karma_tsondry_palmo 03.11.05, 17:32 Nareszcie mogę sobie kupić na gwiazdkę zmywarkę. Czekałam na nią długo, więc chciałabym, żeby była naprawdę super. Doradźcie, jakie zmywarki macie i co polecacie. Firma. Typ. I dlaczego Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Desi Re: zmywarka IP: *.cust-adsl.tiscali.it 03.11.05, 17:34 A ile Was jest w rodzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
karma_tsondry_palmo Re: zmywarka 03.11.05, 20:45 Dwie dorosłe osoby i jedno dziecko. Duuuużo zmywania ;-) Mam miejsce na zmywarkę do zabudowy Odpowiedz Link Zgłoś
emkaa87 Re: zmywarka 03.11.05, 19:23 ja mam zmywarkę Aristona- uważam, że jest godna polecenia, z tej samej firmy posiadam równiez pralkę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
emkaa87 Re: zmywarka 03.11.05, 19:48 a dokładnie to Ariston LI 420.... srebrna do zabudowy bądź też nie... :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ela2225 Re: zmywarka 03.11.05, 20:49 Ja też ma Aristona i też jestem z niej zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepa Re: zmywarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:50 Ja mam Boscha,zepsuła sie tylko raz,a służy już jakieś 11 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
werbena11 Re: zmywarka 03.11.05, 21:08 kupilam 1,5 roku temu najtansza na rynku- whirlpool z 3-ma programami. jest b. dobra, dobrze zmywa. Moja kolezanka ma whirlpool z 5-cioma programami i nie dosusza, ale ma go niedlugo, moze to zly egzemplarz. Polecam 60cm szerokosc, bo mozna wlozyc wszystkie garnki, wkladam nawet kratke t piekarnika, z grilla i domywa to paskudztwo, jak strasznie przypalone po 2-3 razach. tez mam jedno dziecko + nianie- zmywamy 1-2 razy dziennie. Aha, mamy panel z przyciskami w drzwiach, nie widac, ze w tej szafce jest zmywarka, polecam, fajnie to wyglada w kuchni w starym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foga Re: zmywarka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.05, 21:29 mam mastercooka i zmywa super i suszy, alre jest dosyć głosna ! jezeli masz kuchnie razem z pokojem , to zwróc uwage na poziom hałasu. Moja kolezanka ma AEG i w ogółe nie słychac, ale podobno te parametry sa zawsze podane. ja niesttey nie wiedziałam ze mam na to zwracac uwagę :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lina Re: zmywarka IP: *.acn.waw.pl 03.11.05, 23:06 Watek byl wielokrotnie poruszany na formum "poradnik domowy" - znajdzisz tam sporo ciekawych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
paxton1 Re: zmywarka 04.11.05, 13:51 ja mam siemensa, trochę drogi ale polecam - cichutki, oszczędny, dokładny!!! koniecznie kup sześdziesiątkę (w sumie to szkoda że jeszcze większych nie robią) i z funkcją mycia jednego kosza, czasem jak nie robię obiadu nazbiera się kubków i filiżanek po herbacie, kawie a dół pusty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tilijka Re: zmywarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 14:38 Ja 6 lat temu kupiłam najtańszą jaka była wtedy w sklepie - Indesit. Sprawuje się do dziś znakomicie. Myślę, ze wszelkie bajery tak naprawdę nie mają znaczenia. I tak na codzień używa się jednego programu. Napewno przydaje się przycisk "tabletka" i tak jak ktoś już wczesniej pisał warto zwrócić uwagę na głośność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: zmywarka IP: *.zax.pl 04.11.05, 16:06 ja mam Electroluxa i bardzo sobie chwale, cichutka wszystko idealnie domywa, mam 45cm ale nas jest 2 osoby i w zupelnosci wystarcza, na wieksza ilosc osob to 60. Warto kupic zmywarke lepszej firmy z mniejsza iloscia funkcji ( i tak zazwyczaj korzysta sie z 1 lub 2) niz bardziej wypasiony model ale gorszej firmy. Aha i co do tabletek to zdecydowanie radze stosowac osobno proszek i nablyszczacz, efekt o iebo lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
karma_tsondry_palmo Re: zmywarka 04.11.05, 18:06 Baaaardzo Wam wszystkim dziękuję za odpowiedzi. Wygląda na to, że wszystkie zmywarki, jakie macie, są dobre ;-)))) Pozostaje mi liczyć na to, że jakiwlkolwiek nie kupię, będzie dobra ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: zmywarka IP: 207.148.162.* 04.11.05, 21:08 Pamietaj o gwarancji (od producenta). Im dluzsza tym lepsza! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś