Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:23 img220.imageshack.us/img220/499/noze1iw1.jpg mam pytanie odnośnie w/w noży, czy warto je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eee Re: noże VINZER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 09:43 zdecydowanie warto kupić noże VINZER: www.sztucce.pl/?p=productsMore&iProduct=314 www.sztucce.pl/?p=productsMore&iProduct=313 Odpowiedz Link Zgłoś
moimali Re: noże VINZER 13.11.06, 15:20 Dość dobre, co do cen to pytaj o specjalne ceny tutaj www.luxnaczynia.com.pl Dla ludzi którzy podadzą hasło że dzwonią z forum gazeta.pl atrakcyjne ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrf Re: noże VINZER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:40 na www.sztucce.pl jest zdecydowanie taniej niż na www.luxnaczynia.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wojtus-fajny Re: noże VINZER 15.11.06, 15:39 Jeżeli mają służyć jako ozdoba kuchni to zdecydowanie tak. Jeżeli zamierzasz nimi coś robić to zdecydowanie nie polecam metalowych rączek - są śliskie i często zimne lub gorące. Do pracy wybierz sobie z rączkami drewnianymi lub z dobrego tworzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calta Re: noże VINZER IP: *.pl 15.11.06, 15:45 Wojuś - pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą. Mam kilka noży całych ze stali i nie odczuwam, by uchwyty były zimne, natomiast śliskie są wtedy, gdy są mokre. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtus-fajny Re: noże VINZER 15.11.06, 15:58 Z tym zimnem to się chyba zagalopowałem, ale za to mogą być gorące jak długo nimi mieszać zupę.:)) Ale najważniejsze, że są śliskie bo jak się coś robi to często ma się mokre ręce. Np przy rybie, mięsie itp. a wtedy trzeba mieć pewny chwyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calta Re: noże VINZER IP: *.pl 03.12.06, 11:18 Wojtuś, ty nożami mieszasz zupę??? No to nie dziwię, że są gorące (hehehe)! Od paru dni użytkuję noże Vinzer Shark. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś