Dodaj do ulubionych

informacja

17.01.05, 10:50
Leniwa jestem i złośliwa, więc uprzedzam - będę kasować dopiski w starych
wątkach, chyba, że zostaną wyciągnięte przez autorki w celu dopisania ciągu
dalszego historii. Nie chce mi się czytać wszystkiego, więc będę ciąć jak
leci.
Obserwuj wątek
    • kamila77 Re: informacja 17.01.05, 11:02
      Mamo adamowa, moze warto by podwiesic pod nazwa forum prosbe/polecenie, zeby
      nie dopisywac sie do watkow "wygaslych" smiercia naturalna X czasu temu?
      Ewentualnie usunac szurajace loginy z listy uzytkownikow forum.
      • mamaadama4 Re: informacja 17.01.05, 11:06
        To może zrobić tylko mkatarynka, ja mam mozliwość kasowania.
        • e_r_i_n Re: informacja 17.01.05, 11:14
          Mkatarynka, jesli nie ma czasu na 'macochy', moze dac Ci takie uprawnienia,
          jakie ma ona sama (poza zamknieciem lub przekazaniem forum).
      • jayin Re: informacja 17.01.05, 11:25
        kamila77 napisała:

> Mamo adamowa, moze warto by podwiesic pod nazwa forum prosbe/polecenie, zeby
        > nie dopisywac sie do watkow "wygaslych" smiercia naturalna X czasu temu?

Ale to chyba normalne na każdym forum?... Wręcz "niepisana zasada".
        Tylko nie wszyscy się niestety do tego stosują.

> Ewentualnie usunac szurajace loginy z listy uzytkownikow forum.

Right.

j.
        • kamila77 Re: informacja 17.01.05, 11:36
          Do wielu zasad, pisanych czy nie, niektorzy forumowicze, takze i tutaj, sie nie
          stosuja. Bywa tez czasem, ze ktos "nowy" przeglada stare watki, zagapi sie, nie
          spojrzy na date i dopisuje swoj komentarz. Ale to raczej nie ten przypadek smile
          Zamiast zlazic do podziemia i ukrywac forum, wystarczy chyba naprawde
          przetzeoac liste uzytkownikow/uzytkowniczek. Ukrycie forum spowodowaloby IMHO
          zatracenie jego idei - czyli bycia miejscem spotkan dla dziewczyn w okreslonej
          sytuacji. A przenikania smieci do forum i tak pewnie nie udaloby sie uniknac.
          • jayin Re: informacja 17.01.05, 11:39
            Kamilo, ale ja nie jestem za ukrywaniem forum smile
            Wolałabym żeby zostało otwarte. Chociaż mogę zrozumieć, że sporo z nas mogłoby sie czuć lepiej i swobodniej przy "ukrytym" forum - i jeśli większosć dziewczyn tak postanowi - a mkatarynka uzna to za dobry pomysł - to ja nie będę mieć nic "na przeciwko".

Co do "przetarcia" listy użytkowników - to dobry pomysł. Chociaż - jak sama piszesz - raczej doraźny. Bo "mąciciele" i tak będa włazić -jak nie dzis, to za tydzien. Itd.

Ach, gdzie ta atmosfera z początków forum...wink
            Atmosfero. Tęsknię.

J.
      • aniaa31 Re: informacja 17.01.05, 12:20
        > Mamo adamowa, moze warto by podwiesic pod nazwa forum prosbe/polecenie, zeby
        > nie dopisywac sie do watkow "wygaslych" smiercia naturalna X czasu temu?

dziewczyny, ale powiedzce prosze, ile wynosi to X. czy mozna sie dopisac do
        watku na przyklad sprzed 2 tygodni albo miesiaca? czytam teraz forum troche
        wstecz, czasem mam ochote sie dopisac ale nie chcialabym pasc ofiara nagonki,
        ze "wyciagam" stare watki.
        • mamaadama4 Re: informacja 17.01.05, 12:24
          Nie ma ram czasowych, ale to nie do końca o to chodzi. Ważne są przede
          wszystkim intencje piszącego. Czym innym jest zainteresowanie problemem i chęć
          wypowiedzenia się na temat, a czym innym personalne przytyki. Poza tym, jeżeli
          rzeczywiście minęło kilka miesięcy to lepiej zacząć nowy wątek - tak dla
          większej jasności tematu niż dopisywać się jako 128 osoba.
          • ak81 Re: informacja 17.01.05, 14:59
            > Nie ma ram czasowych, ale to nie do końca o to chodzi. Ważne są przede
            > wszystkim intencje piszącego.

Czyli jesli ktos nie bedzie dopisywal sie do starych watkow, ale w tych nowych
            bedzie mial odmienne zdanie i napisze cos nie po twojej linii, to tez nie
            bedzie ok. Forum dyskusyjne nie jest miejscem, w ktorym wszyscy powinni sobie
            slodzic i przytakiwac.
        • e_r_i_n Re: informacja 17.01.05, 12:33
          To co pisze mamaadama to jedno, druga sprawa to zadanie sobie trudu i
          przeczytanie CALEGO watku (a nierzadko sa to 100 postowe lub wieksze 'prace'),
          zeby nie wyskoczyc jak Filip z konopii z pytaniem, czy stwierdzeniem, ktore juz
          piec razy zostalo w watku omowione.
          • aniaa31 Re: informacja 17.01.05, 12:40
            wszystkie watki, do ktorych sie dopisalam przeczytalam w calosci
            • e_r_i_n Re: informacja 17.01.05, 12:41
              To byla taka uwaga ogolna, nie personalna.
            • aniaa31 Re: informacja 17.01.05, 12:41
              i na dodatek znajdowaly sie one na pierwszej stronie, wiec nie moglam wiedziec,
              ze sa stare a i tak zostalam zaatakowana.
              • mamaadama4 Re: informacja 17.01.05, 12:48
                aniaa jeżeli o mnie chodzi, to nie o tobie pisałam.
    • bejbiko Re: informacja 17.01.05, 15:16
      Są wątki stare ale o temacie wciąż aktualnym typu: "czy znacie swoje eks",
      jakie mamy stosunki z dziećmi" itp. do których każda może dopisać coś o sobie,
      zawsze..... sa inne watki - osobiste, które odnoszą się do danej sytuacji i po
      kilku miesiacach nie ma sensu się wypowiadać bo temat jest nieaktualny. Do
      takich się nie dopisujmy. Każda z nas powinna wyczuć sytuację.
    • konkubinka Re: informacja 17.01.05, 20:21
      a nie mozna zamknac watku?
    • nooleczka Re: informacja 17.01.05, 20:27
      a ja proponuję dać jej powtórnie bana, bo mam nieodparte wrażenie, że już
      jednego od mkatarynki dostała...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka