mala-muu 08.08.04, 22:40 13 sierpnia, ok. godz. 18-19, Warszawa, miejsce spotkania do ustalenia. Po spotkaniu "siedzonym" można pójść na skakańce. Kto się zgłasza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanta-girl Re: yeah! 09.08.04, 10:43 A ktory mamy dzisiaj? 9? To ja jak najbardziej za. Tradycyjnie postam sie tez Demke przyciagnac. Odpowiedz Link
hajota A ja nie :-(( 09.08.04, 11:24 Jestem w Warszawie tylko przelotem i niebawem wracam do lasu. Ale myślą i sercem będę w Wami. Serdecznie pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
mala-muu Re: spotkanie? 11.08.04, 11:25 Tradycyjnie proszę o przysyłanie potwierdzenia przybycia na spotkanie na mejla: mala-muu@gazeta.pl Możemy spotkać się np. przy wejściu do Pałacu Kultury i Nauki i zadecydować, do jakiej knajpy tuptamy. Co wy na to? Odpowiedz Link
fanta-girl Re: spotkanie? 12.08.04, 10:41 ok- to ja wysylam potwierdzenie przybycia i stukam tez sms-a do Demki Odpowiedz Link
color Re: spotkanie? 12.08.04, 23:53 z muu to jest tak... nie ma jej, nie ma a potem nagle sie pojawia i wyskakuje z nienacka z takimi wlasnie pomyslami... wiem, troche narzekam, ale to tylko dla tego ze niestety nie bedzie mnie w ten wknd i nie bede mogl przyjsc na skakance > Tradycyjnie proszę o przysyłanie potwierdzenia przybycia na spotkanie na Odpowiedz Link
fanta-girl Quando? 13.08.04, 09:51 no ok. mamy dzis spotkanie pod Pekinem, ale o ktorej? 18 czy 19? to moze ktos z nie zapowiedzianych przybedzie Odpowiedz Link
qubraq Re: Quando? 13.08.04, 10:21 fanta-girl napisała: > no ok. > mamy dzis spotkanie pod Pekinem, ale o ktorej? > 18 czy 19? > > to moze ktos z nie zapowiedzianych przybedzie > Justysiu, dawno nie podjeżdżalem pod Pekin, czy jest możliwość podjechać pod wejście główne? Ostatecznie mógłbym moje już pełnoletnie auteczko wziąć do kieszeni ale kółka mi przeszkadzają! A. Odpowiedz Link
fanta-girl Re: Quando? 13.08.04, 10:54 teoretycznie tak tam jest parking, ale dosc duzo kosztuje - jakies 20 zeta. chyba ze idziesz do kina i masz bilet z kina- wtedy placisz 2 zeta. Polecam wiec gdzies zaparkowac obok=> na jednej z wysepek pomiedzy centralnym o pekinem, tudziez przy jerozolimskich- tam zawsze duzo miejsc, choc trzeba potem kawalek przejsc, ale za to nie ma herbaciarzy (zlotoweczka na herbatke) Odpowiedz Link
mala-muu Re: spotkanie? 13.08.04, 11:35 Tak więc dziś o godz. 18.00 przed wejściem do Pekinu! (PKiN) Zapraszam Odpowiedz Link
qubraq Re: spotkanie? 13.08.04, 19:47 Przepraszam - napaliłem sie ale piatek trzynastego i ta pogoda załatwiły mnie dokumentnie do tego coś źle się czuję: "moze nie wszystkie grzybki były OK?" Spóźnione pozdrowiania aposteriori! Andrzej Odpowiedz Link