Gość: IXI IP: *.mn.agh.edu.pl 12.09.06, 09:54 Czy ktos sie orientuje kto robi zmywarki dla Mastercooka? No i czy jest ktos kto je uzywa i jakie sa opinie o nich? Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyc Re: Zmywarki Mastercook IP: 193.242.5.* 14.09.06, 12:31 Może odwrotnie dla kogo robi mastercook? A jest to firma wchodząca w skład grupy Fagor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Zmywarki Mastercook IP: *.polkomtel.com.pl 03.10.06, 13:51 Jestem świeżo upiczoną właścicielką zmywarki Mastercook i... jestem bardzo zadowolona. Mam model ZBI 3646 A. Polecam z czystym sumieniem. Trzy klasy oszczędnościowe, opóźnienie startu, spora ilośc programow i solidne wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyc Re: Zmywarki Mastercook IP: 193.242.5.* 06.10.06, 12:25 Jeżeli chodzi o klasy to tylko jedna odnosi się bezpośrednio do oszczędności - klasa energetyczna. Druga klasa to jest klasa efektywności zmywania (co ma oczywiście powiązanie z oszczednością) i trzecia klasa to klasa efektywności suszenia. Odpowiedz Link Zgłoś