antidotumm 10.05.06, 01:03 skad mozna sciagnac? Glownie plyte "Ravnodienstvie"??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metelica Re: Piosenki grupy "Akwarium" 10.05.06, 01:14 www.grammy.ru/music/mcatalog.php?act=list&singer=Akvarium jest tam sporo ich piosenek,tylko nie wiem,czy są piosenki z "Ravnodenstvija". To plyta z roku 1987 ? musialabym poszukac na innych stronkach,ale to juz chyba w rano Odpowiedz Link
metelica Re: Piosenki grupy "Akwarium" 10.05.06, 09:47 Na tej stronce,co podalam,jest Unknown. I mozna tam znalezc wszystkie piosenki z "Ravnodenstvija". Иван-чай - znajdziesz pod numerem 26 Великий дворник - 72 Наблюдатель - 45 Партизаны полной луны - 51 Лебединая сталь - 37 Аделаида - 5 Золото на голубом - 77 Дерево - 9 Очарованный тобой -50 Поколение дворников - 58 A tutaj mozesz posluchać w RealAudio: www.zvuki.ru/M/P/107 Odpowiedz Link
antidotumm Re: Piosenki grupy "Akwarium" 18.05.06, 23:58 Dziekuje, jestescie kochani! Ravnodenstvije mialam kiedys na plycie winylowej, ale musialam sie pozbyc i adaptera, i potem plyt... Domy maja swoja pojemnosc... I tesknie. Pewnie sciagne tez inne plytki tej grupy. Dziwne-przez Google nie znalazlam! Odpowiedz Link
malwinka_usenet Re: Piosenki grupy "Akwarium" 11.05.06, 19:56 Zdradzisz, czemu akurat "Ravnodienstve"? Odpowiedz Link
gevo4ka Re: Piosenki grupy "Akwarium" 11.05.06, 22:41 antidotumm, gdybyś potrzebował(a) to mogę Ci przesłać utwory z tej płytki pocztą e-mail. Mam je wgrane w komputerze. Teksty do nich znajdziesz tu: www.aquarium.ru/discography/ravnodenst219.html pozdrawiam Odpowiedz Link