odpowiedz Link
marialudwika Re: DO GLODNEGO 17.11.03, 23:27 Zalaczam link/nie umiem wklejac!/ www.zdrowie-seksualne.pl Podobno jest tam o polskej tabletce/odpowiedniku Viagry/.Link pochodzi z Vip news. Pozdro ml Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Mark!!! Weż przykład z Eweliny i 18.11.03, 00:07 Jakie śpią. Jeszcze pracują. Dopiero teraz idą spać Glodny - Ty musisz jeszcze jedno wziąźć pod uwagę..... z nami czujesz jak młody chłopak, a u 18-stek będziesz się czuł jak "stary zgred" Wszystkie znaki na niebie i ziemi przemawiają za tym, abyś jednak został na 40++ Odpowiedz Link