zalobanarodowa 26.01.15, 03:01 Co sądzicie o tym imieniu? Już niedługo mi się urodzi. Teściowa jest na nie ale ja odpowiadam: skoro jest Oliwka i Jagódka to dlaczego nie Fasolka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annthonka Re: Fasolka 26.01.15, 09:42 A jak będzie chłopiec to może być Groszek. Tylko wsztrzymaj się z bólami do marca, bo dopiero wtedy wchodzą nowe przepisy Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Fasolka 26.01.15, 11:34 Fasolka jest dość infantylna. Wyobrażasz sobie 50-letnią panią doktor Fasolkę Isksińską? Ja nie. Wybrałabym jednak pełną wersję - dr Fasola Iksińska brzmi dużo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Fasolka 26.01.15, 15:00 No co ty! Dzieci nie będą umiały napisać, wymówić! I się będą śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
lily-beth Re: Fasolka 26.01.15, 12:29 Zbyt pospolicie. Może Ciecierzyca zdrabniana do Cieciorki? Albo prostsze - Soja, Sojka. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Fasolka 26.01.15, 13:06 Soja dobrze się wg mnie wpisuje w odę ma Maje, Leny, Pole itp Odpowiedz Link Zgłoś