Dodaj do ulubionych

Umieraja..

16.01.16, 02:00
.. naprawde, jakies czarne zniwa. raka. :(
wczoraj zmarl maz Celine Dion Rene Angelil - rak.
Wspolczuje Celine, byla do konca widocznie zakochana w mezu.
RIP too, Rene...

Dzisiaj zmarl tez, rak, Dan Haggerty, aktor ktory gral Grizzly Addams, moze ktos go pamieta.
(moj malzonerk lubi tego typu filmy wiec akurat ja tak)
You RIP too, Dan.

Grizzly Addams
Obserwuj wątek
    • swiatlo Star 16.01.16, 03:34
      A ja właśnie wróciłem z memorial service (nie, nie był to pogrzeb, ale take wspominki dla rodziny i znajomych) dla pamięci córki mojego bliskiego znajomego. Dziewczyna zmarła w wieku 24 lat. Zostawiła małe dziecko. Była single mom, więc dziecko zostało z dziadkami.
      Dużo wspomnień. W wieku 16 lat regularnie gwałcona, molestowana i szantażowana przez trenera drużyny sportowej. Potem była permanentna depresja, dziecko z kimś kto nawet tego nie wie, alkohol i narkotyki aby zabić depresję. A jednocześnie cudowna dziewczyna, z ogromnym sercem i energią aby pomagać innym. Była wspaniałą matką.
      Pomagała też starszym niepełnosprawnym ludziom, uczyła i pomagała małym dzieciom w jej kościele, ale sama sobie już nie mogła pomóc. Zmarła wykończona przez narkotyki i alkoholizm. Zostawiła dwuletniego chłopca, identyczną siostrę-bliźniaczkę, dwie starsze siostry oraz rodziców.
      Znałem ją poprzez jej ojca, ale też z nią samą grałem w piłkę. Było to 3 vs 3: ona z bliźniaczką i starszą siostrą przeciwko jej ojcowi, mojemu synowi i mnie. Dziewczyny wygrały. Nie mieliśmy szans.
      Na imię miała Star.
      • chris-joe Re: Star 16.01.16, 03:57
        Chryste, sa prawdziwe zyciowe dramy. Jeszcze w Vancouver sie kolegowalem z kobitka, samotna matka, bardzo porzadna kobieta. I zabojczego raka dostala. Bez szans. Miala dwie male corki. I ostatnie 2 lata zycia spedzila szukajac rodziny dla tych dziewczynek. Miala szczescie, znalazla. Nim padla, sie z ta rodzina zzyla, czyli te swoje corki tam stopniowo wprowadzila, przyzwyczaila. I do zycia z nowymi rodzicami, i bez niej.
        • swiatlo Re: Star 16.01.16, 04:00
          Znałem ją?
          • chris-joe Re: Star 16.01.16, 04:03
            Nie.
        • minniemouse Re: Star 16.01.16, 04:03
          To tez przykre :(
      • minniemouse Re: Star 16.01.16, 04:01
        Rozumiem o czym piszesz, Swiatlo.
        Bardzo mi przykro.
        Star poruszyla i me serce.

RIP, Star, moze teraz, wsrod gwiazd, rozblysniesz pelnym blaskiem, nareszcie szczesliwa!

Minnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka