31.12.04, 21:13
Ciekawe czy w Guciowie sylwester geografów? Ach, pięknie powspominać piękną
krainę... smile

Szczęśliwego Nowego smile))
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Guciów 01.01.05, 11:36
      Nie sądzę aby był tam bal dla grona geografów, co najwyżej był bal "otwarty"
      dla wszystkich. Może mają strone internetową. m
    • czuk1 .......... 01.01.05, 11:40
      Aandzie - też życzę Ci wszelkiej pomyślności i dobrego zdrowia -
    • benia30 Re: Guciów 01.01.05, 23:37
      aand napisał:

> Ach, pięknie powspominać piękną
      > krainę... smile
      >

W starym roku miło powspominać, a może w nowym roku czas tę piękną krainę
      odwiedzić???
      pozdrawiam noworocznie
    • arwen.a Re: Guciów 01.01.05, 23:42
      Sylwester geografów! no, no! Aand, czy możesz zdradzić o jakich geografach
      wspominasz?
      I to jeszcze na Roztoczu! marzenia...
      • januszx Re: Guciów 05.01.05, 12:42
        Też mnie ta sprawa zainteresowała , czyżby chodziło o położny w sąsiedztwie
        Zagrody Guciów zamiejscowy Osrodek UMCS? chętnie dowiedziałbym się więcej
        szegółów w tym temacie
        Pozdrawiam
        J
        • asica74 Re: Guciów 06.01.05, 22:48
          www.guciow.pl/
          wklejam link i jednoczesnie sie witam! Pochodze z Zamojskiego, wiec z checia
          bede was poczytywac, jesli mozna?

W Guciowie bylam kilka razy i za kazdym razem, zaluje ze nie moge zostac
          dluzej...
          • benia30 Re: Guciów 07.01.05, 01:19
            asica74 napisała:

> z checia
            > bede was poczytywac, jesli mozna?
            >

Asiczko tutaj pisać też można. Z chęcią "Cię" poczytamy, bo skoroś z Zamojskiego
            to i wspomnień masz wiele???
            pozdrawiam
            • hubert_zam1 Re: Guciów 07.01.05, 08:36
              A nom...wielu ludzi z tego co wiem mieszkalo w tych rejonach i sie wyprowadzilo, ja zreszta tez. Jednak oklice sa piekne, ale niestety nie przyszlosciowe. Jedyna spolka dajaca jakas prace to LHS, jak to kiedys powiedziala moja znajoma: "...Matka Kolej zywicielka" -cos w tym jest
          • januszx Re: Guciów 08.01.05, 14:16
            Dosonale Cię rozumiem Asicosmile)), wspomne o nie zapomnianych eskapadach nad
            Wieprzem...super!
            Pozdrawiam
            J
            • asica74 Re: Guciów 09.01.05, 19:00
              jezeli tak o guciowie i wspomnieniach, to moze napisze kilka slow.

Pochodze z Tomaszowa Lub, wiec stamtad jest rzut beretem na samo roztocze.
              Lubie tereny polozone wokol miasta, pagorkowatosc terenu, kolory wiosna, czy
              jesienia.

Ale mysle, ze nie docenialam tego dostatecznie, bo odkad wyjechalam na studia,
              a pozniej i dalej, bardzo brakuje mi takiego swojskiego rozmachu jaki jest
              wlasnie na roztoczu.

Przyznam sie ze malo Roztocze znam, tj, znam Susiec, Zwierzyniec, Guciow, etc,
              ale wiem, ze sa miejsca tak urocze, ze... na przyklad taki Wieprz, widzialam
              tyle zdjec, a nigdy tam nie bylam! Skandal, prawda?

Tu gdzie gdzie obecnie mieszkam, wielokroc brakuje mi mozliwosci wyjsca na
              spacer, taki wsrod pol i pagorkow... chyba sie rozklejam!

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziekuje za przywitanie!
              • czuk1 Re: Guciów 10.01.05, 09:14
                Wpadaj do nas , na nasze forum. A także inne fora roztoczańskie i blogi usersa1
                oraz januszax (ze zbiorem zdjeć) na stronach Gazety Wyborczej.
                Pozdrawiam Cie i zapraszam do wspomnień - mariusz
              • stief Re: Guciów 11.01.05, 19:12
                asica74 napisała:

> Pochodze z Tomaszowa Lub, wiec stamtad jest rzut beretem na samo roztocze.

A ja z Lubyczy Królewskiej... kto wie..? Może się znamy nawet?smile
                Miło spotkać Krajankę na forum Roztocze!smile
                A ja mieszkam w tej chwili w mieście trochę większym od Tomaszowa, ale zieleni,
                gór i wody mam w okolicy mnóstwo.smile A może wkrótce w mieście będę tylko
                pracował, a mieszkał wśród zieleni..? Życzę miłych wrażeń na Forum, a moje
                prywatne zdanie jest takie, że... dobrze trafiłaś Asico74!!!smile
                Pozdrawiam - Stief72.wink
                • asica74 Re: Guciów 14.01.05, 21:30
                  z Lubyczy??? Kurcze, mam znajmomych w Lubyczy! Hm... a chodziles moze do Liceum
                  Glowackiego w Tomaszowie?

Dzieki za przywitanie, wszystkim! I Beni,i blotniarce i tobie!

Bardzo lubie droge z Lubyczy w strone Jarczowa. Gdy jestem w domu (rzadko sad)
                  to pozyczam samochod od mojego brata i sobie tam pomykam smile

Bardzo tu milo na tym forum!

Aha, moze wkleje kilka zdjec z mojego roztocza... macie bloga, czy cos? A
                  jezeli tak, to co musze zrobic, by sie tam zakwalifikowac?

Sciskam milosnikow moich stron!
              • blotniarka.stawowa Witaj Asico! 11.01.05, 22:32
                asica74 napisała:
                I ja Cie rowniez witam na tym forum, Asico! Roztocze jest urocze, ja mialam
                ostatnio szczescie znow je zobaczyc po latach - i choc czasem konfrontacja
                wspomnien z dziecinstwa z rzeczywistoscia byla smutna, warto bylo...

Pisuj tutaj, prosimy, i opisuj znane Ci okolice Tomaszowa Lubelskiego - moze
                skusisz innych forumowiczow do wybrania sie w te i inne miejsca Ci bliskie?
                Pozdrawiam,
                B.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka