sylwiamysz14 21.10.13, 08:13 Witam serdecznie,poszukuje kolekcji Agathy Christie wydawnictwa hachette.Prosze bardzo o kontakt jesli znalazlaby sie osoba ,ktora chcialaby sprzedac cala serie.Pozdrawiam serdecznie, sylwia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: kolekcja hachette 26.10.13, 10:26 czasami na allegro się pojawia, ale ceny niskie nie są :( Odpowiedz Link
sylwiamysz14 Re: kolekcja hachette 26.10.13, 23:48 Słyszałam o tym i bardzo żałuję ze nie udało mi się jej kupić.dziękuję i pozdrawiam Proszę o informacje w razie gdyby pojawiła sie ta kolekcja gdziekolwiek.:) Odpowiedz Link
qqlele Re: kolekcja hachette 18.02.14, 11:53 Witaj jeśli jesteś zainteresowana dalej kolekcją Agaty, to mam komplet. Pzdr Odpowiedz Link
sylwiamysz14 Re: kolekcja hachette 19.02.14, 22:21 Witam serdecznie, interesują mnie książki w dobrym stanie i w twardej oprawie. Jaka jest Twoja cena za cały komplet. Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link
sylwiamysz14 Re: kolekcja hachette 20.02.14, 22:09 Oczywiście biorę napewno, możesz przysłać mi zdjęcie książek na maila? Napisz mi proszę jeszcze gdzie mieszkasz i jaka byłaby kwota za przesyłkę, chyba że może mi jeszcze ktoś odebrać. Pozdrawiam serdecznie Sylwia Odpowiedz Link
mm007bmm Re: kolekcja hachette 21.03.14, 13:29 witam mam całą kolekcję wydawnictwa Hachette z 2001 w idealnym stanie chętnie odsprzedam , Kontakt marrcin_m@interia.pl są również wystawione u mnie na tablicy , pozdrawiam. Odpowiedz Link