leeshy 21.07.03, 07:55 A ja tam lubie zespol Piknik z Petersburga Polecila mi znajoma z internetu i spodobalo mi sie. Aha, lider Piknika jest podobno z pochodzenia Polakiem. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala-muu Re: Piknik 21.07.03, 10:00 Dzięki za pierwszy post! Nie znam co prawda zespołu Piknik, ale poszukam w sieci i może znajde. Jaką grają muzę? Ciekawa jestem. A znasz może zespół Leningrad? Od słuchania uszy puchną, bo w co drugim słowie sigma i pi..., ale mają śmieszne teksty i fajnie grają. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mala-muu Re: Piknik 21.07.03, 10:50 Właśnie słucham sobie Piknik, rzeczywiście fajne. Kojarzę głos tego faceta z płyty-tribute dla Coja i Kino, śpiewał "Aluminiowe ogórki". Zaraz sprawdzę, czy jest z pochodzenia Polakiem, ale to bardzo prawdopodobne, bo w Petersburgu było wielu Polaków jeszcze za cara Piotra I. Może jakiś potomek arystokracji? Leę sprawdzać! Odpowiedz Link
leeshy Re: Piknik 21.07.03, 12:57 mala-muu napisała: > Polecam stronkę www.piknik.info/news.html O, no prosze, ciekawa stronka Dzieki za urla. Ze panowie graja od lat 80-tych wiedzialem, ale ze az tak posunieci w leciech, to nie! Milego sluchania. Odpowiedz Link
mala-muu Edward Szklarski 21.07.03, 10:58 No to już rozwiałam swoje wątpliwości co do pochodzenia wokalisty. Wiesz, że oni (ludzie z zespołu) są przed pięćdziesiątką? Grają czadowo! Coraz bardziej mi się podoba, zwłaszcza A możet byt' i nie bylo menia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mala-muu Tfu, Edmund! Szklarski 21.07.03, 10:59 a nie Edward, coś mi się pochrzaniło... Odpowiedz Link