kontrkultura 06.06.04, 13:39 Tym razem proponuje w jakiejs knajpce, podobnie do tego, jakie bylo na drugim spotkaniu. Na razie przygladam sie im, moze pomyslmy co do daty, kto kiedy moze? Proponuje spotkac sie 12 czerwca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanta-girl Re: moze imprezke? 06.06.04, 19:13 no ja bardzo chetnie dzis siedze w domu i zastanawiam sie gdzie by tu sie zabawic. zostanowiono mnie na kilka dni sama, obdzwonilam juz komplet moich wielbicieli i kolezanek i nikt nie ma dzis czasu... Jak dla mnie moze byc tez spotkanie na tygodniu. Odpowiedz Link
mala-muu Re: moze imprezke? 06.06.04, 21:04 Ja na razie zakręcona jestem jak słoik rusko-polski, i raczej 12 nie będę mogła się pojawić. A co powiecie na uczczenie czysto słowiańskiego święta - Nocy Kupały tudzież Świętojańskiej? Proponuję rzucanie wianków do Wisły, śpiewy i ryki do Księżyca w tę najkrótszą noc w roku! W planach poszukiwanie kwiatu paproci, tudzież innego zielska np. kwiatków dla ukochanych! Możemy się umówić, że impreza będzie np. chodzona, tzn. odwiedzimy nadwiślański targ świętojański, tam dają dużo grilla i waty cukrowej i innych śmiesznych rzeczy a'la odpust. a później imprezka osadnicza, z zagospodarowaniem miejsc siedzących i okupowanie ich do białego rana. Co forumowicze na to? Odpowiedz Link
fanta-girl Re: moze imprezke? 07.06.04, 12:27 ja za 12 to najblizsza sobota- info dla tych co nie maja przed soba kalendarza. Odpowiedz Link
jr1000 Re: moze imprezke? 08.06.04, 16:49 Ja niestety ( na razie ostre kucie egzaminacyjne, a zaraz potem wyjazd - daleko, daleko............ --- это только присказка, сказка впереди Odpowiedz Link
macinak Re: moze imprezke? 08.06.04, 18:51 jr1000, daleko? Australia, Paragwaj czy Indie. Będziesz tam miała internet? Trzymam kciuki za egzaminy. Pozdrawiam, Gośka Odpowiedz Link
jr1000 Re: moze imprezke? 09.06.04, 11:51 Kochana, nad Morze Japońskie!!! Ale jeszcze na ziemię rosyjską! Ale to dopiero za tydzień... A na razie masakra egzaminacyjna... w tym słynny Wojtaszczyk, o którym tu już kiedyś sobie podyskutowaliśmy... --- это только присказка, сказка впереди Odpowiedz Link
qubraq Re: moze imprezke? 09.06.04, 20:47 mala-muu napisała m.in: > ...A co powiecie na uczczenie czysto słowiańskiego święta - Nocy > Kupały tudzież Świętojańskiej? ...Co forumowicze na to? Jagusia, miałaś na myśli wieczór 19 w sobotę czy środę 23 tj. wigilię Św. Jana? Andrzej Odpowiedz Link
mala-muu Re: moze imprezke? 19.06.04, 14:18 niestety, z powodów różnych (osobistych, zawodowych i innych) zmuszona jestem zawiesić działalność na forum na kilka najbliższych dni, ew. dwa tygodnie. Moje prawe ręce proszę o opiekowanie się forumem podczas mojego "otbytija". Pozdrawiam sedrecznie! Wasza Mała Muu mala-muu napisała: > Ja na razie zakręcona jestem jak słoik rusko-polski, i raczej 12 nie będę mogła się pojawić. Odpowiedz Link
qubraq Re: moze imprezke? 19.06.04, 22:00 mala-muu napisała: > Ja na razie zakręcona jestem jak słoik rusko-polski, i raczej 12 nie będę > mogła się pojawić. A co powiecie na uczczenie czysto słowiańskiego święta - > Nocy Kupały tudzież Świętojańskiej? > Proponuję rzucanie wianków do Wisły, śpiewy i > ryki do Księżyca w tę najkrótszą noc w roku! W planach poszukiwanie kwiatu > paproci, tudzież innego zielska np. kwiatków dla ukochanych! Możemy się > umówić, że impreza będzie np. chodzona, tzn. odwiedzimy nadwiślański targ > świętojański, tam dają dużo grilla i waty cukrowej i innych śmiesznych rzeczy > a'la odpust. a później imprezka osadnicza, z zagospodarowaniem miejsc > siedzących i okupowanie ich do białego rana. Co forumowicze na to? To zdaje sie dzisiaj właśnie o tej porze bawimy się nad Wisłą, co? A. Odpowiedz Link
kontrkultura Re: moze imprezke? 08.06.04, 17:45 Glowny problem: Jesli robimy impreze w knajpie (jak zima) i chcemy ja zarezerwowac dla siebie trzeba zadbac o odpowiednia liczbe uczestnikow.... Jako, ze chetnych na 12 nie zabardzo wiele, proponuje sie poglowic nad mozliwoscia imprezowania 19 czerwca? Odpowiedz Link
color Re: moze imprezke? 09.06.04, 00:32 12-go wypada w "dlugi wknd" i freqencja moze byc marna tez wolalbym 19-go bo juz jutro jade na "oddych" az do niedzieli. pzdr Odpowiedz Link
fanta-girl Re: moze imprezke? 09.06.04, 10:25 no wiec mi narazie wszystyko jedno, wiec moze byc 19 tyz. Odpowiedz Link
qubraq Re: moze imprezke? 08.06.04, 20:54 Cześć Gosiu, czy dostałaś korespondencję ode mnie? Andrzej Odpowiedz Link
macinak Re: moze imprezke? 09.06.04, 19:05 Jeśli masz na myśli maila dot. życzeń wielkanocnych to dostałam i nawet byłam święcie przekonana, że Ci odpisałam . Pędzę na moją skrzynkę pocztową sprawdzać, bo od jakiegoś czasu jestem zakręcona jak świński ogon (sesja i mogłam coś pomylić. Pozdrawiam, Gośka Odpowiedz Link
kontrkultura Re: moze imprezke? 11.06.04, 20:29 W takim razie, ladies and gentlemens, czaimy sie na taka pore roku, gdy nikt nigdzie sie nie wybiera. Chyba, ze wypali cos z Krakowem... Odpowiedz Link
kwartira50 Re: moze imprezke? 12.06.04, 09:26 A ja dzisiaj zdaję CPE... trzymajcie kciuki Odpowiedz Link
macinak Re: moze imprezke? 12.06.04, 10:50 Cokolwiek to jest to CPE trzymam kciuki. Ja właśnie wczoraj zdałam ZZL . Jeszcze tylko jeden egzamin i wakacje !!!!. Gośka Odpowiedz Link
kontrkultura Re: moze imprezke? 12.06.04, 16:48 W moim tlumaczeniu: takie jezykowe cacko, ze wiesz, ze umiesz. Obiecuje kciuki trzymac. Do Kwartiry: Hej no zobacz tylko: www.books.ru/forum/msglist?fid=23 jak perfidnie wycinaja negatywne opinie... Odpowiedz Link
kwartira50 Re: moze imprezke? 16.06.04, 21:06 Speaking i listening poszedł nieźle. Jutro mam reading, writing i use of English. A potem spokój, bo wyższego certyfikatu nie ma Odpowiedz Link
macinak Re: moze imprezke? 18.06.04, 20:24 Ja też właśnie wróciłam z ostatniego egzaminu Strategia i Polityka Firmy. Teraz tylko muszę czekać na wyniki, bo to niestety egzamin pisemny. Odpowiedz Link
qubraq Re: moze imprezke? 19.06.04, 15:54 Gosia napisała: > Ja też właśnie wróciłam z ostatniego egzaminu Strategia i Polityka Firmy. > Teraz tylko muszę czekać na wyniki, bo to niestety egzamin pisemny. Gosiu, nos do góry, wszystko będzie dobrze! A. Odpowiedz Link