cirri18 11.08.06, 12:59 co myslicie o trojkacie: wy, maz + jeszcze jeden pan? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: trojkat 11.08.06, 13:08 cirri18 napisała: > chodzi oczywiscie tylko o seks dzięki, że wyjaśniłaś, bo myślałam, że mowa o geometrii... Odpowiedz Link
malgorzata_i_mistrz Re: trojkat 11.08.06, 13:13 Tam geometria. Chiara, ależ ty nieperspektywicznie myślisz! Jakby chodziło nie tylko o seks, to pna mógłby robić za pomoc domową, szofera, kucharza i masażystę w jednym. Same korzyści :) Tym bardziej, że samym seksem żyć się nie da :((( :P ___________________________ Twoja matka była chomikiem. Odpowiedz Link
chiara76 Re: trojkat 11.08.06, 13:21 malgorzata_i_mistrz napisała: > Jakby chodziło nie tylko o seks, to pna mógłby robić za pomoc domową, szofera, > kucharza i masażystę w jednym. Małgorzata, takie rzeczy, to tylko w Erze. Odpowiedz Link
malgorzata_i_mistrz Re: trojkat 11.08.06, 13:23 No wiem. Zamierzam się przenieść, tylko najpierw muszę wyczaić jakiś salon z ładnym panem sprzedającym :PPP ___________________________ Twoja matka była chomikiem. Odpowiedz Link
caysee Re: trojkat 11.08.06, 13:18 > > chodzi oczywiscie tylko o seks > dzięki, że wyjaśniłaś, bo myślałam, że mowa o geometrii... :DDD Az oplulam monitor :)) Odpowiedz Link
malgorzata_i_mistrz Re: trojkat 11.08.06, 13:06 Zdecydowanie wolimy takie rozwiązanie od trójkąta: my, mąż, jeszcze jedna pani ;P ___________________________ Twoja matka była chomikiem. Odpowiedz Link
herrenna Re: trojkat 12.08.06, 00:08 malgorzata_i_mistrz napisała: > Zdecydowanie wolimy takie rozwiązanie od trójkąta: my, mąż, jeszcze jedna pani > ;P my, czyli kto?:) bo meza juz pozniej wymienilas:D rozwin mysl towarzyszko:D Odpowiedz Link
malgorzata_i_mistrz Re: trojkat 12.08.06, 13:07 My, Małgorzata, oczywiście :PPP ___________________________ Twoja matka była chomikiem. Odpowiedz Link
caysee Re: trojkat 11.08.06, 13:20 > co myslicie o trojkacie: wy, maz + jeszcze jeden pan? Mi zdecydowanie wystarcza moj maz. Odpowiedz Link
fajnakobietka Re: trojkat 11.08.06, 13:57 Witaj, w szalonych studenckich czasach przeżyłam coś takiego :):):) Teraz mogę stwierdzić, że to może być trudne, przy dużym, emocjonalnym zaangażowaniu kogoś z uczestników. Czyli dla Ciebie lub Twojego męża. Ja nie byłam zbyt zaangażowana jeśli chodzi o obydwu chłopaków, z obydwoma wcześniej sypiałam, oni to wymyślili i udało im mnie się namówić, choć nie od razu... Ale było fantastycznie, powtarzaliśmy to kilkakrotnie i na pewno o tym nigdy nie zapomnimy... Aha, trzeba mieć niezłą kondycję :) Pozdr. M. Odpowiedz Link
marcinek_70 trojkat 11.08.06, 14:46 Jestem jak najbardziej za!A jeszcze bardziej był bym zadowolony z opcji ja + 2panie.Chociaż ja,kolega+pani także jest rozwiązaniem nie najgorszym.Dla mnie może być jedno i drugie.Pozdrawiam! Odpowiedz Link
businessangel to samo, co o wielokącie: ja, przyjaciółka i 12.08.06, 18:21 jeszcze mnóstwo dalszych przyjaciółek! ;-) Odpowiedz Link