demka 27.04.10, 23:07 Proszę o niewycinanie wypowiedzi forumowiczów, bo się głupoty tworzą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demka Re: Do tajemniczego cenzora 27.04.10, 23:47 Wygląda na to teraz, że sama sobie muszę tam założyć forum Odpowiedz Link
lacietis Re: Do tajemniczego cenzora 28.04.10, 19:31 demka napisała: > Proszę o niewycinanie wypowiedzi forumowiczów, bo się głupoty tworzą Popieram - i już taki apel wystosowałem po przyjeździe - gdy się zorientowałem, że też byłem wycięty. Odpowiedz Link
demka Re: Do tajemniczego cenzora 28.04.10, 20:10 Ja powiem tak: niech sobie admin wycina, bo forum jest prywatne i wolnoć Tomku...Ale niech to inaczej wygląda technicznie. Można wyciąć treść, która nie spełnia jakichś tam wymogów, ale niech chociaż autor zostaje. Bo jak się tnie wszystko to nie ma potem ciągu myślowego i brednie wychodzą, przeraża się innych, bogu ducha winnych albo się samego zostaje idiotą plotącym farmazony od czapy. Wot. Odpowiedz Link
demka Re: Do tajemniczego cenzora 28.04.10, 20:11 poprawka: ...samemu się zostaje idiotą... coś w tym chyba jest Odpowiedz Link
natalia_sankowska1 @ demka 01.05.10, 22:37 Widziałam forum-maszynę "GW": w części prywatnych forów nie ma mozliwości pozostawienia adresów i nicków adresatów. Robi się to jedynie w części "Gazetowej"(chyba ze względu na skutki prawne). Odpowiedz Link
mis_w_sieci.by Dlaczego nie grzmisz?... 01.05.10, 21:35 Myślę, że NS ma już chorobliwą obsesje na temat osób używających pseudonimów mających związek z niedźwiedziem... Może jednak "tajemniczy cenzor" (o le nie jest nim sama NS) przyjrzał by się jednak jej wypowiedziom z ostatnich kilku dni - bo poziom agresji, zaczepności i chamstwa - podniósł się w nich znacząco! Odpowiedz Link
miszka66 Re: Dlaczego nie grzmisz?... 01.05.10, 21:53 Panie kolego, nie przejmuj się. Na tym forum jest tak od 5 lat. Są tutaj tak zawane święte krowy których nazywanie takimi jakimi są jest karane śmiercią. Absolutnie świętą krową jest gość na literę Q na końcu litera K a w środku litera B. Zauważ że od chamów wyzwała mnie Sankowska choć nikt nie może się do tego odnieść bo nie ma tekstu który ją tak wzburzył. Oznacza to ni mniej , ni więcej że w pełnym zaufaniu reszta trwa. Czyli: Jeśli Sankowska twierdzi że Miszka66 to cham, znaczy sje że cham! Jake to proste, jakie sovieckie? Komisarz stwierdził, komisarz zatwierdził. Odpowiedz Link
mis_w_sieci.by Re: Dlaczego nie grzmisz?... 01.05.10, 22:32 miszka66 napisał: > Panie kolego, nie przejmuj się. Na tym forum jest tak od 5 lat. ##Kiedy pierwszy raz tu byłem - nie pomne - tez z 2-3 lata temu. Ale rzadko odwiedzałem te miejsce. A w 2009 od razu trafiłem na prosowieckie wywody excatedra niejakiej NS. Są > tutaj tak zawane święte krowy których nazywanie takimi jakimi są > jest karane śmiercią. ##Tyle, ze dobór jest pozamerytoryczny. Oczywiście to prywatne forum - ale dopuszczanie innych poglądów jest jednak dość twórcze... Choć ja - jak dotąd - tylko raz spotkałem się z przejawem tutejszej cenzury. > Absolutnie świętą krową jest gość na literę Q na końcu litera K a w środku litera B. ##W wypadku tego forumowicza, ja nie spotkałem się z przykładami nagannych zachowań (nawet różnice zdań - określił bym raczej jako drobne). I jeśli rzeczywiście jest "nie do ruszenia" - to ja osobiście nie widzę w tym problemu. Mam wrażenie, że po prostu qubraq jest obsrwatorem - i w nawalankach udziału nie bierze. Chyba, ze źle odczytałem twój rebus z "q", "b" i "k" (no bo qubraq - ma na końcu "q"...) > Zauważ że od chamów wyzwała mnie Sankowska choć nikt nie może się do tego odnieść bo nie ma tekstu który ją tak wzburzył. Oznacza to ni mniej , ni więcej że w pełnym zaufaniu reszta trwa. > Czyli: > Jeśli Sankowska twierdzi że Miszka66 to cham, znaczy sje że cham! > Jake to proste, jakie sovieckie? > Komisarz stwierdził, komisarz zatwierdził. ##To ja tyż nie wiem czym wywołałeś jej "jedynie słuszne" oburzenie. Ale sądząc po tym czym ja "wywołałem" - mogę domyślać się, że były to gołosłowne oskarżenia - a już na pewno nie przewyższyłeś poziomu jej wyskoków! Ja bym jednak proponował olać bolszewie - i pogadać o cukierkach "Мишка66) на поляне"... Odpowiedz Link
natalia_sankowska1 @ miszka66 01.05.10, 22:32 a ty pięknie i po męsku wykręcasz się! Jakże, aniołka miszkę kochającego wszystkich bliskich jak Pan Bóg przykazał (a w szczególności qubraka - któremu epitetów tenże miszka jakoś nie szczędził, i to chamskich epitetów!) obraża zła i zaczepna baba. A może to Baba Jaga? A że tenże miszka-troll wkleja wszędzie (w wątkach nie mających ani z nim, ani z tematem jego wypowiedzi) ten sam obraźliwy tekst, a obraża osoby, które ostatnio rzadko odwiedzają forum i dlatego nie reagują natychmiast, a nawet osobę, która dostarczała tu sporo bardzo ciekawych i przydatnych informacji ze swojej zawodowej dziedziny i jakiś czas temu się pożegnała z forum, powinno innych forumowiczów nie wzruszać! W ten sposób cham chce mieć władzę nad uczestnikami niczego pożytecznego nie wnosząc. wara chamom i trollom od forum! Odpowiedz Link
mis_w_sieci.by Re: @ miszka66 01.05.10, 22:39 W końcu złożyłaś samokrytykę! Słusznie! Warto by się w końcu opanować - choć troszeczkę... Odpowiedz Link
natalia_sankowska1 Re: Dlaczego nie grzmisz?... 01.05.10, 22:20 Chorzy to są ci, którzy myślą, że jak zmienią nick, a nie zmienią stylu wypowiedzi oraz sposobu traktowania innych, to nikt ich nie pozna. A że akurat te osoby jakieś specjalne zamiłowanie mają w niedźwiadkach, to chyba to pytanie do psychiatry: a może to właśnie jakieś oznaki choroby? Odpowiedz Link
mis_w_sieci.by A cenzor śpi?... 01.05.10, 22:40 natalia_sankowska1 napisała: > Chorzy to są ci, którzy myślą, że jak zmienią nick, a nie zmienią > stylu wypowiedzi oraz sposobu traktowania innych, to nikt ich nie > pozna. A że akurat te osoby jakieś specjalne zamiłowanie mają w > niedźwiadkach, to chyba to pytanie do psychiatry: a może to właśnie > jakieś oznaki choroby? Odpowiedz Link