mpieczara 15.09.05, 08:38 Jakież one były sympatyczne, pamiętacie? A który odcinek najbardziej zapamiętaliście? Zapraszam do wspominków...!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biserka1 Re: Kto pamięta bajeczki o Wilku i Zającu....? 15.09.05, 09:19 Ten z zającem w roli Pugaczowej Tak naprawdę to mam kilka odcinków na bieżąco - moje dzieci często je oglądają. Odpowiedz Link
demka Re: Kto pamięta bajeczki o Wilku i Zającu....? 15.09.05, 10:14 Pan znowu tutaj?...A moj ulubiony odcinek to ten na stadionie sportowym. Może chciałby się Pan wymienić?...Mam kilka... z poważaniem Odpowiedz Link
biserka1 Re: Kto pamięta bajeczki o Wilku i Zającu....? 15.09.05, 11:06 demka napisała: > Pan znowu tutaj?...A moj ulubiony odcinek to ten na stadionie sportowym. Może > chciałby się Pan wymienić?...Mam kilka... > z poważaniem Jeżeli to do mnie, to płeć się nie zgadza A multiki z wilkiem i zającem mam tylko na VHS Odpowiedz Link
otkin Re: Kto pamięta bajeczki o Wilku i Zającu....? 16.09.05, 01:27 uh, kupil ja dawnym-dawno w Detskom Mire kassetu... wse tam, sidim da smotrim s czadom, da wospominajem Odpowiedz Link
mpieczara Cyce Maciory 16.09.05, 09:21 Szczerze mówiąc zapamiętałem głównie różową Maciorę z kilkoma stanikami na swoich cycach. Fajny pomysł a Wilk aż się ślinił. To chyba była alegoria na czarnocharakterny zachód który wyciągał swoje kosmate łapska w stronę dostatniego bloku RWPG (rzędy cycków skrytych pod czerwoną materią staników), mlekiem spływającego. Odpowiedz Link
biserka1 Re: Cyce Maciory 16.09.05, 09:45 mpieczara napisał: > Szczerze mówiąc zapamiętałem głównie różową Maciorę z kilkoma stanikami na > swoich cycach. Fajny pomysł a Wilk aż się ślinił. To chyba była alegoria na > czarnocharakterny zachód który wyciągał swoje kosmate łapska w stronę > dostatniego bloku RWPG (rzędy cycków skrytych pod czerwoną materią staników), > mlekiem spływającego. Freud zapamiętany przez Pana szczegół wyjaśniłby zgoła odmiennie Odpowiedz Link
demka Re: Cyce Maciory 16.09.05, 10:27 Osobniki perwersyjne są raczej nieszczęśliwcami, którzy niezwykle ciężko pokutują za swoje trudne do zdobycia zaspokojenie.. Odpowiedz Link
fanta-girl Re: Kto pamięta bajeczki o Wilku i Zającu....? 16.09.05, 11:41 znajomy co pracuje w Agorze akurat sie o wilka i zajaca niedawno pytal. Wiec wkleje Wam garsc linkow co i on dostal Волк и Заяц "постарели и обзавелись семьями". www.strana.ru/stories/03/04/17/3319/259017.html#razdels tu o nowej serii: www.sostav.ru/news/2005/09/08/31/ sprawa w sadzie za uzywanie znaku wilka i zajaca jako znaku towarowego: www.garweb.ru/project/vas/news/smi/03/04/20030418/6385953.htm i tu kolejna: (szampon dla dzieci i piana do wanny) www.nta-nn.ru/?id=22642 puzzle tez: www.puzzleshop.ru/astrel/product_info.php?cPath=21_42&products_id=1662 prodalit.ru/select.php?what=cat&page=20&type=37 Ich wizerunek jest na kredkach woskowych: boomaga.ru/catalogue/tovar/order/?id_tov=101060 Tu jest art o sieci sklepow ktore kupily znak wilka i zajaca by go uzywac: www.cbrand.ru/news/adv/4182.html Ta siec jest tez sponsorem nowej serii: www.spbgid.ru/news.phtml?id=52578 tu mamy jakies forum gdzie wkljeno wlasne rys na temat wilka i zajaca: www.avvakul.ru.mastertest.ru/forum/viewtopic.php?t=46&view=next tu jeszcze jedna rozprawa tym razem znaku uzyl producent serkow topionych:Kubus Puchatek: patent.km.ua/rus/news/group25/i98 Jest duzo gier: games.1c.ru/np1/ i stronek z jajeczkami: flash.playland.ru/games4_play_45_0.phtml *** A tu jest ciekawostka, ktora wybitnie ucieszyla moich uczniow ) amerykanie nakrecili rysunkowa wersje erotycznego nupagadi. mickey mouse i simsonow tez tu linek i kilka kadrow: www.federalpost.ru/out/issue_19455.html?debug=1 tu jeszcze jeden art o tym: www.advertology.ru/article17387.html przypominaja sobie tez co zrobiono z krolewna sniezka. Odpowiedz Link
szut Re: Kto pamięta bajeczki o Wilku i Zającu....? 16.09.05, 22:58 A ja sie pochwale: mam komplet odcinkow (17) na plytce CD (kupione w Odessie), lacznie z najnowszym odcinkiem jubileuszowym - Wilk ma w samochodzi radio nokia, czesc akcji w supermarkecie... (Jesli ktos reflektuje, to oczywiscie skopiowac sie da...) Odpowiedz Link
sasza04 NU ba!! A kto nie pamieta?? ;)) 26.09.05, 10:15 Kilka miesiecy temu zalapalem sie na wszystkie odcinki jednym ciurkiem na TV Adjara. Niewatpliwie olimpijski odcinek u mnie to nr 1, ale tez niezly jest w wesolym miasteczku. Zreszta wszystkie sa OK. Teraz z Moskwy przywiozlem sobie notesiki z gierojami Sasza Odpowiedz Link
jezjerzykr Re: Kto pamięta bajeczki o Wilku i Zającu....? 13.10.05, 10:42 Pamiętam, i darzę dużą sympatią. A tutaj prezentuję pamiątki związane z tym wspaniałym filmem: muzeumdobranocek.pl/wilk.htm Odpowiedz Link