jonyszko 18.10.06, 08:41 calkiem ciekawy sklep internetowy: www.knigi.pl PS. Mam nadzieje, ze nie dubluje zadnego z postow! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmmary Re: www.knigi.pl 26.09.08, 22:15 Jest też www.kulturarosyjska.com.pl/ Całkiem sporo książek mają... Odpowiedz Link
jonyszko Re: www.knigi.pl 24.10.08, 09:30 podpinam pod ten watek, bo dotyczy zakupow: www.allegro.pl/show_user.php?uid=9833072 ale niestety tylko dla Allegrowiczow... PS. znalezione w efekcie poszukiwan "Ladunku 200", ktory dzis sie ukazal na DVD w Polsce Odpowiedz Link
sedona Re: www.knigi.pl 24.10.08, 13:34 Tez z allegro ma fajne rzeczy, dzieki za link PS Naprawde mozesz ogladac ten film po raz drugi???!!! Odpowiedz Link
jonyszko Re: www.knigi.pl 24.10.08, 14:19 Sedona, rzadko tak robie - musi uplynac troche czasu, zebym ponownie do niego zajrzal by, jak to mawiam, "sprawdzic, jak sie go oglada po latach")) Poza tym poszukuje "Gruz 200" na DVD, bo mam go tylko w DivXie. A stronka z Allegro zacna...niech sluzy rusofilom! Odpowiedz Link
hajota Re: www.knigi.pl 24.10.08, 17:06 Dzięki za link, facet powinien Ci prowizję odpalić , bo właśnie kupiłam film ("Żywy"). Odpowiedz Link
dystans4 Re: www.knigi.pl 28.10.08, 19:53 Priwet wsem Uwazhaemym pad... (dalej się boję napisać) ! www.nehudlit.ru - na przykład. Przykład świetny, bardzo podoba mi się poniższa deklaracja: Данный сайт является помещением библиотеки. Все материалы представлены исключительно в ознакомительных целях. Копирование, сохранение на жестком диске или иной способ сохранения произведений, размещенных в данной библиотеке, категорически запрешен. ) --- Jest tam nie tylko matematyka itp. Доброславович В.Любовь или влюбленность? www.nehudlit.ru/books/detail7635.html Mądre i pożyteczne (niezależnie od postulowanej podbudowy metafizycznej). Priwet! bul. Odpowiedz Link