10.11.10, 15:27
A ja tam bym się nie zdziwił gdyby wyrzucanie posłów z PiS-u było celową zagrywką obliczoną na oskubanie PO z części zwolenników prawego skrzydła rozczarowanych platfusowymi rządami.
Wbrew pozorom jest ich całkiem sporo. Na PiS nie zagłosują ze względów oczywistych ale na takich porządnych postpisowców co to są nielubiani przez prezesa byc może.
Obserwuj wątek
    • hasz0 To ci ktorzy doradzali LK gloryf.UPA, Jedwabne itd 10.11.10, 15:37
      podpisanie Traktatu L., wyplaty odszkodowań za
      ......... wyssane z palca oszczerstwa NATYPOLSKIE itp.

Myślę, że gdy sie YWBORCY NAŻRĄ MIODU WITRUALNYCH KLAMSTW I CZCZYCH OBIECANEK
      CACANEK......

takie wtyki po przeważajacej przyszłej wygranej PiS-u dostarczały tylko amunicji
      wywiadowcz-agenturalnej dla "kolesi".
      Ma 100 % racji.

Pomagac szujom to narażac się na "wdziecznosć' jaka mam za 1968 od
      KOMPLEXU "Miecia"68 za represje calego życia jakie mnie sPOtykaly w claym zyciu
      zawodowym.

Ulamowie, Prezesi MW bodaj 3 ktorzy oddali życie w obronie Zydów, bezimienni Polacy ile setek tysięcy? ...ktorzy narażali dla nich życie...
      ile lat Sendlerowa żyla w przytułku?
      ........Dobrze robi!........ bagneciki wyjęli z POMNIKA CZERWONOWARMIEJCÓW
      by mnie udobruchać..TFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • wikul Re: Teatrum 10.11.10, 15:39
      prawdziwy.davout napisał:

> A ja tam bym się nie zdziwił gdyby wyrzucanie posłów z PiS-u było celową zagryw
      > ką obliczoną na oskubanie PO z części zwolenników prawego skrzydła rozczarowany
      > ch platfusowymi rządami.
      > Wbrew pozorom jest ich całkiem sporo. Na PiS nie zagłosują ze względów oczywist
      > ych ale na takich porządnych postpisowców co to są nielubiani przez prezesa byc
      > może.

Poczekamy, zobaczymy co zaproponują w najbliższym roku, który pozostał do wyborów parlamentarnych.
    • hymenos Re: Teatrum 10.11.10, 16:06
      Skutek dość prawdopodobny, w celowość nie wierzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka