12.04.11, 22:06
Witam! Mam problem z moim kotem, którego bardzo kocham, a któremu weterynarze nie potrafią pomóc ma zwiotczenie pęcherza moczowego, właściwie to zamienił się w "flak". Nie może sam się załatwiać musi być cewnikowany i chcą go uśpić... ale ja nie mogę się z tym pogodzić jest młodym i bardzo dobrym kotkiem. Wydaje się, że nie ma innego wyjścia ale ja bardzo wierzę w leczniczą moc ziół i dlatego o nich pomyślałam bardzo proszę o pomoc. Może jest jakieś zioło, które zdziała cud.. myślałam o przykładaniu mu ziołowych poduszeczek na pęcherz... może ktoś z was zna się na tym. Bo ja nie wiem już gdzie szukać pomocy. Proszę o odpowiedź. Marta
Obserwuj wątek
    • mag401 Re: POMOCY! 13.04.11, 06:37
      Witam Cichocki Warszawa!
      Wejdź na forum homeopatia i zadaj to pytanie. Ja swojego starego pieska leczę tego typu lekami i czuje się dobrze / diagnoza medyczna nowotwór wątroby /. Tego typu leki stosuje się do leczenia ludzi i zwierząt. Jeśli chodzi o leczenie ludzi to zespół wysoko postawionych lekarzy uznał, że te leki to oszustwo i nie działają.
    • finkadk Re: POMOCY! 13.04.11, 13:42
      Doradze ziołami na gg
    • puma002 Re: POMOCY! 13.04.11, 17:42
      Nawłoć działa tonizująco na pęcherz i przeciwzapalnie. Można kupić ziele nawłoci w sklepie zielarskim i zaparzyć słabą herbatkę, ewentualnie z odrobiną miodu - podawać co godzinę-dwie zakraplaczem do pyszczka. Albo sproszkowane ziele dodawać po szczypcie do pokarmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka