puma002 06.10.03, 14:02 Czy możecie polecić sprawdzone naturalne leki na trądzik różowaty? Moją znajomą dotknęła ta przypadłość. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczi Re: Trądzik różowaty 08.10.03, 15:03 puma002 napisała: > Czy możecie polecić sprawdzone naturalne leki na trądzik różowaty? > Moją znajomą dotknęła ta przypadłość. > > Pozdrawiam:) Jeśli masz książkę Górnickiej "Apteka natury" (a podejrzewam, że raczej tak;-)) to tam było coś na ten temat. Jesli nie, to przepiszę. D. Odpowiedz Link
puma002 Re: Trądzik różowaty 08.10.03, 17:21 Dzięki Deczi za zainteresowanie, mam książkę Górnickiej, ale chciałam zasięgnąć języka czy może ktoś ma jakieś osobiste doświadczenia z trądzikiem różowatym. Moja znajoma to osoba raczej antyziółkowa a za to chętnie korzysta z antybiotyków. Zatruty organizm, dlatego pojawiają się różne dziwne rzeczy na skórze: opryszczka, trądzik różowaty, do tego częste infekcje. I co z taką zrobić? Odpowiedz Link
blenkitka Re: Trądzik różowaty 08.10.03, 17:38 coz ja rowniez nie mam praktycznych doswiadczen.. ale gdzies na necie widzialam jakas dyskusje na temat tradziku postaram sie ja odnalezc i podac link.. no i jedna ze stron h. rozanskiego traktuje chyba o tradziku Odpowiedz Link
puma002 Re: Trądzik różowaty 10.10.03, 12:41 Dziękuję Blenkitko, zapomniałam o istnieniu tej stronki Różańskiego. Już wysłałam link mojej znajomej. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link