american_psycho 06.06.10, 21:50 ....Ignoranta11. A tak się ładnie zapowiadał. Ten Ignorant to chyba ma rację. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demka Re: Wysadziło wątek.... 06.06.10, 21:57 Wysadziło... Nie róbcie tak, bo ja mam lęki, że mam zwidy.. Odpowiedz Link
american_psycho Re: Wysadziło wątek.... 06.06.10, 22:03 Ktoś strasznie serio traktuje Forum i dziwacznym kluczem się posługuje. Nie mogę dojść na czym polegają kryteria cenzurowania. Proszki Gabrysia Janowskiego rozwiązałyby sprawę. Odpowiedz Link
mis_w_sieci.by Re: Wysadziło wątek.... 07.06.10, 20:07 american_psycho napisał: > Ktoś strasznie serio traktuje Forum i dziwacznym kluczem się > posługuje. > Nie mogę dojść na czym polegają kryteria cenzurowania. ##Nie takie dziwne - świętym krowom wolno wszystko, no i nie należy krytykować ani ZSRS, ani tem bardziej federacji Rosyjskiej - nawet gdy jest za co... Odpowiedz Link
american_psycho Re: Wysadziło wątek.... 06.06.10, 22:06 No i jeszcze jedno. Jeszcze 15 minut temu pisało na tym wątku parę osób. Wasze wpisy też wyleciały w powietrze. A teraz grobowa cisza nastała, nie interesuje was co jest grane? Odpowiedz Link
natalia_sankowska1 Harcownikom do poczytania 06.06.10, 22:48 forum.gazeta.pl/forum/0,62605,7966716.html Odpowiedz Link
natalia_sankowska1 Re: Harcownikom do poczytania 06.06.10, 23:24 Ma prawo i wręcz obowiązek. Vide Regulamin. Odpowiedz Link
sedona Re: Harcownikom do poczytania 07.06.10, 10:40 No ale za szto? Przeciez nie za bzdurne SLAWA! Ignorasia? Odpowiedz Link
american_psycho Smierć medialna N_S1:) 07.06.10, 16:45 Za szto?.... Mniejsza o to. Ważne jest coś innego.... Kiedy w ręku masz odrobinkę władzy, taką nawet błachą i nic nie znaczącą jak w tym wypadku, czyli jakieś tam instrumenty admina. Równocześnie jesteś osobą słabą, z nadmiarem czasu, niedowartościowaną ,wreszcie, z manią wielkości to skutkiem jest taka samowola, nieumiejętne ocenianie zabawy a także kompletny brak poszanowania innych, tych co piszą..... Kiedy Jagnę Borynę wieś wywoziła na gnoju, było mi jej żal. Bo w gruncie rzeczy była jaka była.... Nie jej wina że tak los skonstruował ją mentalnie i moralnie.....Nie jej wina że każdy chłop chciał ją zerżnąć, ona tym czasem myślała że wszyscy ją kochają i podziwiają... Nie jestem też za tym aby N_S1 wywozić ze wsi, nie jej wina że taka jest.... myśli że jest inna a.... Jeśli nie kłamie to donosi (twierdzi że Agora usunęła cały wątek).... Jeśli nie donosi zatem kłamie... i sama wątek usunęła. Reasumując: więcej złego robi na tym Forum N_S1 niż mis_w_sieci, ignorant11 i ja - razem wzięci. PS: Myśle że nareszcie sondaże N_S1 poleciały na łeb, na szyję. Odpowiedz Link
natalia_sankowska1 Wielonik filozofuje... 07.06.10, 18:14 Mało obchodzi mnie twoje zdanie na mój temat, bo nie jestes dla mnie ŻADNYM, A TO ŻADNYM autorytetem. Miałam wczoraj chwilę czasu, więc sprawdziłam co sensownego wniosłes na forum. Może to zrobić każdy wpisując po kolei twoje nicki do wyszukiwarki. I kazdy zobaczy, że nie umieścileś żadnej wartościowej informacji nt. rosyjskiej kultury, nie poleciłeś ksiązki lub autora, nie zrelacjonowałeś wycieczki, wystawy, nie omówiłeś walorów filmu, gry aktorskiej, jedyne co zrobileś z sensem to "na palcach" wytłumaczyłeś jak dotrzec w Krakowie do sklepu z rosyjskimi ksiązkami i upominkami. Więc jaki jest sens twego tu istnienia? Jątrzenie, obrażanie Rosjan, próby wywyższania się nad nimi oraz nad sympatykami i znawcami tej kultury? Tak i jeszcz raz tak. Pysznisz się, a czy przyszło ci do głowy, że udzielając się na forum istniejemy w pewnej konstrukcji prawnej, którą określa regulamin? Nie? Wiem, że nie. A tam przecież napisano, co wolno i czego nie wolno w świetle prawa. Otóż wielu rzeczy notorycznie wykonywanych przez ciebie i twoich forumowych kumpli robić nie wolno. Nadal będziesz wzywał do negowania prawa? Cóż, to jedyne, co potrafisz robić. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link
mis_w_sieci.by Co wolno carycy - to nie tobie... 07.06.10, 20:39 natalia_sankowska1 napisała: > Mało obchodzi mnie twoje zdanie na mój temat, bo nie jestes dla mnie > ŻADNYM, A TO ŻADNYM autorytetem. ##A ona pewnie sądzi, że jest autorytetem niezaprzeczalnym, niepodważalnym, nieomylnym - a zwłaszcza w każdej sprawie! Otóż wielu rzeczy notorycznie > wykonywanych przez ciebie i twoich forumowych kumpli robić nie > wolno. ##A jej wolno - bo to caryca - i BCE! Nadal będziesz wzywał do negowania prawa? ##O tem to się już ignorant wypowiedział - wiec nie będę się powtarzał... Odpowiedz Link
natalia_sankowska1 Lacietisie, jak piszesz, to najpierw czytaj 07.06.10, 20:51 Bo jak wtryniasz się do cudzej dyskusji, sam sobie wystawiasz świadectwo. Bo to co tu demonstrujesz (poziom wiedzy, pojętności, umiejętności rozumowania i prowadzenia dyskusji) jest żenujące. Ale nie możesz się powstrzymać i brniesz, brniesz... Jakieś to mazochistyczne, naprawdę... Odpowiedz Link
sedona Re: Lacietisie, jak piszesz, to najpierw czytaj 07.06.10, 21:29 Ale ja w dalszym ciagu nie wiem, dlaczego wcielo. Watek jak watek. Taki fajny wpis byl ad. Slawy i chwaly. Poza tym Natalia nie jest moderatorem, wiec sie nie przyczepiaj. Odpowiedz Link
natalia_sankowska1 @ sedona 07.06.10, 22:28 Prawdopodobnie nie zdążyłaś przecytać wszystkich postów. Ja zdążyłam, dlatego się nie dziwię. A piszący, niestety, nie przyzna się - nawet opisowo - do tego, jakie treści tu umieszczał. Bo trollowanie i naruszanie regulaminu jest takie przyjemne, a odpowiedzialność już nie. Odpowiedz Link
sedona Re: @ sedona 08.06.10, 11:33 Prawdopodobnie nie. Poszlam spac. Ale zanim poszlam, bylo niewinnie. Odpowiedz Link
sedona Re: Wysadziło wątek.... 07.06.10, 10:39 No wiecie co!!!!! A moze wszyscy za duzo wina wegierskiego i mamy, jak Demka - rzuca sie na oczy. Odpowiedz Link
airam.as Re: Wysadziło wątek.... 07.06.10, 22:02 No co znowu...? Jakas kolejna wojenka? www.youtube.com/watch?v=cydc2XK2Tak ps. pewnie pył z Eyjafjallajokull szkodzi wszystkim psps. No, no! Żeby nie było. Nauczyłam sie tej nazwy na pamięć Odpowiedz Link