Dodaj do ulubionych

Viper triumfuje a ja

09.11.04, 04:51
stopniowo popadam w apatie. On ochoczo popiera "W" a ja ma tylko wiecej
pytan.
Hej, wszystkowiedzacy, co masz do powiedzenia na temat "weapons of self-
distruction" a scislej mowiac - na temat glowic z 'depleted uranium' i
promieniowaniu alfa? Spytaj swoich kuzynow, czy kimkolwiek oni sa dla ciebie,
czy czasem nie nabyli wiecznie 'mokrej' wysypki na skorze, nieustepujacych
bolow glowy i palacego uczuciu w czasie oddawania moczu.
Na tym nie koniec, po jakims czasie pojawi sie bol w stawach i postepujace
oslabienie. Dwudziestopraolatek stanie sie wrakiem po jakichs 5-ciu czy 8-
miu latach, w zaleznosci od osobnika i 'exposure'. Czy mam ci wiecej napisac
na ten temat?
Daj Boze, twoi kuzyni nie zgina od kuli czy od kuchennym sposobem
sporzadzonej baby. Powroca do domu, na oko cali i zdrowi, ku radosci bliskich
ale napietnowani psychologicznie i z plucami pelnymi czasteczek uranu,
ktorych sie nawdychali w pustynnym kraju szerzac demokracje. Umra smiercia
powolna i tragiczna (ku rozterce bliskich) za pomylke wodza i 'lethal
overkill'!!!!
Do you think that's right?

Obserwuj wątek
    • starypierdola Juz sie ciesze na dlugz, wyczerpujaca odpowiedz .. 09.11.04, 05:11
      ... Vipera. Ale on pisze z Polski, odpowie wiec chyba dopiero jutro!

Jak tam trawa? Last cut before Thanksgiving?

SP
      • i.p.freely Re: Juz sie ciesze na dlugz, wyczerpujaca odpowie 09.11.04, 05:35
        Trawa jak trawa ale ile tych liiiiisci panocku??????
        Pewnie sie nigdy nie obrobie bo mi od sasiada ciagle wieja....
        • starypierdola He, he, he ... 09.11.04, 05:52
          Z liscmi uwazaj bo jak CI urosna duze bicepsy to moze nie wygladac zbyt ladnie.
          Tyle ze byla bys w stanie natluc mazowi i okazyjnemu forumowiczowi.

Ja zbieram traktorkiem. Tyle ze musisz to robic kilka razy bo jak jest za duzo
          w jednym miejscu to sie wszystko zapycha. Trzy weekendy to moja 'norma'. I
          przy okazji scinam troche trawy ktora pali sie bez wiekszego problemu z liscmi.

Ale to ja. Moj sasiad z gorki nic nie robi i czeka na wiatr, Juz myslalem czy
          by nie zainstalowac plotu z jakims chicken wire....

SP
          • i.p.freely Re: He, he, he ... 09.11.04, 06:23
            Bicepsy to nie od przewalania lisci panocku mi rosna jeno od tych spaslakow,
            nad ktorymi reszta swiata tak ubolewa, he he he. Frytki i rozne cziken
            maknagets, he he he.

A co z tymi lisciami? Chyba kombajn se wynajme bo traktorkiem nie daje w tym
            roku rady.
          • ertes Re: He, he, he ... 09.11.04, 19:06
            To jak to??? Nie stac cie na zatrudnienie sprzatacza?

Wpadnij do mnie, naucze cie jak sie zatrudnia ludzi do sprzatania i dbania o ogrod.
            • starypierdola Doceniam zaprosiny, jak i Twoja ... 09.11.04, 19:10
              ... techniczno-rolnicza wiedze. Co do nauki to nie wiem, jakos nie sprawiasz
              wrazenia zbyt rozgarnietego. Masz jakies referencje oprocz tych od kolegow z
              Kanady?

Pozdrowienia z Hrabstwa Calavasito.

SP
              • ertes Re: Doceniam zaprosiny, jak i Twoja ... 09.11.04, 19:18
                Moze i nie sprawiam ale jak czegos nie rozumieM to sie pytam. Polecam ci
                zwlaszcza gdy piszesz/mowisz po polsku. Przydalby ci sie tutor.
      • starypierdola ..sie ciesze na dlugz, wyczerpujaca odpowiedz. 09.11.04, 18:47
        No i sie doczekalem.

"gadal dziad do obrazu a obraz don ani razu"...

SP
        • ertes Re: ..sie ciesze na dlugz, wyczerpujaca odpowiedz 09.11.04, 18:55
          Don ani razu?
          Implikujesz ze Don juz nie moze?
          • starypierdola ???? 09.11.04, 18:58
            Chyba uzywasz tego slownika z Hrabstwami, bo nie rozumie.

SP

P.S. Co nowego w Hrabstwie Orange?
            • ertes Re: ???? 09.11.04, 19:02
              > Chyba uzywasz tego slownika z Hrabstwami, bo nie rozumie.

Kto nie rozumie?

> P.S. Co nowego w Hrabstwie Orange?

Zapytaj sie kogos kto tam mieszka.
    • viper39 Re: Viper triumfuje a ja 09.11.04, 13:51
      no tak sisiajaca wolna znow sie pojawila, placze po katach bo socializm
      przegrywa a on by komune chciala w USA wprowadzac...
      kuzyni sa w prawie moim wieku, jeden z nich byl wczesniej juz w iraku za
      poprzedniego GWB nadal sprawny i nie ma zadnych problemow ze zdrowiem, mlodszy
      (wiek 32 latka) tez juz weteran wojskowy, oboje maja stopnie oficerskie chlopy
      jak deby, chcialoby sie miec takie zdrowie jak oni, byli na przepustce latem,
      nadal usmiechnieci nadal zadowoleni i chwala GWB!! wiedza po co tam sa, tak
      samo jak inni boja sie o swoje zycie ale wiedza po co sa w wojsku i wiedza
      jakie jest ryzyko, starszy kiedys byl ranny, jakis odlamek przelecial mu po
      nodze, napewno i inne rzeczy im sie przytrafialy ale nie mowia o "drobnostkach"
      chca dosluzyc do 25 lat w wojsku i odejsc na emeryture oboje maja takie plany,
      z ludzi ktorzy z nimi sluza nikt narazie na nic nie zachorowal, jest kilku
      rannych i pewnie kilku zabitych ale oni o tym nie chca mowic.
      a ty susiajaca wolno czytasz te pierdoly w lewackiej prasie, i probujesz
      straszyc ludzi wokolo bo ty juz dawno lazisz z pielucha w majtkach...
      nie bierzesz pod uwage tego ze gdyby nie tacy jak moi kuzyni i inni ktorzy
      sluza w wojsku amerykanskim i angielskim i polskim to dzis arab tlukl by w ten
      twoj glupi pysk a ty bylabys zadowolona ze cie nie zabil.
      to oni poswiecaja zycie dla ciebie tez...
      czy mysle ze to wszystko jest na dobrej drodze... tak mysle ze trzeba wyplenic
      fundamentalizm arabski, i ustawic arabow tam gdzie powinni byc, aby sie nie
      wpieprzali w nasze zycia, to ty z ograniczonym twoim mysleniem nie zauwazasz
      zagrozenia ktore jest. obudz sie.. dlaczego nie placzesz nad losem kobiec
      codziennie gwalconych lub zabijanych? eeee ja wiem oni moga to robic
      swoim...heheh.. jestes totalna hipokrytka i ... eee co za roznica...

GWB gora naprawi to co potrzeba, nawet jak takim lewakom jak tobie sie to nie
      bedzie podobalo...hehehehe

PS.. SP widze ze dolaczyles do brygady placzacych polglowkow ktorzy nie maja
      pojecia o tym co i dlaczego dzieje sie na swiecie starasz sie byc bardzo
      zgryzliwy czyzbys zniewiescial?

i.p.freely napisał:

> stopniowo popadam w apatie. On ochoczo popiera "W" a ja ma tylko wiecej
      > pytan.
      > Hej, wszystkowiedzacy, co masz do powiedzenia na temat "weapons of self-
      > distruction" a scislej mowiac - na temat glowic z 'depleted uranium' i
      > promieniowaniu alfa? Spytaj swoich kuzynow, czy kimkolwiek oni sa dla ciebie,
      > czy czasem nie nabyli wiecznie 'mokrej' wysypki na skorze, nieustepujacych
      > bolow glowy i palacego uczuciu w czasie oddawania moczu.
      > Na tym nie koniec, po jakims czasie pojawi sie bol w stawach i postepujace
      > oslabienie. Dwudziestopraolatek stanie sie wrakiem po jakichs 5-ciu czy 8-
      > miu latach, w zaleznosci od osobnika i 'exposure'. Czy mam ci wiecej napisac
      > na ten temat?
      > Daj Boze, twoi kuzyni nie zgina od kuli czy od kuchennym sposobem
      > sporzadzonej baby. Powroca do domu, na oko cali i zdrowi, ku radosci bliskich
      > ale napietnowani psychologicznie i z plucami pelnymi czasteczek uranu,
      > ktorych sie nawdychali w pustynnym kraju szerzac demokracje. Umra smiercia
      > powolna i tragiczna (ku rozterce bliskich) za pomylke wodza i 'lethal
      > overkill'!!!!
      > Do you think that's right?
      • i.p.freely Re: Viper triumfuje a ja 09.11.04, 15:37
        > no tak sisiajaca wolna znow sie pojawila, placze po katach bo socializm
        > przegrywa a on by komune chciala w USA wprowadzac...

Widzisz jak latwo kolatac klatka pajaca he he he.
        Podsuwam ci konkrety z zycia do przemyslenia a ty odruchowo, jak tresowany
        simian, odpalasz mi wyswiechtanymi frazesami. Zawiodles mnie, co tu duzo gadac.
        A tak swoja droga, co to jest lewacka prasa?

> kuzyni sa w prawie moim wieku, jeden z nich byl wczesniej juz w iraku za
        > poprzedniego GWB nadal sprawny i nie ma zadnych problemow ze zdrowiem,
        >mlodszy (wiek 32 latka) tez juz weteran wojskowy, oboje maja stopnie
        >oficerskie chlopy jak deby.....

Szczes im Boze i niechaj przy dobrym zdrowiu sie ostana. W przeciwienstwie do
        ciebie jestem osoba zyczliwa.

Z tymi chlopami jak deby to moze byc roznie. Na odziale dogorywa 42-latek,
        kombatant pierwszej wojny, za GHB. Jeszcze dwa lata temu chlop jak dab, ale
        tylko na pierwszy rzut oka, bo juz wtedy organy zaczely powoli przestawac
        pracowac i nikt nie wiedzial 'dlaczego'. Ever heard of GOLF WAR SYNDROME?
        Pewnie nigdy w swoim zasranym zyciu tych ludzi nie spotkasz, a szkoda bo sa ich
        tysiace. To, ze borykaja sie na codzien z 'red tape' by uzyskac opieke
        lekarska, ktora im rzad niby zapewnil to tez tylko moja fanaberia, he he he.
        Widzisz, ja ma przewage, bo mam do czynienia z zyciowymi przypadkami a nie
        historiami wyczytanymi z lewackiej czy 'wlasciwej' (cokolwiek to znaczy) prasy.

> nie bierzesz pod uwage tego ze gdyby nie tacy jak moi kuzyni i inni ktorzy
        > sluza w wojsku amerykanskim i angielskim i polskim to dzis arab tlukl by w
        >ten twoj glupi pysk a ty bylabys zadowolona ze cie nie zabil.

Bingo!!!! Lubie takie wlasnie GOTCHA momenty, jak tacy jak TY MUDRALE sami
        wlaza w potrzask, he he he. No ale czego od "chicken-hawk" mozna sie spodziewac?
        Ty nie widzisz, ze to nie WMD nas zalatwia tylko my sami (depleted
        uranium)?!!!!

W przeciwienstwie do ciebie inwazje Iraku uwazam za kolosalna pomylke, to jedno.
        Nasze sily uwiklane (niepotrzebnie) w Iraku, kto zatrzyma takiego, dajmy na to
        Osame, przed kolejnymi atakami? - to drugie.
        Kogo ty chcesz ludzic? - to trzecie.

• viper39 Re: Viper triumfuje a ja 09.11.04, 16:52
          i.p.freely napisał:

> > no tak sisiajaca wolna znow sie pojawila, placze po katach bo socializm
          > > przegrywa a on by komune chciala w USA wprowadzac...
          >
          > Widzisz jak latwo kolatac klatka pajaca he he he.
          > Podsuwam ci konkrety z zycia do przemyslenia a ty odruchowo, jak tresowany
          > simian, odpalasz mi wyswiechtanymi frazesami. Zawiodles mnie, co tu duzo
          gadac.
          > A tak swoja droga, co to jest lewacka prasa?

o siusiajaca wolno szybko odpisala... ale jak...
          jakby to powiedziec, nie dociera do ciebie nic, i dlatego od razu walisz bronia
          ze "ktos bez przemyslenia" bo tobie sie zdarza to na codzien, przykro mi to
          slyszec, to nie frazesy, to prawda.
          no i popatrzcie nie wie co to lewacka prasa, a mowila ze jest inteligentna....
          czyzbys sie w mniemaniu o sobie mylila?

>
          > > kuzyni sa w prawie moim wieku, jeden z nich byl wczesniej juz w iraku za
          > > poprzedniego GWB nadal sprawny i nie ma zadnych problemow ze zdrowiem,
          > >mlodszy (wiek 32 latka) tez juz weteran wojskowy, oboje maja stopnie
          > >oficerskie chlopy jak deby.....
          >
          > Szczes im Boze i niechaj przy dobrym zdrowiu sie ostana. W przeciwienstwie do
          > ciebie jestem osoba zyczliwa.
          >
          > Z tymi chlopami jak deby to moze byc roznie. Na odziale dogorywa 42-latek,
          > kombatant pierwszej wojny, za GHB. Jeszcze dwa lata temu chlop jak dab, ale
          > tylko na pierwszy rzut oka, bo juz wtedy organy zaczely powoli przestawac
          > pracowac i nikt nie wiedzial 'dlaczego'. Ever heard of GOLF WAR SYNDROME?

ano slyszalem, to chyba dowod ze tam rozne swinstwa mial ten grzeczny saddam, i
          ze rozne swinstwa na ludzi wypuszczal, no to jak to sie ma do orzeczen
          wszystkihc ze tam nic nie bylo i nic nie ma?
          przypomnij nam moze wielka znawczynio ile to amerykanow poleglo w pierwszej
          wojnie irackiej? i ile zostalo rannych? i jak to sie ma dzis... i czy to sa
          duze straty czy nie?
          wiem ze kazdy niezywy amerykanski zolnierz to tragedia, ale wez pod uwage ze
          oni bronia swojego kraju nie srajac w portki tak jak wiekszosc lewakow,
          pacyfistow, czy francuzow... oni ida walczyc zdajac sobie sprawe ze moga
          stracic zycie za to im chwala.
          wiesz co to wojna?...
          idac twoimi wywodami to w zasadzie policjant tez ma niebezpieczny zawod i tez
          moze zginac to co im tez odradzisz bycie policjantami?
          no to gdzie twoja logika?...

> Pewnie nigdy w swoim zasranym zyciu tych ludzi nie spotkasz, a szkoda bo sa
          ich
          > tysiace.

a co swoje zasrane zycie porownujesz z czyims? moje zycie nie jest zasranae,
          ale tacy jak ty probuja wmowic innym ze to zycie innych jest tez zasrane...
          dobrze kombinujesz siusiajaca...
          co roku ginie tysiace ludzi w wypadkach samochodowych, umieraja od papierosow,
          atakow serca i tak dalej, co z nimi?
          w wojnach amerykanskich traci zycie bardzo malo ludzi, popatrz ile...
          zostaje rannych tez malo ludzi, ale tego nie umiesz zauwazyc bo jestes
          zaslepiona idiotyzmami ktore tutaj wypisujesz,
          i nie pomyslisz ze prawo do pisania tych idiotyzmow masz dzieki wlasnie tym
          zolnierzom ktorzy traca zycie...
          ale nie pomyslisz tez ze gdyby nie technologia amerykanska i nazwijmy to sztuka
          wojenna amerykanskich generalow ginelo by duzo wiecej ludzi.
          tu rozumu juz ci nie starcza.

> To, ze borykaja sie na codzien z 'red tape' by uzyskac opieke
          > lekarska, ktora im rzad niby zapewnil to tez tylko moja fanaberia, he he he.

pierd__olisz jak potluczona, znajoma pracuje w szpitalu dla veretanow na
          manhattanie, jest tam lekarzem od okolo 10 lat i ona twierdzi ze weterani maja
          wspaniala opieke medyczna. przestan siac idiotyczna propagande

> Widzisz, ja ma przewage, bo mam do czynienia z zyciowymi przypadkami a nie
          > historiami wyczytanymi z lewackiej czy 'wlasciwej' (cokolwiek to znaczy)
          > prasy.

z tego co czytam to moze masz do czynienia ale z glupim swoim odbiciem w
          lustrze, bo bzdury wygadujesz,
          po pierwsze, ludzie gina bo to sie zdarza na wojnie ludzie zostaja kalekami bo
          to tez sie zdarza na wojnie, po drugie zobacz ile ich jest wtedy pogadamy,
          zacznij byc realistka a nie teoretykiem idiota.

>
          > > nie bierzesz pod uwage tego ze gdyby nie tacy jak moi kuzyni i inni ktorz
          > y
          > > sluza w wojsku amerykanskim i angielskim i polskim to dzis arab tlukl by
          > w
          > >ten twoj glupi pysk a ty bylabys zadowolona ze cie nie zabil.
          >
          > Bingo!!!! Lubie takie wlasnie GOTCHA momenty, jak tacy jak TY MUDRALE sami
          > wlaza w potrzask, he he he. No ale czego od "chicken-hawk" mozna sie
          spodziewac
          > ?
          > Ty nie widzisz, ze to nie WMD nas zalatwia tylko my sami (depleted
          > uranium)?!!!!

a skad sie to wzielo madralo? i czy ty wiesz co to znaczy? i czy ty wiesz
          dlaczego to sie tam wzielo?
          heheh rozsmieszasz mnie coraz bardziej,
          widzisz duzo piszesz... ale jak sie te twoja teorie wycisnie to malo tresci
          zostaje.

>
          > W przeciwienstwie do ciebie inwazje Iraku uwazam za kolosalna pomylke, to
          jedno.
          > Nasze sily uwiklane (niepotrzebnie) w Iraku, kto zatrzyma takiego, dajmy na
          to Osame, przed kolejnymi atakami? - to drugie.

nie wiesz dlaczego bo nie czytasz... nie znasz ani historii ani tego co sie
          dzialo przed inwazja....
          to dzieki amerykanom nie ma nasteonych atakow na nas...to po drugie
          po czwarte (bo trzecie ponizej) nie rozumiesz jednej rzeczy ze nie mozna
          przygotowac sie do kazdej mozliwosci im wystarczy sie sie im uda raz, my musimy
          byc przygotowani na kazdy raz. ale glupole takie jak ty tego nie rozumieja

> Kogo ty chcesz ludzic? - to trzecie.

po trzecie... ludza sie tylko idioci ktorzy nie wiedza na czym polega zycie na
          ziemi. i haselka o rownosci, chlebie dla wszystkich itd zmiekczyly im mozgi i
          nie moga pojac co sie dzieje na swiecie teraz...

ja jestem realista, nie mam zludzen.

• i.p.freely Re: Viper triumfuje a ja 09.11.04, 18:33
            No popatrz, czytajac te twoje 'herangues' mam wrazenie, ze to TY zyjesz w bajce
            a nie rzeczywistosci.
            Realista, he he he, co to dorabia fakty by mu pasowaly do ....rzeczywistosci.
            Skad my to znamy? Wyziewy przeszlosci????

> ano slyszalem, to chyba dowod ze tam rozne swinstwa mial ten grzeczny saddam,
            >i ze rozne swinstwa na ludzi wypuszczal, no to jak to sie ma do orzeczen
            > wszystkihc ze tam nic nie bylo i nic nie ma?

To, ze NIC nie mial juz UDOWODNIONO, pacanie!!!!!

Skup sie i jescze raz przeczytaj d-e-p-l-e-t-e-d u-r-a-n-i-u-m. To swinstwo
            jest na glowicach N-A-S-Z-Y-C-H pociskow!!!! Nie Sadama!!!!!
            Istotnie, pociski z D.U sa wielkim osiagnieciem NASZEJ technologi zbrojeniowej
            (nie Sadama). Te pociski sa w stanie rozwalic w pyl WSZYSTKO, no moze niemal
            wszystko (lethal overmatch) dzieki DU wlasnie, i za tym samym zamachem SKAZIC
            SRODOWISKO NA W-I-E-E-E-E-K-I. O tym ostatnim jednak sie nie mowi. Dlaczego????
            Pomysl teraz o "boots on the ground" w tym srodowisku; twoi kuzyni, moj sasiad -
            pokryte czarna sadza wraki irackich czolgow, budynki ... wiatr roznoszacy
            czasteczki D.U po okilicy i nie tylko.
            Zobaczymy co "wyjdzie z worka" w Sardynii bo z tego co mi wiadomo, rzad wloski
            wszczal przesluchania w sprawie 'skupiska chorob dziwnie przypominajacych Golf
            War Syndrome". By cie oswieci, zdradze ci, ze na Sarynii testujemy te pociski
            juz od bardzo dawna.

Trabienie, ze te nasze wojny sa takie cacy czyste wychodzi tylko wtedy kiedy
            odbiorcami wiadomosci sa ludzie tylko i wylacznie twojego pokroju - tj. naiwni
            cynicy z klapkami na oczach i brakiem dociekliwosci. Karmia cie ta papka a ty
            sie na nia rzucasz jak tresowana foka. Wiesz, takich jak ty to mi nawet nie zal.
            Ja sie uzalam nad losem tych, ktorych 'chicken-hawks' - tak przez ciebie
            opiewani, wysylaja na te 'czyste' wojenki. Wiesz, kto to/co to jest "chicken-
            hawk"? Spytaj twoich kuzynow, moze cie oswieca.

Mnie tez cieszy fakt, ze w porownaniu z Irakijczykami, naszych zolnierzy ginie
            tam stosunkowo malo. Oni wracaja do domu i .... bumerang dosiega ich
            tutaj!!!!!, nawet po latach - as a result of a direct exposure.

O dobrodziejstwach VA Hospitals to ty mi nie praw bo sie tylko osmieszysz.

Acha, jeszcze jedno. Nasze opinie (twoja i moja) nie roznia sie wielce jesli
            chodzi o nawiedzonych fanatykow, tyle tylko, ze w moim przypadku opinia ta
            obejmuje fanatykow wszelkiej masci, nie tylko fanatycznych islamistow.

• don2 Re: Viper triumfuje a ja 09.11.04, 18:39
              To nie moja sprawa,ale jak piszesz do "pacana" to pisz po polsku.Bo ten twoj
              belkot moze nie zrozumiec,amerykanko z odzysku.A nawiasem mowiac saddam wytrul
              zdaje sie jakichs tam Kurdow czyms tam.
            • ertes Re: Viper triumfuje a ja 09.11.04, 18:40
              Skup sie i jescze raz przeczytaj d-e-p-l-e-t-e-d u-r-a-n-i-u-m. To swinstwo
              jest na glowicach N-A-S-Z-Y-C-H pociskow!!!!
              ------------

No i co z rego?
            • viper39 Re: Viper triumfuje a ja 09.11.04, 19:30
              i.p.freely napisał:

> No popatrz, czytajac te twoje 'herangues' mam wrazenie, ze to TY zyjesz w
              bajce
              >
              > a nie rzeczywistosci.
              > Realista, he he he, co to dorabia fakty by mu pasowaly do ....rzeczywistosci.
              > Skad my to znamy? Wyziewy przeszlosci????

no to dobra, ustosunkujemy sie do ciebie.
              rzeczywistosc jest taka mamy terroryzm i trzeba go zlikwidowac, mielismy saddam
              ktory rozne cuda robil juz go nie ma. ty zyjesz w urojeniach cymbale jeden bo
              nie dochodza do ciebie fakty, obudz sie matole

>
              > > ano slyszalem, to chyba dowod ze tam rozne swinstwa mial ten grzeczny sad
              > dam,
              > >i ze rozne swinstwa na ludzi wypuszczal, no to jak to sie ma do orzeczen
              > > wszystkihc ze tam nic nie bylo i nic nie ma?
              >
              > To, ze NIC nie mial juz UDOWODNIONO, pacanie!!!!!

udowodniono ze nie znaleziono, nie udowodniono ze nie ma, poczytaj dokladnie, a
              zrozumiesz roznice. ale co ja moge wymagac od pajaca ktory nie rozumie co czyta?

>
              > Skup sie i jescze raz przeczytaj d-e-p-l-e-t-e-d u-r-a-n-i-u-m. To swinstwo
              > jest na glowicach N-A-S-Z-Y-C-H pociskow!!!! Nie Sadama!!!!!

nie rozumiesz jednego jeszcze, czy wiesz co to znaczy "d-e-p-l-e-t-e-d u-r-a-n-
              i-u-m" i co on tam robi? czy ty wiesz co to jest? i jak to jest montowane? czy
              ty wiesz w jaki sposob sie zabezpiecza przed tym aby nie bylo kontaktu? i czy
              ty wiesz jakie sa skutki?
              a wiec wrocmy do poczatku czy ty wiesz co to jest i jakie szkody moze zrobic.
              NIE WIESZ I NIE MASZ POJECIA CO MOWISZ

co do saddama to czlowiek bardzo chcial kupic uranium i napewno je kupil.
              problem w tym ze nie mozna tego znalezc. saddam mial kase afrykanskie kacyki
              mieli uran. widzisz jak to dziala?

> Istotnie, pociski z D.U sa wielkim osiagnieciem NASZEJ technologi
              zbrojeniowej
              > (nie Sadama).

sa osiagnieciem ale nie znaczy ze sa niebezpieczne dla nas!

> Te pociski sa w stanie rozwalic w pyl WSZYSTKO, no moze niemal
              > wszystko (lethal overmatch) dzieki DU wlasnie, i za tym samym zamachem SKAZIC
              > SRODOWISKO NA W-I-E-E-E-E-K-I.

hehehe, nie wiesz o czym piszesz...

> O tym ostatnim jednak sie nie mowi. Dlaczego????

bo to nie ma znaczenia czy ktos rozumie czy nie, uran sam w sobie jest
              swinstwem ale nie znaczy to ze wszystko bedzie skazic nim trzeba na wieki
              (przypomne hiroszime i nagasaki) ... tam ludzie zyja a bylo to zaledwie w 60
              lat temu, ludzie tam zyja od dawna

>
              > Pomysl teraz o "boots on the ground" w tym srodowisku; twoi kuzyni, moj
              sasiad
              > -
              > pokryte czarna sadza wraki irackich czolgow, budynki ... wiatr roznoszacy
              > czasteczki D.U po okilicy i nie tylko.

jedno jest pewne ze nie masz pojecia co mowisz, a ja sie swietnie bawie,
              czytajac te twoje bzdury, ty nawet nie wiesz w jakich bombkach sie tego uzywa,
              heheheh

> Zobaczymy co "wyjdzie z worka" w Sardynii bo z tego co mi wiadomo, rzad
              wloski
              > wszczal przesluchania w sprawie 'skupiska chorob dziwnie przypominajacych
              Golf
              > War Syndrome". By cie oswieci, zdradze ci, ze na Sarynii testujemy te pociski
              > juz od bardzo dawna.

ok. to powiedz o ilu osobach mowimy?

>
              > Trabienie, ze te nasze wojny sa takie cacy czyste wychodzi tylko wtedy kiedy
              > odbiorcami wiadomosci sa ludzie tylko i wylacznie twojego pokroju - tj.
              naiwni
              > cynicy z klapkami na oczach i brakiem dociekliwosci.

oj glupku jeden, nigdy nie ma czystych wojen, wle kontynuowac mozesz....
              ja nigdy nie mowilem ze nasz wojny sa czyste, mowilem ze sa zbyt humanitarne,
              ze nie potrzebnie oszczedza sie ludzi przeciwnika. a to cos innego
              matol z ciebie komplenty, nie umiesz czytac i nie rozumiesz co napisane

ja nie popieralem wojny bo lubie wojne ja ja poparlem bo byl powod.

> Karmia cie ta papka a ty
              > sie na nia rzucasz jak tresowana foka.

widzisz jak to wyszlo, ludzie poszli glosowac na GWB bo juz nie chcieli papki
              idiotow socjalistwo i roznej masci lewakow sluchac maja dosc idiotow takich jak
              ty np wiec sie bronia przed nimi, ty zawsze mozesz wyjechac z tego kraju dokad
              chcesz, na co czekasz?
              nawet nie zauwazylas jak to ty stalas sie tresowana foka w rekach lewackich
              osobistosci...hehehe

zapomnialas jednego ze 60 mil ludzi glosowalo na kogos kto im bardziej pasuje
              to ludzie przewaznie wyksztalceni, dobrze zarabiajacy, i wiedzacy co ich czekac
              moglo gdyby wybrano idiote lewaka.
              demokrajca polega na tym ze ludzie maja wybor, ten wybor jest ich i to oni maja
              racje.

> Wiesz, takich jak ty to mi nawet nie zal

wiem, zal ci ze ktos moze lepiej od ciebie zyc, moze wiedziec wiecej a ty
              musisz wszystkie swoje niedociagniecia zaslaniac idiotycznymi wywodami.

> .
              > Ja sie uzalam nad losem tych, ktorych 'chicken-hawks' - tak przez ciebie
              > opiewani, wysylaja na te 'czyste' wojenki. Wiesz, kto to/co to jest "chicken-
              > hawk"? Spytaj twoich kuzynow, moze cie oswieca.

spytam sie napewno co to znaczy nie spotkalem sie z tym .. tak mi sie wydaje

>
              > Mnie tez cieszy fakt, ze w porownaniu z Irakijczykami, naszych zolnierzy
              ginie
              > tam stosunkowo malo. Oni wracaja do domu i .... bumerang dosiega ich
              > tutaj!!!!!, nawet po latach - as a result of a direct exposure.

nadal nie podalas danych o ilu osobach mowimy. roznego rodzaju swinstwa moga
              sie przytrafic zolnierzom, w iraku poprzdnim razem paru strulo sie bo zagladalo
              do beczek "po czyms tam" okazalo sie ze byly w nich kiedys chemikalia...

>
              > O dobrodziejstwach VA Hospitals to ty mi nie praw bo sie tylko osmieszysz.

nigdy nie bylas w nic wiec nie mow o czyms czego nie wiesz, poza tym maja tez
              niezle ubezpieczenie.

>
              > Acha, jeszcze jedno. Nasze opinie (twoja i moja) nie roznia sie wielce jesli
              > chodzi o nawiedzonych fanatykow, tyle tylko, ze w moim przypadku opinia ta
              > obejmuje fanatykow wszelkiej masci, nie tylko fanatycznych islamistow.

mnie fanatycy tez nei za bardoz obchodza... zwisaja mi jesli nie interesuje ich
              moje zycie, i jednak sie tutaj tym roznimy.
              dopuki ktos nie czycha na moje zycie/zdrowie/itd mnie on zwisa.....
              ale jesli cos po glowce fanatyka chodzi ktore moze miec cos wspolengo ze mna to
              trza goscia uspic.
              jak narazie widac najzagorzalszymi wrogami mojego zycia (twojego tez, itd) sa
              islamisci.

* depleted uranium jest daleki od wzbogaconego uranium ktory jest bardzo
              szkodliwy dla zdrowia (taka mala podpowiedz)
              • starypierdola Viper, co z tym komuterem? 09.11.04, 19:34
                Masz swoj wlasny? Jesl,i tak to ile masz 'memory'??

SP
              • starypierdola Mialo byc "komputerem" 09.11.04, 19:35
                Skorzystalem z porady Ertesa i sprawdzilem w slowniku!

SP
                • ertes Re: Mialo byc "komputerem" 09.11.04, 19:44
                  beda z ciebie jeszcze ludzie. Tylko sluchaj grzecznie wskazowek.
                  • poloniaii Do Vipera39 09.11.04, 19:59
                    Przypominam ze forum Polonia2 nie jest miejscem gdzie mozna obrazac innych tylko
                    dlatego ze maja inne poglady.
                    • don2 Re: Do Vipera39 09.11.04, 20:14
                      nie zupelnie tak szanowny/a adminie.I jedno i drugie uzywa podobnego vokabularu.
                      trzeba byc sprawiedliwym,czyli jak mowia ruskie :polewaj po wsiech.
                      • basia553 Polewaj po wsiech 09.11.04, 20:19
                        Zupelnie nie na temat, ale mi sie przypomnialo jak znajomy opowiadal o wspölnej
                        budowie z Ruskimi, jak ci ostatni pili. Najbardziej mocni w alkoholu Polacy nie
                        byli w stanie tak pic.
                        Przepraszam za lekka kurve, w ktöra wpadlam.
                        • ertes Re: Polewaj po wsiech 09.11.04, 20:20
                          A zwlaszcza byl taki jeden co po pierwszym nie zakuszal.
                    • ertes Re: Do Vipera39 09.11.04, 20:19
                      Oswiadczam ze stary P mnie obraza!
                      Twierdzi ze jestem spamiarz. Bardzo mnie to boli.
                      • basia553 Re: Do Vipera39 09.11.04, 20:20
                        a mnie sugerowal, ze lubie marynarzy. Czuje sie spotwarzona.
                        • ertes Re: Do Vipera39 09.11.04, 20:24
                          Stary P coraz bardziej sie naraza. Trzeba bedzie odwiedzic go w Rola i nauczyc
                          moresu.
                          • basia553 Re: Do Vipera39 09.11.04, 20:29
                            albo zwabic tutaj i nauczyc moresu:)))
                        • ertes Re: Do Vipera39 09.11.04, 20:29
                          A ci marynarze to moze Fanfurt i Moguncki?
                          • basia553 Re: Do Vipera39 09.11.04, 20:30
                            a ci co to za jedni? Musze znac?
                            • ertes Re: Do Vipera39 09.11.04, 20:33
                              Nie wiem. Zobacz sama. Cos tu pisal o nich:
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=17470839&a=17496736
                            • don2 Re: Do Vipera39 09.11.04, 20:36
                              A moze tak Sad Kolezenski powolac,albo Komisje Forumowa tak jak sejmowa?
                              I kazdego co podpadnie na dywanik !!
                              • ertes Re: Do Vipera39 09.11.04, 20:39
                                Sad kapturowy: ja, SP, Don, Viper i Swiatlo.
                                Zara zaprowadzim porzadek z temi babami.
                              • basia553 Re: Do Vipera39 09.11.04, 20:39
                                Tak! Jestem za wprowadzeniem chlosty! Zglaszam sie na ochotnika do wymierzania
                                batöw.
                                • don2 Re: Do Vipera39 09.11.04, 20:59
                                  OOOO Basia chce chlostac !! i to kobiety....pewnie ma wysokie buty ,skorzane
                                  stringi i lancuch na biustonoszu.Zelazna Helga damy jej nik.ale wychodzi z
                                  ludzi ich " drugie ja" :)))))))))))))))
                                  • viper39 Re: Do Vipera39 09.11.04, 21:33
                                    don2 napisał:

> OOOO Basia chce chlostac !! i to kobiety....pewnie ma wysokie buty ,skorzane
                                    > stringi i lancuch na biustonoszu.Zelazna Helga damy jej nik.ale wychodzi z
                                    > ludzi ich " drugie ja" :)))))))))))))))
                                    >

don... cholera mialem to samo na mysli....
                                    cos w tym musi byc...
                                    no to jazda...heheheh
                      • starypierdola Do Admina: Usprawiedliwienie 10.11.04, 03:00
                        Ertes pisze:
                        >> Oswiadczam ze stary P mnie obraza! Twierdzi ze jestem spamiarz. Bardzo mnie
                        to boli.<<

SP: Sorry, Man!
                        Pomyliles mi sie z Californian, Canadian, Softtouch, Calavasito, Wkanadzie,
                        Flipflap, Balsamic, Ramolstary .... I to tylko ostatnie dwa tygdnie!

SP
                        • ertes Widac ze jestes stary staruch 10.11.04, 03:10
                          Oj kiepsciutko stary: 1 of 8.
                          Popraw sie. Staraj sie dalej.
                          Tylko pamietaj ze mania przesladowcza to choroba wiec polecam wizyte u psychiatry.
                          • starypierdola Ele mele dutki, klamczuszek malutki! n/t 10.11.04, 18:05
                    • viper39 Re: poloniaii 09.11.04, 21:31
                      poloniaii napisał:

> Przypominam ze forum Polonia2 nie jest miejscem gdzie mozna obrazac innych
                      tylk
                      > o
                      > dlatego ze maja inne poglady.

mam nadzieje ze czytasz wszystkie posty...polecam
                      • starypierdola Viper, co z tym komputerem. Patrz wyzej. n/t 10.11.04, 02:56
                        • viper39 Re: Viper, co z tym komputerem. Patrz wyzej. n/t 10.11.04, 13:57
                          SP... piszesz malo ciekawie i nie na temat i omijam twoje wypociny....
                          za bardzo leca potem ktory wylewasz aby cokolwiek napisac...
                          szkoda mi mojego czasu aby sie ustosunkowywac do tego.
                          ale znajac ciebie to zinterpretujesz to odpowiednio i sam sobie odpiszesz

• starypierdola Jak zwykla nie na temat. n/t 10.11.04, 16:32
    • starypierdola Wszystkich chetnych do grabienia lisci .... 10.11.04, 03:06
      ... zapraszamy z I.P. do Saint Louis; w ostatecznosci moze byc Memphis. Tam Was
      przetestujemy, przeszkolimy i przydzielimy robote i poslemy gdzie sie
      nalezycie. Nareszcie sie na cos przydacie, bando klotliwych darmozjadow :)))

Prosze meldowac sie najpozniej w ten piatek, o 4:00 pm Central Standard Time,
      na Union Station.

SP

P.S. Don pracuje ze mna; raz ze mogl by dobrac sie do I.P., a dwa ze chyba
      tylko on lubi aguardiente.
      • ertes Re: Wszystkich chetnych do grabienia lisci .... 10.11.04, 03:12
        Dziadek nie stac cie na meksykola? Co jest? Sam musisz liscie zgarniac?
        Wstyd.
        • starypierdola JAk bedziesz grabic to nie bedziesz pisac. 10.11.04, 03:16
          Wiec czysta korzysc dla calego Forum!

SP
          • ertes Re: JAk bedziesz grabic to nie bedziesz pisac. 10.11.04, 03:17
            Jak na razie to ty sobie grabisz...
      • i.p.freely Re: Wszystkich chetnych do grabienia lisci .... 12.11.04, 07:52
        No widzis SP, omal co nie przegapilam :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka