niobe25 06.09.09, 11:59 Ja w takim badaniu uczestniczyla, stad wiem ze moje problemy maja charakter zaburzen czynnosciowych. Podaję link dla zainteresowanych. pl.wikipedia.org/wiki/Elektrogastrografia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liii_luuu Re: Badanie potwierdzi j ibs - elektrogastrografi 06.09.09, 17:21 ile cię to kosztowało? i w jakim mieście? Odpowiedz Link
niobe25 Re: Badanie potwierdzi j ibs - elektrogastrografi 06.09.09, 18:25 Nic mnie nie kosztowalo, bo mialam skierowanie do szpitala w Łodzi. Tam prowadza program odnosnie zaburzen czynnosci motoryki. Odpowiedz Link
niobe25 Jeszcza raz do lilu 06.09.09, 18:30 Chcialam jeszcze dodac ze takie urzadzenia to maja w szpitalach klinicznych uniwersyteckich. Odpowiedz Link
mackk84 Pytanko 07.09.09, 10:24 Czy skierowanie na takie badanie może dać lekarz rodzinny, czy tylko gastrolog? W jakim to szpitalu robią i jak długo trwa badanie. Daj znać, bo jestem z Łodzi i może też się wybiorę. Odpowiedz Link
niobe25 Re: Pytanko 07.09.09, 10:44 Mack to jest ten szpital na Hallera w Łodzi. Oni w ogole maja tam dobra diagnostyke i dobrych lekarzy. Ja dostalam skierowanie od lekarza do ktorego chodzilam prywatnie( dr Stec Michalska), a ktory pracuje w szpitalu. Ten z kolei skierowal mnie do dr Rudnickiego, bo on prowadzi ten program od zaburzen motoryki. Nie wiem jednak czy gdzies przyjmuje prywatnie. Ja polecam ten szpital, trudno sie tam dostac, dlatego musisz isc do kogos prywatne z tego szpitala. Ja juz nie zmieniam lekarzy bo jak m sie wydaje tylko tam cos sa wstanie na to poradzic. Odpowiedz Link
niobe25 Re: Pytanko 07.09.09, 10:47 Poprawka teraz mi sie przypomnialo, skierowanie musialam wziac od lekarza pierwszego konaktu do szpitala ale nie przyjeli by mnie gdyby nie laekrz gastrolog praujacy na hallera. Odpowiedz Link